Skoči na vsebino

Strelec

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec: :xx!:

jaja tinal, tko to je..... pa ce mu v koleno vrtas al pa jajcka stran rezes, ne bo priznal, no ja sicer je pa tko, jest tud ne bi.....sam je pa res da jest tega niti ne bi pocela x!x

Uspeh je drznim zagotovljen!
Deli na socialnih omrežjih

kwa ste me zdej napsihiral... :xx!:

heh tinal ne skrbi, to tko je.....

stvar je pa v tem, da tega ne pocnejo sam tipi, da bejbe pac nismo nic boljse...... (SMO IZJEME!) ampak .... se ve ane x;)x

ja tinal drgac pa je tko ja..... al samo svileno vrvico, al pa nic.....

ja pa strelci radi varajo, ce mene prasas ..... jih poznam neki takih podatkov, sicer je pa to tko tud drugje, recimo kak dvojcek bi se najdu zravn al pa lev recimo.....

Heh dons pomojem sploh ni vec vazen kaj si...., ker itaq vsi varajo ke povprek..... :xx!:

Sej ni treba tako posploševati, nismo vsi barabe, druga znamenja niso čisto nič bolj nedolžana.

Jest sm stelka, ascedent pa dvojček pa sem čist v redu, dokler ne bom našla pravega, ne bom nobenmu nič dolžna.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Sej ni treba tako posploševati, nismo vsi barabe, druga znamenja niso čisto nič bolj nedolžana.

Jest sm stelka, ascedent pa dvojček pa sem čist v redu, dokler ne bom našla pravega, ne bom nobenmu nič dolžna.

hej tanaja pa sej nisem posplosevala, da smo pac strelci ne vem kaj ....

pa tud rekla sem da je pri drugih znamenjih enako, in tudi to sem rekla, da obstajamo pac izjeme..... x;)x

Ni vazno kako znamenje si - spljoh! Vazn je kaka osebnost si.-..... pa ceprav konec koncev se zmer tisti ko vara, vara najbolj sebe, res je, da prizadane se ljudi okrog sebe, ampak kot pravim sve se vrati, sve se plati in za vsazga rase siba, za ene kol x;)x

Kdaj se res preveč obremenjujemo s horoskopi, vse je treba vzeti z rezervo x:Dx .
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Da ni tole tema o varanju x?x

Strelci ja..kakor koli gledaš - vedno lovci x:px

Je pa držalo nekaj zame - kadar jezik prehiti možgane - sem gledala Š.ja(v tistih mladih letih seveda)..pravim..no ti si tudi med malimi...in tišina...on se obarva(da je med malimi ni nek podatek ob katerem bi skakal v zrak)..in potem dodam...sicer pa so meni itak vedno bili mali tipi všeč... x:Ix x:Ix

In potem čez leta preberem v eni astro bukvi - da je tole tipično za strelke x:Dx x:Dx Sem bila po bukvah še preden se tega zavedala x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Jaz sem strelka, pa so mi strelci čudni, z njimi se ni težko skregati.

Tinal ti pa imaš prav, sploh ni treba spraševati.

Tinal ti pa imaš prav, sploh ni treba spraševati.

ojoj ne no... :o|o: sm se bala takega odgovora... :o|o: no pa sej je res... vidm na svojmu primerku, da jim je res težko... ampak sorry, jz sm škorpija in rabm potrditev... :vragec: xsrcx

Scio mi nihil scire

Škorpjonka, opa. Sej bo, sam ga morš prekrito okrog prsta zavrtet.

Škorpjonka, opa. Sej bo, sam ga morš prekrito okrog prsta zavrtet.

x:Dx veš, sem opazila, da ko "se naredim" ranljivo, on skoči iz oklepa meni na pomoč. Če sm pa jz trdna in tko tudi nastopim, pol je pa on bogi, pa revček, pa nč ne zna povedat... xrolleyesx :xx!:

Scio mi nihil scire

• 5 weeks later...
Magnifico je tudi strelc

sorry, ampak meni res ni jasno, kako lahko preideš od brada pitta na magnifica?

Daj jim ketno pa jo bodo utrgali.

Daj jim svileno nitko - pa bo hudičevo pazil, da bo ostala cela...

jap, romantični idealisti... z zahtevo po nedotaknjeni svobodi :inocent:

Brad mi ni všeč, Magnifica pa rada kdaj poslušam. Men je on faca.

Magnifico - strelc z luno v ribah.

spielberg - strelc z luno v ribah

monika seles - strelc z luno v ribah

tomba - strelc z luno v ribah...

xDDx

pa se kaksen je, sam telih se zdajle spomnim.

*

ah men bi pa prav pasal, da bi mela kaj strelcA... ga nc ne cutim, pa ceprav mam velik del 1. hise not. :||

*

aha Klarus, se ti vid strelc. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zato, ker mamo strelci loke in puščice vas lahko vse premagamo: Hijaaa :ph34r: :shuriken: :nuke:

x^x

Edino vodnarji so nam prava konkurenca, ker nas lahko zalijejo z vodo.

škorpjoni mamo pa oklep, pa še strupeni smo x^x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...