Pujsita 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Glej ga no, na forumu se zmenim zate, včasih za Borisa in Ninota, drugih pa ne opazim, ker me ne pritegnejo. Kaj me ne bo tak simpatičen osvajalec pritegnil? In da veš, čisto resno mislim! Mickeni, prepih okoli mickenega Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Venera-Strelec-4 hišaNeptun-Strelec-3 hiša Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 No,Mick,kaj to pomen? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 To morš pa Marso vprašat, jst sem tu sam strelček u prolazu....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Men tud tele zadeve nč jasne! Pol pa še astrološke hiše,pa ene konjunkcije, pa kvadrati, pa opozicije,ma...da se mi strga! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Neptun-Strelec-3 hiša tudi če nebi tegale napisal ,bi vedla Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 In kaj to pomen? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Neptun v tretji hiši predstavlja konfuznega človeka :xx!: katerega 'drugi'ne kapirajo dosti....človek je zelo zgovoren.se zna vklopit v okolico itd ...nekak kot ti..no tole o konfuznosti..tolk dobro te še ne poznam. Opozorilo: Bodi pazljiv ,v prometu,kadar je poledica ali kadar voziš mimo kakšnih voda(morje,jezera,reke) pa pismo si znal izkoristiti tele' čvekarije' za razlago tvoje natalne karte Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Hvala! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 jaz imam tudi venero in neptuna v strelcu.pa se merkur, jupiter in sonce ampak nobene hise...kaj to pomeni? da sem netipicen strelec...? ne stekam cisto teh his... 1.ASC rak2. rak3. lev4. IC devica5. tehtnica6. skorpijon7.DESC kozorog8. kozorog9. vodnar10. MC ribi11. oven12. bik Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Seveda imaš hiše Pa vikende tudi..Ne...pomeni, da si maličko bolj čustvene sorte strelec z velikim krompirjem v lajfu Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 A je res da strelke niso nikoli zadovoljne v smislu seksa. Tole drži čist en tolk kot tista de so vsi Ovni rdečelasi. Glupost! B. Točno! Včeraj mi je eden "kao" znalac astro pametno izjavil; da so strelke frigidne in sploh zanič v postelji. Jaz pa ja?? Kako pa veš? Si že probal?Oni pa, da je..ful strelk menda imel in vse bile V glavnem - meni potem škorpija ven skoči in ga lepo javno pobaram(tako vpriču drugih) kako je to možno, da so vse ženske -sploh strelke potem frigidne on pa car ali kaj..Je nekako začel nazaj jemati to..in se izgovarjati..ja če že ne v pojstli ste pa za štedilnikom zanič... Zdaj se pa naj odločimo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Nismo ne Mislim, da bi mogoče kje kakšen vpliv vodnarja lahko kaj pripomogel, ali kozoroga. Bravo Mačona.Saj - zato sem pa dala v narekovaje - astro znalac Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Ampak pazi - da Bobnar tega ne prebere ali aakhut..madonca bo žalost pri hiši Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 .ker sem nekje enkrat prebrala, da pri seksu niso ravno vroči. ufiy, a rs marbit pa je to res, odvisn kaj jih trenutno podžiga Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 hja, točn tak, ja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 nč nea brneti, sam ponosm sm, da poznam stvari plemenito srčne Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Sem ugotovil, da mi strelci velikokrat streljamo tko v prazno, da vidimo kakšne bodo reakcije. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Ja. Provokatorji včasih Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Seveda imasˇ hisˇe Pa vikende tudi..Ne...pomeni, da si malicˇko bolj cˇustvene sorte strelec z velikim krompirjem v lajfu zanimivo tole...prvi del bo res, drugi pa...hm...mogoce...na nekaterih podrocijh se res kar dogaja, kadar se mora sem vedno mislila, da sem tko v dobrem stiku s kozmosom... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 V strelcu imam saturn v drugi hiši... :xx!: ...v opoz z venero...in trigonu z Marsom...pa sekstilu z Jupitrom...pa še v ohlapnem trigonu s plutonom(8 stopinj) Aja, tale strelčevski saturn je retro... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2004 Da se strelčki cel mesec ne bi omenili, to pa ne bo šlo. :o|o: V bistvu pa sem vesel, da nimam dominantnih sam strelčevskih lastnosti..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.