Skoči na vsebino

Strelec

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

a ribica ...jaz pa ne x:)x

Ribe znajo biti spolzke.... :inocent: x:Dx

po moji definiciji so ribice xsrcx

ribi: ekstremno sprejemajoča, vidi drugim nevidne stvari, občutljiva, čutna, empatična, močna domišljija, fantazija, sanje, (pasiven) interes v metafizičnem, služenje drugim, občutljiva za potrebe drugih

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.
Deli na socialnih omrežjih

Moje pa žurerji, ki jih odnese kar nekam, ker so preveč občutljivi na tuje vplive...nimajo hrbtenice pa radi se obrnejo tja kamor jih odnese...moje izkušnje z ribami brez astro znanja. x;)x

Lahko sem imela smolo da sem naletela na take bluzerje.... x:Dx čeprav je res, če sem kupila bone za kosilo, ker jih sam nisem rabila sem dobila pivo x:Dx x:Dx x:Dx

Ja saj enkrat hare krišna drugič budist....duhovno ja x:)x

Drugače pa zanimivo naletim na ribe x:)x

a ti si riba :inocent: ...poznam tudi enga mladega fanta .... x:)x zelo čustvena ribica x;)x fajn fant.... :palec:

Moje pa žurerji, ki jih odnese kar nekam, ker so preveč občutljivi na tuje vplive...nimajo hrbtenice pa radi se obrnejo tja kamor jih odnese...moje izkušnje z ribami brez astro znanja. x;)x

true x:Dx temu se reče izguba lastne identitete zaradi pretirane empatije...zanimiv fenomen, mi je pred kratkim postal jasn kako funkcionira

Lahko sem imela smolo da sem naletela na take bluzerje.... x:Dx čeprav je res, če sem kupila bone za kosilo, ker jih sam nisem rabila sem dobila pivo x:Dx x:Dx x:Dx

Ja saj enkrat hare krišna drugič budist....duhovno ja x:)x

:lol: to je pa že bl dvojčevsko

a ti si riba :inocent: ...poznam tudi enga mladega fanta .... x:)x zelo čustvena ribica x;)x fajn fant.... :palec:

ja, ja kr vn se vleč, zej nakonc :lol: ne ne, sem en zaveden škorpijon (no, mal me v strelca vleče), mam pa luno v ribicah---več kot dovolj

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

po moji definiciji so ribice xsrcx

ribi: ekstremno sprejemajoča, vidi drugim nevidne stvari, občutljiva, čutna, empatična, močna domišljija, fantazija, sanje, (pasiven) interes v metafizičnem, služenje drugim, občutljiva za potrebe drugih

xrolleyesx evo mene razn ko sco ven useka x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Mal diplomata moram bit...imam Mars v tehtnicix:Dx

xDDx

jst mam v tehtnici ceuga boga!---5kom.... pa včasih ne pomaga x^x škorpijon čist premočn (sonce+uran+merkur v konj. z AC)...tut že prej omenjena luna in mars z jupitrom v raku ga ne ukrotijo... xrolleyesx včasih vsi skp podpišejo kapitulacijo---škorpijon mora bit jasn

Ja pol pa še kakšen vodnar pamet soli.....bemu no..Strelci smo zakon x:Dx :palec:

xsmx

Ja, mal vam je treba pokazat kdo je v resnici najpametnejši, najboljši, naj...karkoli že... x:Dx x^x x^x

Da si ne bi kaj preveč domišljali... x:Dx x:Dx :vragec: xrolleyesx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

u madona,.....kaj ima večjo težo,.....strelčevska skromnost,....al luftarska pamet???......... xDDx xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

u madona,.....kaj ima večjo težo,.....strelčevska skromnost,....al luftarska pamet???......... xDDx xDDx

strelčevska skromnost x^x x:o)x

:eek: x?x xrolleyesx x:Dx

Kaj je to skromnost? x:Dx x:Dx x:o)x x?x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Jaz sem pa za luftarsko pamet.... x:Dx :vragec:

x:Dx x:Dx :palec: :palec: x:px

nak,....oboje je iluzija.... x;)x xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

nak,....oboje je iluzija.... x;)x xDDx

Ja... x:Dx

Pa kaj... x:o)x x:px

Saj je življenje tudi... x8Dx x:Dx x:Xx xsrcx

To pa ne življenje je resna stvar.... x:o)x x:Dx

Pa ja... x:Dx :vragec: x:o)x

To je največji cirkus kar ji je... x:Dx x:px

Resna stvar... xsmx

To so samo reakcije...pametnega življenja x:Dx

xsrcx

:eek: :eek: x?x xrolleyesx xscratchx xscratchx xnckrivx

xsuperx xsurprisex :onfire: :onfire: :hepko:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...