Larsy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Še nisem dožvela, da bi bil moški strelec dolgočasen! Ravno obratno, preseneti te, da ti nč ni jasn.... So kr na foro dvojčkov, se men zdi... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2005 Avtor Prijavi Deli 21. december 2005 ...oprostim ji (Bingi Bongi ), saj ne ve kaj govori..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ...oprostim ji (Bingi Bongi ), saj ne ve kaj govori..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 to pa itak...nas vse zanima........in mi smo vsem zanimivi..ha ha ha Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Strelci dolgočasni, NE!Device, to je pa čist konc. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 strelci.... x!x edin tip, s kateri sm bla skupi je strelec z ascedentom dvojcka... zajebano leto je za mano, morm priznat.... praw satanovo delo jebemti. dokler nis sam z njim zaprt med 4imi stenami se ni panike. v taki situaciji pa se potegne vase. niti ne dopusca, da bi se kdo spuscal v njegove globine. Potihem se izmuznejo nazaj v svoje skrivalisce, kjer gojijo svoj NEmir, to opazs ob nekontroliranih burnih reakcijah, ki se odvijejo ob vsakodnevnih se tako nepomembnih malenskostih. Nevrotiki. Vsaj on je bil no. Visoke umske sposobnosti pa so ga resevale v druzbi. Vcasih ze v nekontrolirano manipuliranje... Kar ga je nardil zlobnega, kljub temu, da si nikol tega nebi priznal. Soocenje s samo realnostjo, v njegovem primeru - k je zvel v eni nesmiselni samodestruktivni iluziji, pa mu ni nudilo zadostnega ugodja. Ma pa fuulll razvit estetski cut ... na kar zenske palimo... Vizualn look je zmer detajlno stimal.. Ja, priprojene lastnosti kwa ces.. Opazt filing dressinga pr tipih ni zahtevno, k jih ni velik! Naj dodam , da mam se dva prjatla, k sta strelec in se isto zmer potrudita, da izstopata s svojim stylingom. Al pa mam sam jst mal vec srece s strelci. x!x x!x x!x Pa tud ustvarjanje jim gre dobr od rok.. Ideje vejo simpl izvesti. Sam k nikol ne dopuscajo da bi sodeloval, lohka sam pomagas pr ksnem opravilu, ki se mu zdijo dolgocasna, so pa pomembna da bo zadeva ratala. Nakonc te pa izkljucijo. Pisem tudi v splosnem pomenu. Nocem vsiljevati resnice nikomur, pisem o stvareh, katere sem dozivela v praksi s strelcem/dvojcek. Moja teorija se sevda ne more povsem ujemat z vaso. Lahko se le primerja in na podlagi tega kaj pritrdi. Ce neb jst tok razglablaja o vsemu, bi tud men blo dost lazje.. bla bla bla... jebi ga! Ce velja rek, da smo vsi isti tudi tako kot smo vsi drugacni, je itaq vseeno kaj je kdo .. Ideja da bi moral pozabt na vse te studije ni niti tok slaba... tako bi se najbrz zacela revolucija tantricnega sex/a. Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Ce pa ene mislijo da so v posteji kaj vredni pa se sigurno niso spoznale: rib, bika, dvojcka, leva......jah kar je res je res... ..tut men strelci niso vsec... samovsecni kvaziintelektualci... :xx!: ...in dalec najslabsi poslusalci v celem zodiaku... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2005 Avtor Prijavi Deli 21. december 2005 Paz se mali Pa da smo nenadkriljivi laverji pa si vun spustu, ha...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ...jah kar je res je res... ..tut men strelci niso vsec... samovsecni kvaziintelektualci... :xx!: ...in dalec najslabsi poslusalci v celem zodiaku... :xx!: Blaaaaa, blaaaa, blaaaa...............prav dobro znajo poslušati, pa tudi drugega kaj! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2005 Avtor Prijavi Deli 21. december 2005 .....kdo bi si mislu, da se bom s Ksantipo tud kaj strinjal............ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Lunaaa v strelcu sekaaa!!! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Men pa Venera v strelcu!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 kvazi intelektualci... buahahahaha zenske tega znamenja pa so neverjetne! res! tle mam pa sam komplimente. stvari postavijo na glavo, ter jih z najmanjsim trudom spravjo nazaj.. they know how to play with life.. and the people too..! vecina strelk k jih poznam so se me v tem lifu za vecno dotaknile.. Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ..pa sej to ni nate letel... ti si uranovka, tko kt jaz!!!Mi smo dbest! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 moj strelči Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 moj strelči ja tinal sej vem, da ne mors brez mene lol Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ja tinal sej vem, da ne mors brez mene lolno da se popravim... Moja dva strelčija! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 no da se popravim... Moja dva strelčija! to se pa zdej ze tkooooo lepo slis hiihi Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 to se pa zdej ze tkooooo lepo slis hiihino kulči Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 A strelci radi varajo? (sej verjamem da se mal neumn sliš tole) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Daj jim ketno pa jo bodo utrgali.Daj jim svileno nitko - pa bo hudičevo pazil, da bo ostala cela.. Imam dvajsetlene izkušnje s strelcem Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Daj jim ketno pa jo bodo utrgali.Daj jim svileno nitko - pa bo hudičevo pazil, da bo ostala cela.. Imam dvajsetlene izkušnje s strelcem ketna? pih nej gre, če hoče... pol bo pa jokcu... 20-letne? aha, zdej vem koga za nasvet prašat Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ja tinal drgac pa je tko ja..... al samo svileno vrvico, al pa nic..... ja pa strelci radi varajo, ce mene prasas ..... jih poznam neki takih podatkov, sicer je pa to tko tud drugje, recimo kak dvojcek bi se najdu zravn al pa lev recimo..... Heh dons pomojem sploh ni vec vazen kaj si...., ker itaq vsi varajo ke povprek..... :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Ja. Je treba preverit kaj na oni strani dogaja Nič mene za nasvete spraševat - tudi sama strelka Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Ja. Je treba preverit kaj na oni strani dogaja Nič mene za nasvete spraševat - tudi sama strelka kako pa preveris, ce ti pa pol rece, da je bla to od najbolsga prjatla punca .... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.