klarus 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 kak si pa ti fajn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2006 A nje a nje..... Pa da se ne mučiš tam na testu...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Evo me Kak zaj šicerji, žicate kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Itak. Najina Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Itak. Najina jp Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ja najina.......a ne veš....nas dva sma eno in isto Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Hm ...to ne bo trio, to bo kar grupni Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Eh, pust jo, se še prav združla nisva, pa že misli, da sva eno..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ne morem verjet, da je celo tu neki malga napisan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Zdej smo se komi segrel mal..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 nekam počasi se vi segrevate Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Sam ko pa se..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Čuj ti, to niso smeško asociacije! Še mal, še mal, pa me na pizzo pelješ, tralalatrilili..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Eh, jo šparam zdej še, da neum brez pice ostal, sam pol, pol pa se naj pazi.... A ti bi tud rada kaj fasala? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Čuj ti, to niso smeško asociacije! Še mal, še mal, pa me na pizzo pelješ, tralalatrilili..... če je pa server neki zašteku ja še malo...upam da nasleni vikend..ker če ne boš na pico čaku skor do oktobra Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Kak to, kam pičiš al kva? Naslednji vikend pa bom valjda že gotov, bemu...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 na dopust..pa mal london pogledat..pa na koncert od robbia williamsa sem že mislila nasledni vikend spokat iz mb..pa bom ostala zarad noskotove delavnice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 na dopust..pa mal london pogledat..pa na koncert od robbia williamsa sem že mislila nasledni vikend spokat iz mb..pa bom ostala zarad noskotove delavnice Uuuu, kul No, robi me ne gane, sam tud kul, če ti je ok. Hudo. Ke boš 1 mesc v GB? Kake noskotove dellavnice, ki, v mb? Pismo, jaz sem z lune na mars padu, zgleda, da mi nč jasn ni..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Eh, jo šparam zdej še, da neum brez pice ostal, sam pol, pol pa se naj pazi.... A ti bi tud rada kaj fasala? aja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 glede na to, da se švercam tu na šihtu in to na keri ustanovi ! si zaslužim pico in tiramisu in mickenega. Gre vun....razn zadnje nisn ziher, bemu, sam saj ni škrtica, mislim, da ti bi ga lastnica vseen mal posodla, pa to, ma ja, ziher.... Haha, ta dont worry be hepan je prav vreji.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Uuuu, kul No, robi me ne gane, sam tud kul, če ti je ok. Hudo. Ke boš 1 mesc v GB? Kake noskotove dellavnice, ki, v mb? Pismo, jaz sem z lune na mars padu, zgleda, da mi nč jasn ni..... ne..sam v sept. mam skor vse vikende fraj in me bo vsepod naokol dosti ja nosko ma v soboto 9.9. tečaj pod kristale malo pokuki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.