Mick 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 ...bo pa žicanje tud čist ok. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Ejga, de še jest ustrelim kle pinjauuuuuuuuuu............... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Dajmo strelci, šicajmo okrog. Pinjauuuuuuuuuuuuu..... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 ...kje ste, tarče ............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Halo, mislim....to pa je že pravo zapostavljanje strelčkov in strelčic .........a kak nov na lnf? Pa ki te so toti modeli šicerski? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 h0h strelci, če strelc nima kaj zemle v seb, je res odpihnjen˝, rad se zaletavo bori, da se dokaže,da je borben? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Oh, so tudi še v kakem drugem znamenju takšni, ki jih ni nikjer. Se vidi po številu objav - največ Škorpijoni in Device pa tu in tam še kdo. Mogoče pa Strelci ne marajo, da bi se vsakdo vtikal vanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Oh, so tudi še v kakem drugem znamenju takšni, ki jih ni nikjer. Se vidi po številu objav - največ Škorpijoni in Device pa tu in tam še kdo. Mogoče pa Strelci ne marajo, da bi se vsakdo vtikal vanje. Jaep....res je ... raje se strelci vtikajo v druge Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Kar se vtikanja tiče glede vajinih besed seveda ni nobenga dvoma ...... in to takšnega al drgačnega vtikanja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ma mickeni, ati s tud strelec??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 ....sicer mi eni pravijo da sem tud fejst škorpijon........mah, men tud ta kombinacija čist všeč. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 kombinacija strelca in sco...je prva liga Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 aha torej to si ti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 jaz sem itak prva liga ...poznam en tak primerek Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Jst pa vodim v prvi ligi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 kar daj... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 bemu, slabo se mi piše.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Zakaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 moja tabolš polovica je v glih taki kombinaciji :xx!: pa še štajerc Dons ziher naum spala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 kva se buniš...boš mela vsaj en pameten razlog za neprespano noč Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 moja tabolš polovica je v glih taki kombinaciji :xx!: pa še štajerc Dons ziher naum spala No, moji komplimenti .......očitno veš kteri so ta najtabl vredi tipi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 jaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 ...hm, pa seksa tud dobr? No, saj jst tak glede na horoskop vem, pa še štajerc je, sam tolk, da bo se vedlo tud zame, ne..... - ta smeško mi je ful všeč zadnje čase Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.