Skoči na vsebino

Strelec

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Še moj asc mal pogledat po dolgem času... x:Dx x:Xx

:eek: x?x x:Dx

Bolj malo se strelja tukaj... x:Dx x:Dx :vragec: x:o)x x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Dobro jutro.

Ooo, se bo še streljal (in bliskal) - brez skrbi. Strelci se šele dobro prebujamo - pomlad prihaja in zdaj se nas ne boste rešili ;).

Mogoče vas zadane še kakšna puščica ;) (tole meji pa že mal na amorčke :ermm: ) No ja, pazite se nas :D

Strelka pa da naklada, lepo te prosm, no..... :inocent: x:px x:Dx

Bemu, regrata pa že dolg nisn jedu.......verjetn k ga bi blo treba it nabirat x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Tak poenostavljeno.......nimam se v celoti za tipičnega strelca.........mam pa tipične strelske fore, kot pa tud škorpijonske (luna) in deviške (asc)......pa verjetn še kaj.......

Freedom...... xsingx x:Dx ....no, to bi bla moja prva strelska asociacija na strelca...... x:px

K. Čapek

No sej jst se načeloma mam za strelko, sam mi tko kot je strelka007 rekla, buta vn ascedent (rak) pa luna (dvojček) - tak da sem na trenutke mal zblojen strelc. Znam pa bit strelc ko je treba :D, pa tud ko ni treba :D

Mick - zanimiva kombinacija - taki izraziti, močni znaki.

Amarilis thx. x:)x Baje sn tko zaguljen kot ne.... x:o)x

Svoboda.....saj to mislim nasploh........rad živim sam, mi pa ni blo težk tud v dvoje dokler je klapalo..........zmorem delat v kolektivu, vendar raje delam sam, k si rad diktiram delo in tempo dela sam, moj pa redko komu paše......itd. Recimo v vojski pa sn dobesedno hiral, to je bilo 14 mesecev muke zame, ne morm rečt za en dan, da je bil ok..... x^x :xx!: :xx!:

K. Čapek

Jst sem strelec samo v negativnih aspektih, od škorpijonov imam tud samo negativne aspekte.. Rak pa baje sploh nima pozitivnih aspektov tok da....

a dej, dej...odvisno, s katere strani gledaš...

Jst sem strelec samo v negativnih aspektih, od škorpijonov imam tud samo negativne aspekte.. Rak pa baje sploh nima pozitivnih aspektov tok da....

Samo še en minus ti manjka... x:Dx x:Dx xrolleyesx :vragec:

Potrudi se še malo pa najdi še enga... :palec:

Štirje minusi dajo dva plusa... x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x x:px

Tako nekak, mislim... x:Dx x?x x8Dx x?x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Dvojna negacija daje pozitiven odgovor, ja ;) :D

Ma ne se sekirat - pozitivni al negativni aspekti, čudi podznaki - vsi smo še vedno fajn. Pa če nam kaj pri nas ni všeč, lahko to še vedno mal popravimo. Se mormo pa met radi take kot smo.

Dejmo uživat ... danes bo sigurno noro dober dan ;) xflowx xrainbowx

Dvojna negacija daje pozitiven odgovor, ja ;) :D

Ma ne se sekirat - pozitivni al negativni aspekti, čudi podznaki - vsi smo še vedno fajn. Pa če nam kaj pri nas ni všeč, lahko to še vedno mal popravimo. Se mormo pa met radi take kot smo.

Dejmo uživat ... danes bo sigurno noro dober dan ;) xflowx xrainbowx

x:Dx xsrcx :palec: :palec:

Dobro jutro strelčki... x:Xx

Drčer. x:o)x Me je klicala frenda mal prej.......je rekla končn mi je kapnlo zakaj se tolk vreji štekava.......oba imava motnje zaznave realnosti x:Dx Faca. x:o)x Sam ni strelka, bemu, tak da ne si domišljati, da ste ostali imuni do tovrstnih motnj.... :vragec: x8Dx

K. Čapek

tkolele ... tu mislim

pa vem, o čem govorim :vragec: x:o)x x:o)x

Ja, to kar drži včasih. Sicer ne vem točn kaj misliš, ampak se strinjam, da nas je težje kdaj razumet. Se pa vprašam koliko ljudi se nas sploh potrudi razumet, sploh poskuša, nam mal prid nasprot? :inocent: x;)x

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...