Mick 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 Me prav zanima, če so tud drugim strelčkom ti zadnji dnevi tolk čudni...........Ma men ta astrologija taka čudna stvar. Vedno, k ji že mal bl verjamem, me nekaj konkretno zmoti, nekaj fuul mimo. Kakorkoli, velik strelskega mam v sebi, tud v ascedentu se kar najdem, pa v luni tud .......tak da.....zmeda . Ma, glavno, da je fajn..... Aja, strelčki smo pa ta glavni, tolk da se ve, ne.......pol pa lohk tud škorpijoni pridejo na vrsto. Pa vodnarji so mi kul . Pa bikci.....ja, bikci....kakorkoli so poooočasniii pa imajo velik drugih fajn stvari v sebi. Pol pa tu levčki, po svoje. Ma, vsi smo kul. Vsak po svoje. In vsak po svoje ne. Tak, sm mal zabluzu ......zdej pa grem ajajtutaja ......nočko mujceki Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Me prav zanima, če so tud drugim strelčkom ti zadnji dnevi tolk čudni...........Strelčki spet na udaruse dogaja kot v risanki ... :xx!: Enkrat lani novembra je Vojko napovedal nekaj takega;ampak nikoli ni tako slabo,da ne bi moglo bit še slabšezdaj pa da vidimo,kje in kdaj se bo to končalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Me prav zanima, če so tud drugim strelčkom ti zadnji dnevi tolk čudni...........Ma men ta astrologija taka čudna stvar. Vedno, k ji že mal bl verjamem, me nekaj konkretno zmoti, nekaj fuul mimo. Kakorkoli, velik strelskega mam v sebi, tud v ascedentu se kar najdem, pa v luni tud.......tak da.....zmeda . Ma, glavno, da je fajn..... Aja, strlečki smo pa ta glavni. tolk da se ve, ne.......pol pa lohk tud škorpijoni pridejo na vrsto. Pa vodnarji so mi kul . Pa bikci.....ja, bikci....kakorkoli so poooočasniii pa imajo velik drugih fajn stvari v sebi. Pol pa tu levčki, po svoje. Ma vsi smo kul. Vsak po svoje. In vsak po svoje ne. Tak, sm mal zabluzu ......zdej pa grem ajajtutaja ......nočko mujceki Mick, seveda, ce je pa Luna v Strelcu pa Pluton gor!!! Kako ne bi tega cutil sco 'obarvan' strelec... aja, p.s. tega ne ves, ker ne beres napovedi, ker se se nisi odlocil, ali bos verjel ali ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 A je res da strelke niso nikoli zadovoljne v smislu seksa. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 ne! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Kva? Niks gud? Al -žje gud? Al kak? Ah, sj veš; ni vse za vsazga. Met strelca al pa leve se zdi men (vodnarju) prava grozljivka, čist jasn mi pa je, da kkšnmu sedejo k ata na mamo. hecno tole...jaz pa z vodnarji zeloooo dobro shajam...mogoce ker mam lunco v vodnarju Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Me prav zanima, če so tud drugim strelčkom ti zadnji dnevi tolk čudni...........Ma men ta astrologija taka čudna stvar. Vedno, k ji že mal bl verjamem, me nekaj konkretno zmoti, nekaj fuul mimo. Kakorkoli, velik strelskega mam v sebi, tud v ascedentu se kar najdem, pa v luni tud .......tak da.....zmeda . Ma, glavno, da je fajn..... jaz sem tudi tole malo zmedena poskusala cimlazje preziveti...mi ni jasno kaj je, ampak mi je sila...kr neki... :o|o: Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 Mick, seveda, ce je pa Luna v Strelcu pa Pluton gor!!! Kako ne bi tega cutil sco 'obarvan' strelec... aja, p.s. tega ne ves, ker ne beres napovedi, ker se se nisi odlocil, ali bos verjel ali ne. Ok, ok....se bom popravu......... ....pa vsaj napovedi prebiral.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Eh, Mick...mal si zamudil... ...pred časom je bila napoved, da bo veliko erotike..ti pa sploh nisi vedel, ker napovedi nisi bral... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 bemu, kaki feler......sam, sem jo pa čutil Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Občutki so važni... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 A si jo ti tud čutila? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Erotiko al kaj drugega? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 Ja, svojo mucko na erotični način.......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 A si jo ti tud čutila? Oni dan sem nekaj občutila... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 Je blo prijetno? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Je blo prijetno? Ti bom na OS-u povedala, da je bilo fajn..ne pa najboljše.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 Pa podrobn opiši ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Še ena strelka se javlja - sonce, luna, mars in neptun v strelcu.Se strinjam s prejšnimi izjavami - strelci in strelke smo zakon! Pa tud vodnarji so mega - jaz sem se vedno dobro z njimi razumela, pa tud kar nekaj moških, ki smo si bili bližje je blo vodnarjev Kaj češ - rulamo Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Ja zanimivo tud jaz kot strelec, poznam veliko vodnarjev in strelcev. Mlajši bratec je škorpijonček mali. Pa se dobro štekava. Moja nova punca je ribca, tako kot moja mama. Z rojstnimi dnevi sta si zelo blizu. GLP ! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 O Volkec, se mi je kar zdel, da bi lahko bil. Oooo, sem spregledal al kaj.....nova ljubav? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Dadada Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 A je res da strelke niso nikoli zadovoljne v smislu seksa. Tole drži čist en tolk kot tista de so vsi Ovni rdečelasi. Glupost! B. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 O, seveda, strelci in ribe, pa smo spet tu... Volk - po mojem imas kaj v sco, morda venero.. To bi bilo kul, vsekakor uzivaj. Strelke po defoltu niso zadovolj(e)ne... To pa itak sploh prvic slisim.... pa ravno strelke! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 Kaj pa strelci? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.