NVK 24. oktober 2008 Prijavi Deli 24. oktober 2008 Pok, pok, da ne bote sam vi strelci kozle strelal. LP od Naravnost Veličastnega Kozoroga. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. oktober 2008 Prijavi Deli 24. oktober 2008 Pa da se še jaz tule malo javim. Kam pa boš šla(strelka?) Jaz sem že v tako fazo prišla, da se kar na glas pogovarjam (pride valjda tole z leti), če me kdo kaj čudno gleda, rečem; da vsaj vem, kdo me posluša:)) Je napor tole-biti strelec..sicer pa sem dolgo rabila, da začela po drevju lazit - predlani po dolgem času - ker v mladostnih letih na češnjo šla, pol pa dol več nisem upala...po par urah in par urah kreganja je strelec naš uspel me dol spravit. nisem nekak ponosna na tole Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 6. november 2008 Prijavi Deli 6. november 2008 pa še naše pozdravim.... tudi jaz tebe in tvoje pozdravljam...sem prišla mal pogledat, pa vidim, da tudi tukaj zimsko spanje Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. november 2009 Prijavi Deli 12. november 2009 Atlas imam, kompas tudi. Nimam pa palme Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mynameisearl 15. november 2009 Prijavi Deli 15. november 2009 ascendent in uran v strelcu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. november 2009 Prijavi Deli 16. november 2009 http://www.sport-tv.si/images/custom//sonja.roman.berlin.jpg http://cdn.livevideo.com/image/74/518474/719879_pm.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. november 2009 Prijavi Deli 17. november 2009 da, tut. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.