Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Aha. Saj lohk greva tud med tednom Ok, da vidm to.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 no se boma še zmenla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 daj mi link, bemu, mi je na kristali ven vrglo 10 tem..... Ok. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...=3321&st=75 ta delavnica je bol za delo z nihali Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Aha, vreji, thx. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Eh, pust jo, se še prav združla nisva, pa že misli, da sva eno..... bi se dal debatirat kdo v koga s kom in kako Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 itak je vreji vse s hepani povezano. No, temu ne morm osporavat bi se dal debatirat kdo v koga s kom in kako Men se ne da Raj mam akcijo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ja lapate lapate akcija Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 ja lapate lapate akcija Morš tud jezik met v formi, ne Maja Mačkorrison Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Morš tud jezik met v formi, ne Maja Mačkorrison hja, jezikanje ti res gre dobr od rok....khm khm ust Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Maja Mačkorrison said:Ladies ang gentleman, from Los Angeles California ....... The Doors!!!! no no, Sveta Trojica? me, myself & I Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 sej tedn ma 7 dni, tis pa sam 3 djede naštela do zdej Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 hja, jezikanje ti res gre dobr od rok....khm khm ust Kak to misliš? Maja Mačkorrison said:Ladies ang gentleman, from Los Angeles California ....... The Doors!!!! no no, Sveta Trojica? Ta bolši štikl Mah, men je čist dovol Sv. Dvojica.......pa jst [quote name='mačona' date='31. Aug 2006, 22:56' post='689777' bom jaz kar mal premislila o enem drugem "nespodobnem" povabilu. uf, se že vidim, kok me ganja nekdo po LJ z nožem. :OO!: To pa si jaz nisem tak zamišljal...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ja tak....dobr pač Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Hehe......no, saj ti si tud jezična, pa se da marsikaj dober zamišljat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Hehe......no, saj ti si tud jezična, pa se da marsikaj dober zamišljat brezskrbaj Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 strelka se javlja... Sem včeraj strelala s pravim lokom no ja takim starinskem ..... , moraš pa imeti kar roke, pa natnačnost.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Dan... Da še vas mal pogledam... Saj tud pašem sem, asc. strelec Vidim da nekaj zaostajate za nami... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 aaaaaaaaa, mi tu Strelec podznak! pa sej veš, ker planetek gor. lahko si naš, če češ, če nočeš, pa tudi ni treba, nam je vseen, mi se družmo s klošarji in menedžerji. Mi pa z norci in carji... In s kralji in berači... Jaz pašem povsod, kjer me imajo radi in kjer ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 včeraj po dolgem času spet enga ok strelca srečala...so mi bili včasih najboljši...potem so se mi malo zamerili, ampak prebolevam in jih občudujem... ma ste zakon, res Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 tale moja lunca se pa lepo obnaša te dni no....odvisno od perspektive Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2006 Avtor Prijavi Deli 6. september 2006 ma ste zakon, res Itak. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Kaksna je kombinacija strelec in rak - za vezo? a ma ze kdo kej izkusenj recimo??? Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ajajaj........odvisn kok je edn strelc in drug rak dejansko......če sta kolčkej taprava predstavnika, ni glih posrečeno čprov poznam pa en par k jima kr luštn laufa....zaenkrat sam so drugi faktorji kle Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 hmmmm to je pa drugo ja ja jest sem kar dost strelca ja..... pa mal ovna pa se nek se mal ribce najde na case..... kako je pa z njim pa ne vem se Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.