Skoči na vsebino

Strelec

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx  x:Dx če ste vsi štajerci glih, pol si morš pa drugo ime izbrat - ti mickeni glih ne paše.

Kva pa mislš - da bi zagovarjala zvestobo, če bi blo drugače?  x:Dx  x:Dx  x:Dx

x:px x:o)x ...ok, call me Mr. Big :vragec: x8Dx x:Dx

Čuj ti, te pa neja veš, da pri nas pravjo, da če nisi fauš mamo lahko vsi dost. x:px Je pa res, da bi to pol povzročilo velike migracije deklet in žensk iz ostalih pokrajin na Štajersko. x:px x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Če ga pa ne menjaš niti za kilo krompirja pol je pa res car. x8Dx x:Dx Kva pa to pomen, da bo doli prišo..... :eek: ....saj tja al tam mora sicer prit , ne x:px

K. Čapek

Pa kva :eek: , babnca zaguljena ...kaj si v celibatu po novm al kva, da si tolk tečna?  :vragec:  x:Dx

Ne mick, nisem v celibatu, pa tudi tečna nisem. Pa tudi to, da sem babnca zaguljena prvič slišim in mi ni všeč... Mislim, da sem se tokrat zadnjič pogovarjala s teboj oz. s komerkoli na tem forumu. Uživaj življenje :palec:

Jp. x^x Nisem hudoben in pika. x^x Če spremlja lnf že ve da je nisem hotel žalit in da se radi zezamo, a nje a nje..... x:o)x

Dolci12....ti bo dolgčas po nas, boš vidla. x;)x x:Xx

K. Čapek

kdor se pa noče hecat, se pa tako ne vključuje v take debate, pa je... x:Dx x:o)x x;)x ...mick je pa čist ok...vsi ostali pa tudi :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Nisi ...ti si najboljši dečko....pa nea se sekiraj ...oni štajerc je znoro, tam kje mislo da je tvoj tam doli.... x^x

Saj se bo ohlado, pojstla vse pogliha ,bo sladka to že sama uštimala.

Da se neoš zaj ti s pepelom tu posuval...

Si kaj varal dans?

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

No te ti pa jst povem, da si. Najprej je Boris kihal, zej ti,no zdejle pa še mene prijema...

Bemu, pa sem sam v mislih varala,,,eko kaj bi šele blo, če bi prišla v full kontakt

-epidemija x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x^x Mah, zdej tud če bi hotu bi bl težk.  :xx!:  :xx!: Aaaaaaaaaaaapciiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaa  :xx!:

Ne obupaj, kjer je volja tam je pot! Ni boljšga v takemle v postlo zlest pa se vkup malo :switz: :switz: :switz:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...