Mick 25. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2006 nimaš tolk dnarja, da bi ti prišla pucat Materialistka! :xx!: Si ti ziher, das strelka kaj...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 O strelček! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2006 Kaj je, sco? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Kaj je, sco? Pa bajdwej, v soncu Riba! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2006 Ahm. Najd si enga krapa..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Ahm. Najd si enga krapa..... Krapi so leni, imam raj barakude! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2006 Lesba.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Lesba.... Hehe! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2006 Kaj tu smešnega? Kdo bo pa nas tipe zadovoljeval? Pa skrbel za nataliteto? Pa kuhal, pral pospravljal pa spredi pa zad nas tipe pedinal? Mislim.....kaki cajti.......le kam to vodi? :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 V lepše cajte! A dej, a tako trpiš? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2006 Ja glih ja..... Ja, vedn, če je bejba za nabrisat.....lejzba.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Ja glih ja..... Ja, vedn, če je bejba za nabrisat.....lejzba.... To si ti reku, ne jaz! Mogoče sem pa bi! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Alef ti si pa gotovo kakšen strojnik.... to ja stokovno je treba... Metla Alef se jaha..... brezova metla je vseestranska...pometa vse živo... Sirkova se skrije glede starejše predstavnice....ti pejt kar na ali v Slivnico vprašat...boš ti dobu strokovno razlago ...aerodinamiko Eh veš kaj a kar tko ....mali valar....veš kaj jaz, če ga bom rabila rabim bolj velikega sem bolj Gorenjka...če fajn udarem, da udarem vorenk ... Klarus, ja ..čarovnice skrivnosti obdržijo zase... Čav Ja, strojnik... Kar se pa metel tiče - ja, za na Slivnico letat pa uporabljajo samo brezove, to tud vem... Tradicija pač.... Za vsakodnevne coprniške polete pa sirkove.... Jaz tud Gorenc, samo živim v Ribnici... Tukaj pravjo da so se Gorenci sem dol hodil učit ohrnije... Nič ne bo z velikim valjarjem, kar kupi si ga... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 No evo zdaj pa imam...ja saj kdo z malim ni zadovoljen velikega vreden ni.... Živjo strelčki! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. november 2006 Avtor Prijavi Deli 27. november 2006 Bil skrajni cajt osvežit..... Zgleda, da mi okol r. d. pridejo Buldožerji še v MB špilat.......za pol ceneje k v LJ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2006 Avtor Prijavi Deli 28. november 2006 ....je napisala mačona ob 22.22 ......te že more bit neki na tem..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Bi moral dokončat ob 03:33 Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2006 Avtor Prijavi Deli 28. november 2006 Ja Ma, mi tko živimo ne lapamo sam.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Pravi se je oglasil! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Jaz raje duhovno lapam in materialno živim! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2006 Avtor Prijavi Deli 28. november 2006 Pravi se je oglasil! Kaj bi ti spet rada? Aja, me pogrešaš že mal? Me vabiš na zmenk, da ti eno predavanje o duhovnosti podarim? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Kaj bi ti spet rada? Aja, me pogrešaš že mal? Me vabiš na zmenk, da ti eno predavanje o duhovnosti podarim? A tiste vrste, ko se delava da ne vidiva in tipava drug po drugem! jaz bi tut raj tako sam kr mi nekak ne rata sem pol tolikanj bolj duhoven Lahko rata če hočeš in ne če ne želiš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2006 Avtor Prijavi Deli 28. november 2006 A tiste vrste, ko se delava da ne vidiva in tipava drug po drugem! Ah, veš da ne maram laži in sprenevedanja, tko da........Razn, če mi učke dol zavežeš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Ah, veš da ne maram laži in sprenevedanja, tko da........Razn, če mi učke dol zavežeš..... Vse lahko zvežemo, ti sam reč! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2006 Avtor Prijavi Deli 28. november 2006 Tebe. Pol pa strelčki združeno na juriš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.