tinka 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Ok, zdaj pa takole: najprej hvala za kompliment, seveda smo najboljše babe, saj imamo ene celo device za tipe, oštja! sledi minuta za elitizem: 's svojo zvestobo' ali 'z zvestobo'....Edge, ti se kar mene in Mystice drži, pa te bova slovenščine naučili, da boš res lahko ultra eliten Ta suhi škafec pušča...ti to kaj pove ...? Eh... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Hahahahahha....jaz bom umrl od smeha Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Hahahahahha....jaz bom umrl od smeha se vidi, da bo luna kmalu v strelcu, si še ti nehal bit neznosno vzvišen Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 strelčki moški....aj tega pa ne bi vedela... moj prvo prvi fant je bil strelček in sva bila oba še nedolžna in je bilo zelo romantično in nič vseosvajalsko,je pa res, da sva bila rosno mlaa in nepokvarjena, kar sem jaz še vedno (da, oboje!) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 Strelčki?v enega sem bila na smrt zaljubljena. en vame, pa sem ga sovražila. v podznaku je bil Devica. tako ti pač je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 Luno je mel v Dvojčkih. preveč se je zapalil in pol mi več ni bil zanimiv. pa niti prej ne. mah, če ni, itak ni, pa naj ma podznak in sonce kjerkoli že. itak moram naštudirat ... eno perfektno kombinacijo ... astrološko .. pol bom pa po datumu našla "pravega". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 saj veš ... am, 26 Sag., 1. house. zakaj me pa sprašuješ tole? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 boš rekla, da smo "zamegljenci"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 eh, ne moreš gledat tako izolirano ... je pa, ja, neka določena nejasnost recimo prisotna ali pa se ti zdi oseba kar izmuzljiva. saj veš, megla. aja, kdo je pa rekel, da smo lahko dobri za kakšne tajne agente ali nekaj v tem smislu ... Bern ali kdo že. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 ja. koga naj pol tisti v 1.? ma, ti še zadnjič rečem: a menjaš s Kironom na DSC? auuu, it hurts. eh, no, saj gre počasi počasi. pravzaprav ga ne bi menjala. naj bo tam, kjer je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 no, kul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 kje so bli strelci, na strani 4, majku vam. itak!!!! vam se jebe za svet, vse na hojla dri , tralali zegnarji ostali morjo pa delat no grem spat zej Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 ko vas je*e. nam se ne da delat. drugi naj delajo namesto nas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 ko vas je*e. nam se ne da delat. drugi naj delajo namesto nas. moj maček te gleda in ve zate ! pazi se ti u lej taglavn na sceni http://www.drogart.org/forum/style_emoticons/drogart/sheepfucker.gif grem zej res spat, upam, da nam od ovc sanju Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 a ste vedl, da se strelci lahko sami s sabo pogovarjajo in jih sploh nič ne mot ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Da. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 ja ja sej vem zej spa na svoj račun pršla .... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 jah sej en gor , drugi dol, tud v pojstelji je tko lalalalala Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 ja to smo pa strelci klik p.s:mislm kok je tole afnanje s horoskopi obledno, sam ful sede na ego Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 klik Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 JA ... menda tud for tudi ne razumemo čist hitro... Ena slikca za strelkehttp://tn3-2.deviantart.com/fs21/300W/f/2007/290/b/5/Sagittarius_by_LuneBleu.jpgkuko ma tale punčka lepo vago u rokah. sam narobe jo drži Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 JA ... Samo zakaj pa tist klik za strelce... ...da imamo radi živali ali kaj... menda tud for tudi ne razumemo čist hitro... emm. ne tist klik sam pokaže kok smo strelci kulski prot ostalim znamenjem. enostavno smo bolj nadarjeni zato nam tud zavidajo in pravjo, da smo neumni kakšen rak recimo bi že zdavnej iz veje dol padu, kakšen bik bi jo polomil, kaka tehtnica bi študirala kero nogo prej - levo al desno, potem kak lev itak nebi plesal ampak sam perje kazal, škorpijon itak na vejo nebi šu, kozorog na veji ???? al pa predstavljej si ribi itd... torej strelci smo enostavno boljši in ja zato nam zavidajo in nam pravijo, da smo neumni Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 pol Strelkica, pol Devička ali obratno, pa me ne moti, če se pogovarjam sama s sabo, ne, sploh ne. samo ne naglas kot to počnejo recimo Dvojčki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 No, da povem, da sem prav ponosna, ker sem strelka po ascendentu ("med drugim" pa imam stelij v devički - sonce, luna, jupiter, saturn in merkur)... AMpak, kot pravim - sem ponosna Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.