alef 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Nič se ne sikeri...mene itak ponavadi ne razumejo ...sam redki izbranici Saj sem poštekal... To pravi spodnjih pet smeškotov... TI nič ne razumeš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Oooo, pa sem le našla strelce! Pozdrav vsem strelcem na forumu. Sama sem ponosna lastnica sonca v strelcu . Želim vam leeep nasmejan dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2007 Oooo, pa sem le našla strelce! Pozdrav vsem strelcem na forumu. Sama sem ponosna lastnica sonca v strelcu . Želim vam leeep nasmejan dan. Sn najprej prebral.....ponosna lastnica strelca v soncu.......mi že ni špilal, halo, lastnica strelca? Haj, pozdravljena , je že bil čas, da strelci spet mal kadrovsko ojačamo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Al ma strelec mene, al pa jst njega - s kerga kol konca gledaš, sem strelka Hvala za dobrodošlico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Jaz sem pa za luftarsko pamet.... vse termine za praktične tečaje mam do nadaljnega zasedene Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 A pol sam teorijo obvladaš prav..pohvalno ker jaz sem še pri teoriji sej kle je use drgač...t pru velik prakse, pol pa se teoretično sprašuješ, kwa si sploh naredu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 a ti to o svojih tečajih govoriš u bistvu nima veze, k iz prve roke vem, da se je glauni idejni vodja, predavatelj in vzornik korenito prefarbal občasni, zmer bl rutinski podvigi ne štejejo in nimajo več t pravih efektou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 prefarbal...sam pol osnova je še ista Ja saj nima veze ...ker to presega mojo pamet tut mojo pamet je presegl... zato se pa počas farbam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2007 Ne štekam vas nič, strelcev zblojenih, pa dober, ajd....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Ne štekam vas nič, strelcev zblojenih, pa dober, ajd....... use sorte so mi že rekl, pa use eni misljo da vejo o men, sam strelc... si pa t pru Dobrodošel v klubu.... zblojenih no, js sicer nism strelc menda... sam sm zgleda dost zblojen Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 To pa ni blo teb namenen Kaj si pa ti ....škorpijon ... tut če ni blo men namenen, upam da usen vela drgač sm pa janko Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Ok ...saj vem...sam preverjam no, če pa tko rada preverjaš, ti bom šu pa zdele mal na roko, pa še do dvojčkou pa škorpjonou skoču Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2007 Dobrodošel v klubu.... zblojenih Rocknroll Dober, sn šeu ena 2 km odlaufat, da si mal zbistrim misli, pa nč......ne pomaga........zaj je še huj.......zaj samo jankota še štekam Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 ......zaj samo jankota še štekam jao jao... s tem se pa rajš ne hvalit če hočeš seb dobr sploh pa si ne domišlej da je to res Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Ja, ja strelci se radi hvalijo...mo sej lepo in prou. sam da pa mene kdo šteka, pa ni več hvala, ampak čisto nakladanje Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Janko a si bil dones kej na zraku Nakladanje ...ma ja itak kakor kdaj ....pa sej se te da razumet, ne bit tolk samovšečen ja seveda ceu dan te že čutm pa slišm, kuko za oba naja globok dihaš , pihaš pa uzdihuješ ... ... pa da vidm, če se me res da razumet Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 veš kaj mi je zdele vroče a veš.......... da ne vem Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 prov..pol pa premišluj že delam na tem sam ne me pol sprašvat kwa sm zgruntu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 ja itak ...kaj zblojenega al pa tud ne men se ne zdi zblojen... no uglaunm... zajebu sm pismo pa se res pousod irca... aja, sej ok. strelci ampak saj do grupnga sexa pa nismo pršl Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2007 Zase govor! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Zase govor! ewo ga... na fertik deu pride pametvat Joj a si fajter a nis ...pol pa probi še enkrat hm...kaj pa vem kaj si ti mislil.... Kakšen grupni ...ti si temo falil pejt k škorpijoni... da draga a grem loh na čik še prej? pol pa kam že? še enkrat probat krkol mislt al h škorpjonm? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2007 ewo ga... na fertik deu pride pametvat Ja, valjda, butli pa naj delajo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 čak mal... lih risanka je Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 JA zdej se moreš pa odločet eh dost je ....se poslavljam za dones Fajn teden pa se kaj slišmo a res že morš jet??? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Fajn bot prou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.