Skoči na vsebino

Je bivsi lahko prijatelj?

Michelle

Recommended Posts

Michelle :palec: :palec:

Čas pozdravi vse rane, kar korajžno. x8Dx x;)x Ne vem, kaj bi ti konkretno tu napisala, da bi te malo potolažila. Lahko začnem udrihat po tvojemu bivšemu, saj bi materiala kar bilo, vendar jaz nikogar razen sebe ne sodim. Pa tudi pljuvanje čez osebo, katero šele prebolevaš, torej v tem procesu, ki je združen z bolečino, imaš tudi tendenco, da vidiš pravzaprav lepe stvari med vama- bi verjetno prineslo zaradi tega bumerang efekt.

Ma, ne bom ti bluzila z nasveti v stilu-misli nase, uživaj v prihajajočem poletju bla, bla, bla, :xx!:

Morda je presveže, da bi se lahko iz vajine zveze razvilo kakšno prijateljstvo. Prijateljstvo je važna in resna stvar, ni prehodni most, ki služi kot opravičilo, da sploh imata še kakšen kontakt.

Praviš, da je bila resna zveza. Prav. Nova pa naj bo še kvalitetna. x;)x

Pravzaprav, zame je fantiček ali možakar, ki da dvojko po sms-ju, pa potem svoje dejanje strahopetno še projecira v obliki žaljivk definitivno - Mr. NAPAČNI

Ti držim pesti, ne daj se! :palec: :palec:

Vsaka ljubezen je najlepša, najpomembnejša in najbolj globoka-dokler traja! x;)x x;)x :vragec: x^x x^x

Deli na socialnih omrežjih

Sej ocitno je res Mr.Napacni, ampak kaj, ko sem imela 4 leta filing, da je Mr.Right xrolleyesx xrolleyesx

Sama s seboj se bojujem...a mu naj odpisem ali ne...a mu naj naprej mecem...ampak sej...ponavad vedno pride do tega..

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Težko je tle pamet solit, ker dobro vem, kako je, kadar so še čustva vmes. Še posebno, če so ta čustva pozitivna in negativna hkrati. :o|o:

Michelle, vzemi si čas, kolikor ga potrebuješ. Ne misli, da si mu dolžna hitro nekaj odgovoriti - edino, če mu odgovoriš, da rabiš čas...

Jaz sem dobila občutek, da ga je on zasral, zdaj pa hoče narediti tako, da bo izpadlo, da si ga ti zasrala. Zato, dokler imaš v sebi tisto željo, da bi mu kaj grdega rekla, mu raje ne reci nič. Šele, ko se bo stvar v tebi malo polegla in boš lahko trezno razmišljala, mu povej, kar mu boš takrat želela povedati - če mu boš sploh še kaj želela povedati.

Če ima ta zveza kako prihodnost, bo prenesla tudi čakalni čas.

Tudi prijateljstvo z bivšim je možno, vendar ne tako hitro. Najprej se morajo čustva poleči in načrti za prihodnost usmeriti kam drugam... Saj veš, prijatelj je eno, partner pa drugo.

Tudi jaz ti držim pesti, da se bo vse dobro izteklo za oba! xokx

glej, michelle, SKORAJ vsi moji bivši so sedaj moji kakor prijatelji. ne tesni, pa vendar prijatelji. ne glede na to, koliko in kakšne besede smo si na koncu izrekli. ampak med fazo MOJ BIVŠI in fazo MOJ PRIJATELJ je minilo dosti časa, po rekah steklo dosti vode, so morala biti zaključena obdobja žalovanja za izgubljenim, želje...itd. šele takrat, ker dokler je eden prizadet je po moje to bolj težko. x:)x

Michelle...dokler so čustva tako močna...begaš sem in tja od ljubezeskih do maščevalnih, je bolje, da se od njega distanciraš in poskušaš ignorirat poskuse zbliževanja, saj bi te lahko pregovoril v vse...celo v ponovno zvezo... Saj, lahko, da mu je žal, ampak "dvojke" se ponavadi ne da tako hitro, ne da bi prej temeljito pomislil in pretehtal, koliko ti ta oseba pomeni. To pomeni, da se je malo igral s tvojimi čustvi, potem pa je opazil bolj zeleno travo nekje drugje...a je bila bolj kisla, pa bi šel spet malo nazaj...jasno, do naslednjega travnika, ki se mu bo zazdel pa sladkejši...in tako ON & OFF... No, sama veš, kaj se je v teh štirih letih dogajalo...samo apeliram pa lahko, da razbita vaza ni nikoli cela, pa če jo še tako lepo zlepiš skupaj bodo ostale vidne razpoke...

V dveh mesecih si že prehodila neko pot trganja popkovine...zakaj bi šla nazaj na isto...zakaj bi se sploh z njim pogovarjala, se ukvarjala, ker s tem slabiš svoja občutja...nabira se ti jeza in dvomi...raje, kot njemu, s posveti sebi... x:)x pa bo čez manj kot pol leta veliko bolje...obljubim... x:)x x:Xx

Uf...pa jaki dedec...če si ne upa povedat v obraz... :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Kot si sama povedala, ga še nisi prebolela. In prav tako nisi še prebolela njegovega dejanja (mislm kolk je pa star, da te pusti z SMS-om?). To pomeni stran od njega!!! Če resno misli, da želi biti tvoj prijatelj, bo počakal, da mu boš tudi ti zmožna biti prijateljica nazaj. Če ne, pomeni, da želi nekaj od tebe, da želi s tabo manipulirat. Glede na to, da ti še vedno nihaš med ljubeznijo in sovražtvom, je to definitvino prekmalu! Kot je rekla majica - zdaj je čas za tebe. :palec: Držim pesti, da ti ga bo uspelo čim prej preboleti. x^x
Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Jst pa ne morem bit prijateljica z bivšimi! Ne morem.

Kdorkol je kterga pustil, če bi se radi imel ne bi šli narazen, tko da nimam nobene želje po kontaktih, ko se bomo tko vsi vn metal kak nam gre zdej full boljš.

S tem tvojim, jst bi ga črtala za večno, tko kot je majica rekla, ziher je kr neki časa tehtal, bi še bil s teboj, ne bi, to ne pride čez noč, in če se je tak odločil, se je tak odločil. Zdej bi pa spet neki napletal, TI ga boš najlažje prebolela da ga skenskaš za vse večne čase, pol pa pride spet kak Mr. Right, sej ni samo eden, jih je več.. tale sigurno več ni.

Mushi

Jaz pa sem lahko, kar sem napisala ze v nekaterih od tehle tem z enako vsebino.

Torej - ce ne bo prav veliko odgovorov - so v drugih temah...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, saj, kul, saj se nic ne jezim, samo je skoda... vi vidite to tako, da jaz tezim kao, v bistvu pa zaradi tegale teme zvodenijo in se nekateri cudijo, kako d ani odgovorov.

V eni od tem poroka se pregovarjam cez vec strani, v drugi pa morda niti b ne recem, potem oni ki je odprl temo, se ze buni po moznosti, ces, 'vidim da ste me zignorirali' in podobno... xrolleyesx :o|o:

Nic hudega, a vedno poglejte, ce tema obstaja. Zdaj pac ves...

Zdaj je minilo 2 meseca - jasno da je zdaj se vse sveze...

Jaz sem z vecino svojih tipov se frend.

Z nekaterimi celo zelo dober... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pravzaprav, zame je fantiček ali možakar, ki da dvojko po sms-ju, pa potem svoje dejanje strahopetno še projecira v obliki žaljivk definitivno - Mr. NAPAČNI
zanimivo,.. :8):
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Mačo sn pa res.  
:xx!:

nevem za tipe ampak bivše so vsekakor lahko prijateljice :D x;)x... in ljubezen gre mimo najdeš si drugo in pol je kul... ampak dokler je še karkoli vohat... pa hja kot pravi bobanr jokcanje pa to...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nič slabega ni na tem, da poiščeš še kakšno pomoč, če se ne moreš odločiti takoj, tukaj, zdaj...

...da ne ostaneš vase zaverovan...cilje se včasih dosega s skupnimi močmi in v dolgotrajnih procesih... :palec:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Bivši je lahko prijatelj, nema problema. Mislim da bi tako moralo biti pri vsaki prekinitvi zveze. Pa na žalost ni, ane ... Pri tem pa je strašansko pomembna medsebojna iskrenost, če si hočeta bivši parček obdržati prijateljske vezi. Mislim da je strašno pozitivno če si z bivšim ali bivšo v dobrih prijateljskih stikih, zaradi novih izkušenj ali pa novih bolečin. Tako si obadva izmenjujeta mnenja, izkušnje, tako si tudi prideta na jasno ali se je splačalo iti narazen ali ne. Resnično pa ne razumem zakaj ne bi bil z bivšim ali z bivšo prijatelj. Če sta si delila lepe skupne trenutke in veliko zaupanja, ne vem zakaj bi morali kar naenkrat prekiniti vse stike. Je že res, da pri nekaterih primerih dobro prekiniti stike (npr: plot jump sindrom). Ampak v večini primerov, pa bi ti stiki lahko ostali, vsaj ko se bivša srečata nekje v ulici. Ne pa da se ignorirata, kakor da se ne poznata.
Ja sam ka mali pao s lipe

Bivši je lahko prijatelj, nema problema. Mislim da bi tako moralo biti pri vsaki prekinitvi zveze. Pa na žalost ni, ane ... Pri tem pa je strašansko pomembna medsebojna iskrenost, če si hočeta bivši parček obdržati  prijateljske vezi. Mislim da je strašno pozitivno če si z bivšim ali bivšo v dobrih prijateljskih stikih, zaradi novih izkušenj ali pa novih bolečin. Tako si obadva izmenjujeta mnenja, izkušnje, tako si tudi prideta na jasno ali se je splačalo iti narazen ali ne. Resnično pa ne razumem zakaj ne bi bil z bivšim ali z bivšo prijatelj. Če sta si delila lepe skupne trenutke in veliko zaupanja, ne vem zakaj bi morali kar naenkrat prekiniti vse stike. Je že res, da pri nekaterih primerih  dobro prekiniti stike (npr: plot jump sindrom). Ampak v večini primerov, pa bi ti stiki lahko ostali, vsaj ko se bivša srečata nekje v ulici. Ne pa da se ignorirata, kakor da se ne poznata.

xrolleyesx :xx!: x:Dx x:Dx

Mushi

Resnično pa ne razumem zakaj ne bi bil z bivšim ali z bivšo prijatelj. Če sta si delila lepe skupne trenutke in veliko zaupanja, ne vem zakaj bi morali kar naenkrat prekiniti vse stike. Je že res, da pri nekaterih primerih  dobro prekiniti stike (npr: plot jump sindrom). Ampak v večini primerov, pa bi ti stiki lahko ostali, vsaj ko se bivša srečata nekje v ulici. Ne pa da se ignorirata, kakor da se ne poznata.

Ne verjamem, če bi bila jez zadovoljna, da bi si moj ustvaril krog prijateljic, ki bi bile same bivše...

...al pa obratno... :xx!:

Volkc...ka ti pa je dons...? x:Dx x:o)x x;)x

Mislim da je strašno pozitivno če si z bivšim ali bivšo v dobrih prijateljskih stikih, zaradi novih izkušenj ali pa novih bolečin. Tako si obadva izmenjujeta mnenja, izkušnje, tako si tudi prideta na jasno ali se je splačalo iti narazen ali ne. Resnično pa ne razumem zakaj ne bi bil z bivšim ali z bivšo prijatelj. Če sta si delila lepe skupne trenutke in veliko zaupanja, ne vem zakaj bi morali kar naenkrat prekiniti vse stike.

Volkec, se mi zdi, da je to zelo zelo odvisno, od primera do primera. jaz imam samo 1 konkretnega bivšega 8mislim takšnega, da sva bila dalj časa v vezi, ap nisva več). Nekako se mi zdi, da sva si izmenjala, kar sva si imela za izmenjati, če bi se kje srečala, bi ga že pozdravila, ga pa v nobenem pogledu ne pogrešam in zato ne iščem stika z njim. Očitno je on podobnega mnenja. nekateri ljudje pridejo v naše življenje in gredo. Sploh ni nujno, da se spreš, ali prideš v kakršenkoli konflikt. Enostavno ni prostora za stike celo življenje z vsemi, ki jih spoznamo.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...