Mick 7. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2006 Ni blema. Tud men bi to pasal, sam se mi je zdel, da sn se ti sicer s teb ziher znano strelčevko odkritostjo zlo zameril.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Jaz sem vedno prijazen do meni ljubih oseb, vsaj na forumu, v real lajfu mi žal ne rata vedno tolk.... Končno me pa ipak boli k..... za vse pi.ke po karakteru na forumu in v lajfu nasploh......končno ........tolk dolg sn rabu, se dokazovat.....drugim in sebi......zdej mislim......jebi,e se, tak sem, velik boljši od večine folka, sn dans v sebi prepričan, v svoji duši, kur. vas gleda, tolažite se, da se motim.... . Strelec pač.... Dobro jutro strelčki... Teh par zadnjih postov... So prav všeč mojemu asc. Kar streljajte dalje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2006 Dere sn jz mali bia te je lušno blo .......zdej k pa sn vlki rata še bl lušno bo..... Sicer pa pod vplivom maliganov napisano mislim še tud zdej. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Dere sn jz mali bia te je lušno blo .......zdej k pa sn vlki rata še bl lušno bo..... Sicer pa pod vplivom maliganov napisano mislim še tud zdej. Te je pa dobr prijelo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2006 ..toti chardonay se te ornk prime, ja Sam letos bo šele prava berba, grozdje sladko mmmmmmmm, to bo letina..... Sicer sn bl jack-opivec k vino, al ipak, se prilagodim okolju, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 OK, samo ne pretiravaj... Kakšnih pet-šest litrov dnevno je čist dovolj... Da ne bo pol tisto - a ća piješ ka ti škodi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
muc dobrega srca 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 moje znamenje ----ogenj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2006 ...neum nč komentirau....fajn si je poste včas mal nazaj pogledat.... Eh, saj ne mislim tko radikaln poslovit kao, tko pač, po svoje, ne bit več tko aktivn, opažam, da enostavn več ne spremljam tolk kaj dogaja, tko da če komu kdaj kaj ne odgovorim naj ne zamer.....pa včas se mi zdi, da nimam več kaj dost povedat al pa da ne želim povedat..... Še kregat in dokazvat svoj prav se mi več ne da.....Vas mujceke pa itak spremljam, ne Sicer pa kdo bi vedu....pol pa se mi ful vtrga lohk spet, bog ne daj.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Sicer pa kdo bi vedu....pol pa se mi ful vtrga lohk spet, bog ne daj.... kuko "SPET"? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2006 Aja, bemu.... Pismu, prav zlomkastičnga mačka mam, grrrrr Kakšnih pet-šest litrov dnevno je čist dovolj... Da ne bo pol tisto - a ća piješ ka ti škodi... kolk? A misliš, da sn jetra na tomboli dobu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Aja, bemu.... Pismu, prav zlomkastičnga mačka mam, grrrrr kolk? A misliš, da sn jetra na tomboli dobu? gelede na to, kake pishesh....ne samo jetra... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2006 gelede Cccccc Mah, zlomk, nea me muč zaj ti tu nekaj, čuj. Mačk pol pa še zlomk, mislim...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Cccccc mislim...... bogi.....tole mora pa hudo bolet zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2006 bogi hudo tale zlomk...tralala Ja bo, če mi neu dal mira zdej glih...... Bemu mačk, alkohol je težka droga! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Ja bo, če mi neu dal mira zdej glih...... Bemu mačk, alkohol je težka droga! raj pejt spat al pa na perk teli posti....sam she bl se smeshish zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2006 Mam neki blšga v planu Dej mi mir zdej, muč tam astro al pa koga..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Mam neki blšga v planu Dej mi mir zdej, muč tam astro al pa koga..... kaj zej astro kle not meshashtis tok hvalezhna stranka za mucht zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Aja, bemu.... Pismu, prav zlomkastičnga mačka mam, grrrrr kolk? A misliš, da sn jetra na tomboli dobu? Ja, to ne vem kje si jih dobu... Glede na to s katerga konca si, to ni tolk velik... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Dobro jutro ....strelci..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2006 Jutrček Kaaaaaaaaaaaaaak sn jaz vreji spet, juheeeeeeeeeej , pa kaki lepi dan je zunaj Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 pa ne, da ti je ratal se celo tu oglasit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2006 čist slučajn.... Kak si, čarovnca? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 vedno bol čarovniško http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c035.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2006 Vdim, da metla spet leti ....kdaj maš tehničnega? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.