matjazz 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Ja to je tudi res ne. Samo naše puščice so zelo ostre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Ja to je tudi res ne. Samo naše puščice so zelo ostre ostre že ostre, sam pri vas se pričakuje to, da ustrelite....mi pa včasih repek lepo skrijemo in usekamo, ko najmanj pričakuješ Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 al pa kot je rekel Bern, da parafraziram: če je Strelec jezen, strelja puščice vse naokrog, vseeno, kogar zadane, Škorpijon pa piči točno tisto določeno osebo. a to pa ni res....ko škorpjoni pobesnima...pobijemo vse kar je v naši bližini al pa sem to sam js ko mam sco v soncu in strelca v asc Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Naj je še kako močan oklep, vsak naspronik ima šibko točko. Škorpijone lahko ustrlno tud v ustnico ali pa v uč, kar je zelo boleče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Naj je še kako močan oklep, vsak naspronik ima šibko točko. Škorpijone lahko ustrlno tud v ustnico ali pa v uč, kar je zelo boleče.vem, sam tvoj rang provokacije je nižji.....še nisi ugotovu da lahka škorpjona bockaš in bockaš pa ne bo nič.......pol mu pa sam prst pokažeš, pa si hin Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Edino vodnarji so nam prava konkurenca, ker nas lahko zalijejo z vodo.Vodnar je eno od 3 zracnih znamenj in ne vodno znamenje.Vodna znamenja so Rak, Ribi in Skorpijon.Zracna pa Dvojcka, tehtnica in vodnar. aja kaj pa da ma veze z vodo pol ker se mu tko rece?Vodnar je 'prinasalec nebeske vode'..... ce si pa mislil to, da te zalije z nebesko vodo, je pa cist kul. drugac pa strelcev na 'zalivajo' sam vodnarji, ga lohk skor vsakdo, ker kar hitro na vsako finto pade. = takoj se pusti sprovocirat Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 ja, vse taksno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Ne me resno jemat, saj vas ne bi napadel z puščicami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 js te čisto resno jemljem sam so pa besede včasih dosti hujše od kakršnega koli orožja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Če je to res, potem bo "besedno vojskovanje" orožje prihodnosti. Drugače, pa brez heca lahko tudi težka beseda zaboli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 vsepovsod pa res ne morem gobcat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 za strelce ste preveč dolgočasni Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ne da vam ni dano...preleni ste Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 lenobe strelčevske Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2006 nimamo cajta, k tolk delamo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 pajade pri škorpijah pa lahka čvekaš..tu pa ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2006 jst? v škorpijah? ma neeeeeee Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 a tvoj dvojnik Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 a tvoj dvojnik ali pa njegova senca Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2006 ja, točn vidiš, ta je, pismo, pol pa vedn vse jaz kriv...... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 ja, točn vidiš, ta je, pismo, pol pa vedn vse jaz kriv...... :xx!: gredi dvojnik ga bo treba našeškat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2006 Našeškat ? Perverznica! Me prav zanima kaj ti un test pokazal, grem gledat..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 ga še nisem šla delat...se mi ne da tolk odgovarjat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2006 Perverznica! No, saj ne rabš......rezultat sn ti tak jz povedau ....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.