Skoči na vsebino

Strelec

Mick

Recommended Posts

Me prav zanima, če so tud drugim strelčkom ti zadnji dnevi tolk čudni...........Ma men ta astrologija taka čudna stvar. Vedno, k ji že mal bl verjamem, me nekaj konkretno zmoti, nekaj fuul mimo. Kakorkoli, velik strelskega mam v sebi, tud v ascedentu se kar najdem, pa v luni tud :vragec: .......tak da.....zmeda :inocent: . Ma, glavno, da je fajn..... x:o)x

Aja, strelčki smo pa ta glavni, tolk da se ve, ne.......pol pa lohk tud škorpijoni pridejo na vrsto. :vragec: x:Dx Pa vodnarji so mi kul :palec: . Pa bikci.....ja, bikci....kakorkoli so poooočasniii pa imajo velik drugih fajn stvari v sebi. Pol pa tu levčki, po svoje. Ma, vsi smo kul. Vsak po svoje. In vsak po svoje ne. x^x

Tak, sm mal zabluzu xrolleyesx ......zdej pa grem ajajtutaja x:)x ......nočko mujceki x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Me prav zanima, če so tud drugim strelčkom ti zadnji dnevi tolk čudni...........

Strelčki spet na udaru

se dogaja kot v risanki ... :xx!:

Enkrat lani novembra je Vojko napovedal

nekaj takega;

ampak nikoli ni tako slabo,

da ne bi moglo bit še slabše

zdaj pa da vidimo,

kje in kdaj se bo to končalo x;)x

Me prav zanima, če so tud drugim strelčkom ti zadnji dnevi tolk čudni...........Ma men ta astrologija taka čudna stvar. Vedno, k ji že mal bl verjamem, me nekaj konkretno zmoti, nekaj fuul mimo. Kakorkoli, velik strelskega mam v sebi, tud v ascedentu se kar najdem, pa v luni tud.......tak da.....zmeda :inocent: . Ma, glavno, da je fajn..... x:o)x

Aja, strlečki smo pa ta glavni. tolk da se ve, ne.......pol pa lohk tud škorpijoni pridejo na vrsto.  :vragec:  x:Dx  Pa vodnarji so mi kul :palec: . Pa bikci.....ja, bikci....kakorkoli so poooočasniii pa imajo velik drugih fajn stvari v sebi. Pol pa tu levčki, po svoje. Ma vsi smo kul. Vsak po svoje. In vsak po svoje ne.  x^x  

Tak, sm mal zabluzu  xrolleyesx ......zdej pa grem ajajtutaja  x:)x ......nočko mujceki  x:Xx

Mick, seveda, ce je pa Luna v Strelcu pa Pluton gor!!! :eek:

Kako ne bi tega cutil sco 'obarvan' strelec...

aja, p.s. tega ne ves, ker ne beres napovedi, ker se se nisi odlocil, ali bos verjel ali ne. x:o)x x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...
Kva? Niks gud? Al  :vragec: -žje gud? Al kak?  x:px

Ah, sj veš; ni vse za vsazga. Met strelca al pa leve se zdi men (vodnarju) prava grozljivka, čist jasn mi pa je, da kkšnmu sedejo k ata na mamo.

hecno tole...jaz pa z vodnarji zeloooo dobro shajam...mogoce ker mam lunco v vodnarju x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Me prav zanima, če so tud drugim strelčkom ti zadnji dnevi tolk čudni...........Ma men ta astrologija taka čudna stvar. Vedno, k ji že mal bl verjamem, me nekaj konkretno zmoti, nekaj fuul mimo. Kakorkoli, velik strelskega mam v sebi, tud v ascedentu se kar najdem, pa v luni tud :vragec: .......tak da.....zmeda :inocent: . Ma, glavno, da je fajn..... x:o)x

jaz sem tudi tole malo zmedena poskusala cimlazje preziveti...mi ni jasno kaj je, ampak mi je sila...kr neki... :o|o:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Mick, seveda, ce je pa Luna v Strelcu pa Pluton gor!!!  :eek:

Kako ne bi tega cutil sco 'obarvan' strelec...

aja, p.s. tega ne ves, ker ne beres napovedi, ker se se nisi odlocil, ali bos verjel ali ne.  x:o)x  x;)x  :palec:

Ok, ok....se bom popravu......... x:Ix x:)x....pa vsaj napovedi prebiral.... x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Še ena strelka se javlja - sonce, luna, mars in neptun v strelcu.

Se strinjam s prejšnimi izjavami - strelci in strelke smo zakon! x:Dx :palec:

Pa tud vodnarji so mega - jaz sem se vedno dobro z njimi razumela, pa tud kar nekaj moških, ki smo si bili bližje je blo vodnarjev x:Xx

Kaj češ - rulamo :vragec: x:Dx x;)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Ja zanimivo tud jaz kot strelec, poznam veliko vodnarjev in strelcev.

Mlajši bratec je škorpijonček mali. Pa se dobro štekava.

Moja nova punca je ribca, tako kot moja mama. Z rojstnimi dnevi sta si zelo blizu. GLP :eek: !

Ja sam ka mali pao s lipe

O, seveda, strelci in ribe, pa smo spet tu... ;)

Volk - po mojem imas kaj v sco, morda venero.. To bi bilo kul, vsekakor uzivaj. :palec:

Strelke po defoltu niso zadovolj(e)ne... x:o)x x:Dx x:Dx x:px

To pa itak sploh prvic slisim.... pa ravno strelke! x?x :eek:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...