klarus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Kter mulo to? ja ti, ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 lejga mulota spet je nekam zgasnu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2007 Kva to zgasnu? Drug teden bi mogoč šlo, mogoč.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 o Mick A se nisi purucern, d kr naprej tuki visis? amore! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Verjetno ne misliš pravega Micka! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2007 o Mick A se nisi purucern, d kr naprej tuki visis? amore! Nisn. Aja, nis mene mislila. Pa četud bi bil, ne vem, a ostal sam partnere in laverje iščete tuki al kako ......sicer pa sn lnf inventar Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Še dobr da nismo vsi inventar bi bila gužva! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2007 Kaj, saj sam sn tud velik manj tu kot včasih....... Pa ostali bluzite še po ne vem kterih vse forumih in netu, sam pa sn sam tu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Jaz tudi. Nimam časa, da bi bila še kje. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Kva to zgasnu? Drug teden bi mogoč šlo, mogoč.... te držim za heziček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Kaj, saj sam sn tud velik manj tu kot včasih....... Pa ostali bluzite še po ne vem kterih vse forumih in netu, sam pa sn sam tu. Kdo bluzi!? Morgen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Dobro jutro Alef....končno mal prišel sem pogledat.... , da se mal tale scena tuki zbalansira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Dobro jutro Alef....končno mal prišel sem pogledat.... , da se mal tale scena tuki zbalansira Moram tud svoj asc. mal obiskat, občasno... Da mal svežega lufta dobite... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Še jaz malo javim semle..tudi inventar in tudi nimam časa za druge forume..pa niti volje ne.Kaj bi te ene in iste stvari stokrat razlagala. Dolgcajt. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Uf spet ena slikca..... Nataly a ti tudi strelka..fajn , no končno ugotavljam da nas je mal več..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2007 Jutrček strelčki Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 OJLA Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Živjo sonček Na hitrico tukaj...da se javim..pa eno strelico ustrelim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 ..pa eno strelico ustrelim... Auuuuuuuuuuuuu...... "#$%&%$/&=#$$%.......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Kaj se pa ti nekaj jeziš...pa šifrah pišeš... strelica= puščica......kaj si pa ti mislil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 .....ja.....si me v rito zadela :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 joj pol moraš met pa zelo veliko A kaj hujšaš...škoda no da si fant...ker v Afriki bi blo potem kar dost kamel zate Kaj mickec....ti spet riti po glavi hodijo..... nehaj Jaz drugam strelam... ....samo moram še mal natranirat Čav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 ...čist seksi je moja rit, halo, grrrrrr.... Ritke....si mislila? Kaj če pa ne? No, saj je blo kar bliz.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ...čist seksi je moja rit, halo, grrrrrr.... Opa, a je res tko seksi? Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 pa je dobro po riti tudi pogledati.Da pogledam malo strelsko sranje svoje..zmatrano danes še..boli me nos ahja strelci -zakon itak Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.