dolci12 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 če ste vsi štajerci glih, pol si morš pa drugo ime izbrat - ti mickeni glih ne paše.Kva pa mislš - da bi zagovarjala zvestobo, če bi blo drugače? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 če ste vsi štajerci glih, pol si morš pa drugo ime izbrat - ti mickeni glih ne paše.Kva pa mislš - da bi zagovarjala zvestobo, če bi blo drugače? ...ok, call me Mr. Big Čuj ti, te pa neja veš, da pri nas pravjo, da če nisi fauš mamo lahko vsi dost. Je pa res, da bi to pol povzročilo velike migracije deklet in žensk iz ostalih pokrajin na Štajersko. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 toti moj štajerc se je pa odločo, da bo doli prišo ga ne menjam niti za kilo krompirja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Če ga pa ne menjaš niti za kilo krompirja pol je pa res car. Kva pa to pomen, da bo doli prišo..... ....saj tja al tam mora sicer prit , ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 pajade, je že doli prišo, zdej je tle pr men Uh ti pacek :xx!: sm glih kar še enkrat prebrala :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Ga nimaš rada doli? Čudna dečva. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 uh, mickeni :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Pa kva , babnca zaguljena ...kaj si v celibatu po novm al kva, da si tolk tečna? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ohoho... se je mickeni mal razjezu... samo zate Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Če pa me sam zajebava Sam se pa splača.... .......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Pa kva , babnca zaguljena ...kaj si v celibatu po novm al kva, da si tolk tečna? Ne mick, nisem v celibatu, pa tudi tečna nisem. Pa tudi to, da sem babnca zaguljena prvič slišim in mi ni všeč... Mislim, da sem se tokrat zadnjič pogovarjala s teboj oz. s komerkoli na tem forumu. Uživaj življenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 A ti to resno????? Pa saj ne morem verjeti....heeeeeeeeeeeeeeej.....heeeeeecam se, nič resnega......eh, saj ne morm verjet. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 ...dej prid nazaj, no. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 včasih bi kar bil strelec... najbolj kul in modro ognjeno znamenje... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Hm, sam s prevlkim gobcom, zgleda..... Bemu, kaj je res to resno vzela? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 daj no...če bo hotla bo že prišla nazaj...menda do sedaj že ve, kaj je hec tle na forumu, a ne dolci12 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Jp. Nisem hudoben in pika. Če spremlja lnf že ve da je nisem hotel žalit in da se radi zezamo, a nje a nje..... Dolci12....ti bo dolgčas po nas, boš vidla. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 kdor se pa noče hecat, se pa tako ne vključuje v take debate, pa je... ...mick je pa čist ok...vsi ostali pa tudi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Nisi ...ti si najboljši dečko....pa nea se sekiraj ...oni štajerc je znoro, tam kje mislo da je tvoj tam doli.... Saj se bo ohlado, pojstla vse pogliha ,bo sladka to že sama uštimala. Da se neoš zaj ti s pepelom tu posuval... Si kaj varal dans? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Kteri tam doli? Kva? Pa kaj sm res tolk bolan, da dans nič ne kužim. Jaz ne varam . Vprasaj Tjazya. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 No te ti pa jst povem, da si. Najprej je Boris kihal, zej ti,no zdejle pa še mene prijema... Bemu, pa sem sam v mislih varala,,,eko kaj bi šele blo, če bi prišla v full kontakt -epidemija Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Ti tud ne varaš. Mah, zdej tud če bi hotu bi bl težk. :xx!: :xx!: Aaaaaaaaaaaapciiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaa :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Mah, zdej tud če bi hotu bi bl težk. :xx!: :xx!: Aaaaaaaaaaaapciiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaa :xx!:Ne obupaj, kjer je volja tam je pot! Ni boljšga v takemle v postlo zlest pa se vkup malo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Ja. Bemu, pa jutr mam tolk za.eban dan v službi, šit :xx!: . Bom moral mal varat al pa švinglat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 (Slovenski: PES, KI LAJA, NE GRIZE.) - Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.