Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 kako pa preveris, ce ti pa pol rece, da je bla to od najbolsga prjatla punca .... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 :xx!:jaja tinal, tko to je..... pa ce mu v koleno vrtas al pa jajcka stran rezes, ne bo priznal, no ja sicer je pa tko, jest tud ne bi.....sam je pa res da jest tega niti ne bi pocela x!x Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 kwa ste me zdej napsihiral... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 kwa ste me zdej napsihiral... :xx!:heh tinal ne skrbi, to tko je..... stvar je pa v tem, da tega ne pocnejo sam tipi, da bejbe pac nismo nic boljse...... (SMO IZJEME!) ampak .... se ve ane Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ja tinal drgac pa je tko ja..... al samo svileno vrvico, al pa nic..... ja pa strelci radi varajo, ce mene prasas ..... jih poznam neki takih podatkov, sicer je pa to tko tud drugje, recimo kak dvojcek bi se najdu zravn al pa lev recimo..... Heh dons pomojem sploh ni vec vazen kaj si...., ker itaq vsi varajo ke povprek..... :xx!: Sej ni treba tako posploševati, nismo vsi barabe, druga znamenja niso čisto nič bolj nedolžana.Jest sm stelka, ascedent pa dvojček pa sem čist v redu, dokler ne bom našla pravega, ne bom nobenmu nič dolžna. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Sej ni treba tako posploševati, nismo vsi barabe, druga znamenja niso čisto nič bolj nedolžana.Jest sm stelka, ascedent pa dvojček pa sem čist v redu, dokler ne bom našla pravega, ne bom nobenmu nič dolžna.hej tanaja pa sej nisem posplosevala, da smo pac strelci ne vem kaj .... pa tud rekla sem da je pri drugih znamenjih enako, in tudi to sem rekla, da obstajamo pac izjeme..... Ni vazno kako znamenje si - spljoh! Vazn je kaka osebnost si.-..... pa ceprav konec koncev se zmer tisti ko vara, vara najbolj sebe, res je, da prizadane se ljudi okrog sebe, ampak kot pravim sve se vrati, sve se plati in za vsazga rase siba, za ene kol Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Kdaj se res preveč obremenjujemo s horoskopi, vse je treba vzeti z rezervo . Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Da ni tole tema o varanju Strelci ja..kakor koli gledaš - vedno lovci Je pa držalo nekaj zame - kadar jezik prehiti možgane - sem gledala Š.ja(v tistih mladih letih seveda)..pravim..no ti si tudi med malimi...in tišina...on se obarva(da je med malimi ni nek podatek ob katerem bi skakal v zrak)..in potem dodam...sicer pa so meni itak vedno bili mali tipi všeč... In potem čez leta preberem v eni astro bukvi - da je tole tipično za strelke Sem bila po bukvah še preden se tega zavedala Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 A se lahko kakšen tip strelec javi in mi pove, če jim je res tako zelo težko se sprostit in pokazat čustva?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Jaz sem strelka, pa so mi strelci čudni, z njimi se ni težko skregati. Tinal ti pa imaš prav, sploh ni treba spraševati. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Tinal ti pa imaš prav, sploh ni treba spraševati.ojoj ne no... sm se bala takega odgovora... no pa sej je res... vidm na svojmu primerku, da jim je res težko... ampak sorry, jz sm škorpija in rabm potrditev... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Škorpjonka, opa. Sej bo, sam ga morš prekrito okrog prsta zavrtet. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Škorpjonka, opa. Sej bo, sam ga morš prekrito okrog prsta zavrtet. veš, sem opazila, da ko "se naredim" ranljivo, on skoči iz oklepa meni na pomoč. Če sm pa jz trdna in tko tudi nastopim, pol je pa on bogi, pa revček, pa nč ne zna povedat... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2006 Sm čutu, da si strelc..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 js mam asc v strelcu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 ja pa se šteje ker ti v določenem obdobju asc bol ven vdarja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Klarus to se ne šteje jst ga mam v škorpijonu Nas je torej več takšnih jaz pa se bala, da sem ogroženo bitje Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 niso vsi tak rdovedni kot ti pa poznam veliko strelcev Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Magnifico je tudi strelc Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enea 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 sorry, ampak meni res ni jasno, kako lahko preideš od brada pitta na magnifica? Daj jim ketno pa jo bodo utrgali.Daj jim svileno nitko - pa bo hudičevo pazil, da bo ostala cela...jap, romantični idealisti... z zahtevo po nedotaknjeni svobodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Brad mi ni všeč, Magnifica pa rada kdaj poslušam. Men je on faca. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 a zato men na trenutke seka, ko mam asc v strelcu al je to sam tipično škorpjonsko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Magnifico - strelc z luno v ribah.spielberg - strelc z luno v ribahmonika seles - strelc z luno v ribahtomba - strelc z luno v ribah... pa se kaksen je, sam telih se zdajle spomnim. * ah men bi pa prav pasal, da bi mela kaj strelcA... ga nc ne cutim, pa ceprav mam velik del 1. hise not. :|| * aha Klarus, se ti vid strelc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Zato, ker mamo strelci loke in puščice vas lahko vse premagamo: Hijaaa Edino vodnarji so nam prava konkurenca, ker nas lahko zalijejo z vodo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Zato, ker mamo strelci loke in puščice vas lahko vse premagamo: Hijaaa Edino vodnarji so nam prava konkurenca, ker nas lahko zalijejo z vodo.škorpjoni mamo pa oklep, pa še strupeni smo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.