Ksantipa007 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Tebe. Pol pa strelčki združeno na juriš..... A grupni ti diši? Meni ne! Noč! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2006 Avtor Prijavi Deli 28. november 2006 A da ne? Si mi zadnjič neki druzga rekla, sicer res, da bl trio al ipak..... Nočko Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Strelec s podznakom v Vodnarju - not bad at all. za frendšip dbest. pa saj kaj drugega še tudi. to so taki ... otroci ... KDO je strelec asc. vodnar? Jaz sem ravno obratno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 TI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 TI Ne, jaz sem VODNAR, v podznaku STRELEC.Kdo tu noter je strelec, asc. vodnar? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 ma ne, če sem rekla ti, mi verjemi. take it or leave it. OK... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 pa še en Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2006 Avtor Prijavi Deli 8. december 2006 Kul Še pihlja strelčevski vetrc po lnf..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Kul Še pihlja strelčevski vetrc po lnf..... Glede na znamenje... Bi bila lahko tud kakšna nevihta, ne pa samo vetrc... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Se še tukaj obkljukam... , se že dolgo nisem.. http://garfield.rulez.cz/zabava/horoskop/strelec.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. december 2006 Avtor Prijavi Deli 17. december 2006 Glede na znamenje... Bi bila lahko tud kakšna nevihta, ne pa samo vetrc... Mah, mamo radi lnf, pa smo bl nežni..... Vreji fotka, pa to Sn razmišljau, da škoda, da nimamo horoskopskih smeškov.......bikce, škorpije, leve itd.itd..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 kaj je strelček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. december 2006 Avtor Prijavi Deli 17. december 2006 Nč. Glihkar iščem smisu živleja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 smisu življenja je ležati na plaži z možgani na offin čivavo na straži Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Hoj..ste kakšnega kozla ustrelili http://img206.imageshack.us/img206/8614/strelecska0.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Hoj..ste kakšnega kozla ustrelili http://img206.imageshack.us/img206/8614/strelecska0.jpg Morda mene iščeš ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. december 2006 Avtor Prijavi Deli 17. december 2006 Smo bl za kozlarije pristojni..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Morda mene iščeš ! a ti si kozu Smo bl za kozlarije pristojni..... to pa zmerej in povsod Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Smo bl za kozlarije pristojni..... a ti si kozu Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 sam kozu ak še kej drugega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Morda mene iščeš ! Hoj kozorogec , kaj pa ti tukaj pri strelčkih delaš Kozel ....prispodoba za neumnost v mojem primeru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 sam kozu ak še kej drugega Tud Konj, če kitajski horoskop kej šteje v tej temi !? Hoj kozorogec , kaj pa ti tukaj pri strelčkih delaš Kozel ....prispodoba za neumnost v mojem primeru Imam Neptuna v Strelcu Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 konjiček....iha neptuna mamo skor vsi v strelcu....rabi par let, da pride iz strelca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 konjiček....iha neptuna mamo skor vsi v strelcu....rabi par let, da pride iz strelca Tudi v 2 Hiši ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 za eno znamenje rabi med 12 do 13,73 let js ga mam v prvi..se pravi, da si potem po asc škorpjon Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.