devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Jle, so kr zabavni (dokler se ne začneš zabavat na njihov račun ). Drgač pa Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 čudn, sam se z vodnarji običajno zelo dobro razumem, z enim dekletom sva hodla kr neki let in se imela prav fajn........sm mislu da si vodnarji in strelci pašejo skor k ata na mamo. seveda pašejo. ampak problem je ker je bockanje veliko, če tip hoče da mu je ženskica podrejena- poskusi si podrediti levinjo ali strelko... barufa ampak privlačijo se pa ful- svoboda ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 poskusi si podrediti levinjo ali strelko... ...poskusi si ti podredit strelca Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 z veseljem levinja to prav rabi .. če ne drugače - pa v postelji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ampak ta prava ženska z luno v ovnu in venero v levu sploh noče takšnega tipa ki si ga lahko podredi. štala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 ...to tud edina varianta ki rata .....ker tud on tak hoče .......je vedno za novitete Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 pa je užitek, če si ga podrediš.... hm, le kateri planetek v strelcu vpliva na to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 Sam ti užitki so redki.....al pa jih sploh ni. Me prav zanima a kter strelec, strelka meni, da se ga da podredit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 vsakogar se da podredit in vsakogar se da zmanipulirat... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Sam ti užitki so redki.....al pa jih sploh ni. Me prav zanima a kter strelec, strelka meni, da se ga da podredit..... kaj meni je čisto druga stvar kot kaj je res... sej nisem mislila da si podredi njegovo življenje, to si niti najmanj ne želim, nekomu podrediti življenja ali imeti podrejeno življenje, mislila sem prav nekaj specifičnega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 ...specifičnega Ja, devica, že.....sam ene zlo lohk ene pa zlo zlo težk Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Nekoga itak imam podrejenega že za celo življenje.Sebe? Si podrejena in podrejaš obenem . To je dobr, da še nisi srečala ljudi, ki bi te podredili Ampak slej ko prej jih boš, če ne prej, pa v službi... Pa ne se preveč na horoskop pr tem zanašat pa na svoj ogenj, kr se lahk sama na seb opečeš. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Ja, devica že.....sam ene zlo lohk ene pa zlo zlo težk Hm, mogoče se pa taeni sploh ne zavedajo, da so totalno podrejeni in zmanipulirani...eni se pa tega bolj zavedajo, pa se žrejo zarad tega. Pa pr taenih misliš, da ga maš v pesti, pa se ti vedno znova izmuzne in podtalno deluje, pr enmu pa misliš, da je totalka nepodredljiv, svobodnjaški, svojeglav, pa se sploh ne zavedaš, kako vplivaš na njega, pa maš pol nitk njegovega življenja v svojih rokah Res je, ljudje smo ful različni. Sam to, da jemlješ svobodo enmu je ful grdo, sam to delamo včasih nezavedno, itak je pa nemogoče, da noben ne bi vplival na nas, da se ne bi podrejali vzgoji, kulturi, ker drugač bi bli totalka nesocializirani ( ok, to mal širše razmišljam ) Drgač pr ljudeh pa: Vsak velikan enkrat tud zaspi. Še Samson je, pa so mu odrezal lase, pa je blo konec... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Imam strelca v asc. To sem vedela že prej, ko mi je napačen izračun pokazal, da imam sco v asc. Feeling pač Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ...Mene ne, ker imam asc strelec, luno in mars pa v seksi levčku. 6 planetov imam v levu in strelcu, tako da devica nima kaj preveč ven sekat. Rada pa si podrejam druge... Nekoga itak imam podrejenega že za celo življenje.... Če malo vklopim kombinatoriko, potem je v Strelcu tudi Pluton, z malo sreče v 1. in ne v 12. hiši. Po drugi strani je v Levu kar nekaj planetov, anede, od tega vsaj nekaj v osmi hiši, morda Luna ali Mars ali pa oba. Oboje skupaj daje kar nekaj škorpijonskega, pri čemer podrejanje drugih sploh ni kako čudo. Če je Pluton v prvi hiši, je pa manipulacija ne redkost, temveč lifestyle. Živijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Jst mam pa asc in neptuna v strelcu... Sej mam skor za v vsako temo nekaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Rada pa si podrejam druge... Nekoga itak imam podrejenega že za celo življenje. le kaj da osebi tak apetit, da to še velikopotezno pove...fejta...s tem se ni zahvalt... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Če je Pluton v prvi hiši, je pa manipulacija ne redkost, temveč lifestyle. hja, koliko je tega...do kje lahko gre? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Volk? Jaz pa sem skoz mislila, da si Vodnar... V podznaku se mi zdi da sem vodnar. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Aha! Znam te tico! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Nekoga étak imam podre.enega že za celo življenje.Sebe? Si podrejena in podrejaš obenem . To je dobr, da še nisi srečala lju$i, ki bi te podredili Ampak slej ko prej jih boš, če ne prej, pa v službi... Pa ne se preveč na horo{kop pr tem zan!šat pa na svoj ogenj, kr se lahk sama na seb opečeš. Malo se se pohecala, nikogar nimam podrejenega, bljao, niti nočem. \udi v službi se ne bom pustila én bom delala po svoje, dokler me ne bodo vrgli ven.. eh, saj ne..Ma, ne pustim se in ne. Že /d malega.Lahko pa, da me ima kdo v pesti, pa tega niti ne vem. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 strelci rojeni 5.12.1977 so fuul fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Ja...in kako mu je ime... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Patrik - obema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Aha! Znam te tico! Ahaaaaa, znaš me, znaš me ... dok sam još pištolj bio. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.