opij 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 oh, .kaj pa ostali prijetni,spoznavni občutki ob tejli punci, hmmm. ratajo zanemarljivi in kislsti? Ko mi enkrat stopi zanalašč na kurje okoše nekako tolereram :o|o: ko pa skače po njem izginejo vsi občutki Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ninči 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 To pa res ne more biti. Če sta se razšla, potem nista za skupaj in bolje, da tudi prijatelja nista. Lahko se bi tudi zgodilo, da bi imela same probleme in nevšečnosti z njim, ko bi si našla drugega partnerja.No vsaj tako je moje mnenje, ker se že bila v taki situaciji in sem ugotovila, da ni dobro kake prijateljske stike obdržati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 To pa res ne more biti. Če sta se razšla, potem nista za skupaj in bolje, da tudi prijatelja nista. Lahko se bi tudi zgodilo, da bi imela same probleme in nevšečnosti z njim, ko bi si našla drugega partnerja.No vsaj tako je moje mnenje, ker se že bila v taki situaciji in sem ugotovila, da ni dobro kake prijateljske stike obdržati. tako je ninči,tako se govori Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Suzy 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Mislim da sta lahko prijatelja le takrat ko ni več tistih čustev ko sta bila še fant in dekle vem pa kako boli ko si že tako dolgo skupajJaz sem s fantom že dobrih 8 let pa sva se parkrat že zelo skregala in skoraj razšla probaj se z njim pogovoriti le pazi da te ne izkorisi in boš potem spet ti trpela. No držim pesti zate in veliko sreče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Mislim da je strašno pozitivno če si z bivšim ali bivšo v dobrih prijateljskih stikih, zaradi novih izkušenj ali pa novih bolečin. Tako si obadva izmenjujeta mnenja, izkušnje, tako si tudi prideta na jasno ali se je splačalo iti narazen ali ne. Resnično pa ne razumem zakaj ne bi bil z bivšim ali z bivšo prijatelj. Če sta si delila lepe skupne trenutke in veliko zaupanja, ne vem zakaj bi morali kar naenkrat prekiniti vse stike.Volkec, se mi zdi, da je to zelo zelo odvisno, od primera do primera. jaz imam samo 1 konkretnega bivšega 8mislim takšnega, da sva bila dalj časa v vezi, ap nisva več). Nekako se mi zdi, da sva si izmenjala, kar sva si imela za izmenjati, če bi se kje srečala, bi ga že pozdravila, ga pa v nobenem pogledu ne pogrešam in zato ne iščem stika z njim. Očitno je on podobnega mnenja. nekateri ljudje pridejo v naše življenje in gredo. Sploh ni nujno, da se spreš, ali prideš v kakršenkoli konflikt. Enostavno ni prostora za stike celo življenje z vsemi, ki jih spoznamo. No res sem malce posplošeno napisal. Mislil sem na to, da bivši parček ko se srečata se pozdravita, podebatirata itd. Ne pa da se niti pogledata več v oči. Kot da se nista nikoli poznala ali imela kaj. Na to sem predvsem mislil. Pa na žalost prav to delamo, skoraj vsi mi. Jaz nisem nobena izjema. Ne moremo nečesa požreti, smo prepolni ponosa. Dobro, če te t.i. partner vleče za nos 100 na uro, to potem res pelje k totalni prekinitvi vseh stikov, niti pozdrava ni več. Res je, prav imaš ko malo bolj pomislim. To je od primera do primera odvisno, kako se bo prekinitev iztekla. V sovraštvo, ali v prijateljstvo. Preobrazba v medsebojnih odnosih, kva pa vem Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 Hvala za odgovore, sem si nekako zbistrila glavo.Bobnar, no comment. Jaz vsaj priznam svoje komplekse Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
badman 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Michelle vse to k pravjo ... čas celi vse rane... ... daleč od oči - daleč od srca... vse to ni nič res - edina stvar ki pomaga je ljubezen... kdaj in kako boš pa novo pustila do sebe je pa samo od tebe odvisno... Ne bodi žalostna ker je konec ampak bodi vesela da je bilo (lepo)... vsi dogodki v življenju so izkušnje na katerih rastemo (eni hitreje drugi počasneje)Vsak dan si reci da ti ni žal za nobeno dejanje v preteklosti... v prihodnost glej pozitivno in poslušaj svoje srce... ... in seveda živi za trenutek... mlada si... cajta za neumnosti je še veliko! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Ja, sej jaz vse to vem. Bi svetovala isto Samo trenutno je lazje reci, kot naresti! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Odvisno koliko si v tem izkušena Recimo da nasveti od vseh prihajajo iz življenjskih izkušenj. Aaa Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Jah, sej je res...sam vseeno je tezko kar pozabiti in se spominjati lepih stvari...ce so se prisotna custva. Moje izkusnje glede tega? stara sem 21 let in sem bila z njim 4 leta Jih niti ni... vsaj taksnih, ki bi ble vsaj malce podobne. ocitno se iz izkusenj ucimo. Sam razkuri me pa kaksna bedna izjava kakega bobnarja...no pa sej nism edina, k mu gre njegov pristop blazno na zivce Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
badman 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ja Michelle...Za take pa potem velja vrstica ki jo maš v svojem podpisu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Jah, sej je res...sam vseeno je tezko kar pozabiti in se spominjati lepih stvari...ce so se prisotna custva. Moje izkusnje glede tega? stara sem 21 let in sem bila z njim 4 leta Jih niti ni... vsaj taksnih, ki bi ble vsaj malce podobne. ocitno se iz izkusenj ucimo. Sam razkuri me pa kaksna bedna izjava kakega bobnarja...no pa sej nism edina, k mu gre njegov pristop blazno na zivce Michelle, jaz sem bila na istem 2 leti kasneje - pri 23ih, samo sem se očitno že sproti neopazno ohladila do njega, ker nisem svoje odločitve nikoli obžalovala. lepih stvari se spominjam, pa tudi ti se jih kar daj, ker so del tvojega življenja, kot tudi vsi razlogi zaradi katerih nista več skupaj. nekako bi bilo fino,če bi prebolela vse skupaj, privošči si najprej bolečino, žalost, to daj iz sebe, potem pa v Nove zmage !!!! Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Tenks Sej trenutno sem mlace sovrazna...se mi spreminja razpolozenje..sicer pa, mam bolj pomembne stvari zdele v mislih ( naredit se 2 izpita do poletja :xx!: )LP Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pela 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 JA ABSOLUTNO JA Vendar mora preteči še kar nekaj vode.Če se srečuješ z njim in je to neizogibno se pripravljaj na take stvari to resnično pomaga. Bodi pozitivna, nasmeh imej vedno pripravljen in če se slučajno srečata mu nameni pozdrav z nasmehom, kot da si srečalakakšnega dobrega znanca. Odreagiraj kot, da se ni zgodilo nič.Čeprav je to samo ŽIVJO in zamah z roko. Čeprav v tebi "vre" se potrudi biti spontana. Potem pa domov in vrzi kak kozarec v steno in se izjokaj.Učinek je vsekakor Učinek z njegove strani bo sčasoma ali pa že takoj viden, ker v tebi ne bo mogel prepoznati bolečine, ki je sedaj ob vajinem srečanju vsekakor verjetno videna in začutena in tako si kot boksarska vreča.Te stvari sem sprobala na sebi in tako sva sedaj prijatelja že 18 letBil je moj prvi in........skupaj sva bila tri leta.Danes je moj najboljši prijatelj in sedaj, ko sem srečno poročena z otrokom, mi da velikokrat nasvete kako naj se jaz spremenim ali kaj moj sedanji partner pričakuje od mene jaz pa mu ne nudim- vsekakor me pozna saj sva bila par par let. res ti želim veliko pozitivnega in če te daje duševna bolečina ti ne sme biti škoda kozarca ali pa odidi v naravo na samo in se izkričito je res potrjena dobra terapija LP PELA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2004 Hvala Pela! Najboljsi odgovor! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 če si sam sebi prijatelj , potem ti je ves svet prijazen in nimaš problemov ne z bivšimi in ne z ljudmi v sedanjem trenutkuvse je odvisno od sprejemanja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.