Spelchy12 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 :o|o: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Spelchy12 5. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2004 A se kdo boji psov jst se jih ne k so ful lusni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Kje če se jih bojimo , a na krožniku :xx!: mal uprašmo kakšnega kitajčka z vokom če se boji psov Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Spelchy12 5. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2004 Kje če se jih bojimo , a na krožniku :xx!: BBBBBEDAAAAAAAKLkkkkkkkkkkkTi si ist usekan sploh nism misnla tegablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabllablablablablablab Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 mislim Borism da je tole ful mlada dečva, tko da... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 mislim Borism da je tole ful mlada dečva, tko da...Selene Mislim, da imaš zelo prav! Ene 12. Tudi taki imajo pravico zdravit svojo dušo tukaj, a ne? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Vojko, nekaj je bilo vmes zbrisanega in zaradi tistega sem samo poudarila, a je mogoče starost kriva, da dekle ni postavilo ankete v pravo temo in podobno... ma sej ni važno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Kje če se jih bojimo , a na krožniku :xx!: BBBBBEDAAAAAAAKLkkkkkkkkkkkTi si ist usekan sploh nism misnla tegablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabllablablablablablab hej, mala! borism, ni bedak ok, če nisi tega misla, ampak lahko to na lepši način poveš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 O, hvala Kris! Me veseli, da se je postavljena tema prestavila izven prehrambenih tem, ker zato sem jaz vprašal, če želi kužka na krožniku, sicer je potem v mojem citatu bilo njeno/njegovo pametno mnenje. Sicer se mi pa zdi, da ni v ozadju ta oseba, ki se jo vi predstavljate, pa nič zato, jaz tukaj lahko povem, da se jih kar bojim teh napadalnih psov, še posebej, če sem kje na kolesu, pa se zaganjajo vate, sicer niso krivi oni, ampak brezvestni lastniki, ki še kdaj hujskajo nanje dej ga, daj, takšen je še premalo kaznovan, če komu raztrga hlače ali še kaj več. Da ne bo pomote, ne smem v isti koš metati vse kužke, ker po večini so mi zelo všeč in rad jih imam, sicer oni to itak čutijo, še prej kot nekateri ljudje. No toliko, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Vojko, nekaj je bilo vmes zbrisanega in zaradi tistega sem samo poudarila, a je mogoče starost kriva, da dekle ni postavilo ankete v pravo temo in podobno... ma sej ni važno...Oj, nic nisem zbrisala (razen enakih 150 smeskotov, ki so popacili temo) - samo rpestavila sem temo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 mislim Borism da je tole ful mlada dečva, tko da...Selene Mislim, da imaš zelo prav! Ene 12. Tudi taki imajo pravico zdravit svojo dušo tukaj, a ne? lp, VojkoVojko, ce smo natancni, v bistvu naj ne bi bilo tako.V pravilih foruma je najmanj 13 let.Zato posebej pobaram, ce starsi pustijo in vse tole... Morda bi bil tako za zacetek primernejsi kaksen mlajse obarvan forum...Tu se vendarle menimo tudi zelo 'odrasle' zadeve in forum ni zastavljen kot mladostniska chit chat varianta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Marsa pozdravljena! Da ne bo pomote, jaz sem zbrisal, ker ni bilo postavljeno v pravo tematiko, no saj sem itak sedaj podal svoj pogled malo pred teboj...lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 wuf, wuf, wuf Pes ne bo nikoli zahinavil. Začuti kakšne volje si in te razveseli. Zvestoba do konca. Babica ima madžarsko viž(z)lo. Lola ji je ime. Kako igriva je. Takoj ko me opazi preskoči dokaj visoko ograjo in skače po meni, me liže, laje od veselja, čist je zacopana vame. So pa zato pravcati lenuhi Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠMUKICA 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 ne itak ne kužki so tko luštkani Citiraj ŠMUK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 star čebelji pregovor pravi................pes je človekov najboljši prijatelj .......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 ..PISMO, ME JE BOLJ STRAH LJUDI, KOT PA PSOV... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Ma jaz sem pri psih kar previdna, vsaj dokler se ne seznanim čisto z njimi. Kot otrok sem že bila korajžna, pa me je pes ugriznil, tako sem sedaj bolj previdna. Jih imam pa vseeno rada, ne toliko kot mačke , ampak vseeno how how Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 jaz imam rešpekt do vseh živih bitij! jaz ne rinem vanje oni naj ne vame! če se bojim psov?..... ni toliko odvisno od psa kot od lastnika...... če mi latnik čudno izgleda...pol ni variante da se približam psu! glede na to da sem lastnica 2 smrčkov (veliki in mali "pujs") vem, kako se da psa vzogjiti ..... .... včasih v tivoliju, so mi kaki starši fula hvaležni, ko vidim, da se otrok boji psa, oni pa ne paničarijo, pa ga pokličem k sebi, ga dam na prostor, in povem staršem, da lahko otrok poboža psa, če to dovolijo in otrok želi.... pol pa vidiš tiste male sijoče otroške očke.... a res lahko?... ja valjda...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ful dobro razmišljanje. in je čist res da če je lastnik mal čuden bo verjetno tudi pes. se strinjam. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 contes... ti faca.. kar se mene tiče... ne maram psov.. sem mačji tip.... mijav.... ne maram njihovega slinjenja.. pa skakanja.. me je enkrat od B. staršev pes obliznil po obrazu ko sem glih ležala v ležalniku..... bljaaaaaaaaaaaaaaaak! pa ovoha te čist in tko.. pol se pa zmeri fuuuuuj derem, k majo tako naučenga da stran pol gre.. pa še vedno full rad do mene pride, pa sej bojim se ga ne.. sam gravža se mi.. al pa greš na špancir ob Savinji, pa mu je B. palco v vodo metal, in pol ves moker se je stresel ravn ko je prišel čist do naju nazaj.... :xx!: So tak štorast, neotesani, pa glupi. Nč mačje elegance ni pa prefriganosti.. pa tko da bi jih blo zanimiv mal proučvat, pr psu takoj vidiš kaj hoče.. mačke so pa take zvite... Tisti spuščeni mi grejo pa full na živce, pol pa kak lovc kterga skine in taka panika.. ja pol mej pa prvezanga. mislim.. Ampak mački.. ja čez dobro mačko/mačka je pa ni! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ja jz sm tud bl mačji tim. mam ful rada pse in se rada igram z nijmi. ampak mela ga pa ne bi. mačke so čiste in to mi je ful všeč. pa ne rabjo tok pozornosti. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 pol se pa za kako palco pul in miga z glavo sem in tja pa kr slina po luft leti.. sicer pa, za ljubitelje vseh priporočam, če še niste gledal ŽIVALSKE VIDEOSMEŠNICE na Animal planet-u al pa na Net-tv.. mislim da je vsak dan, razen konc tedna nisem sure... kake to kozlarije ujamejo s kamero! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.