Skoči na vsebino

Se bojite psov??

Spelchy12

Se bojite psov??  

34

1. 1. Se bojite psov??

• Da, ker sem imel z njimi slabe izkušnje.
      3
    • Da, čeprav me še nobeden ni ugriznil.
      2
    • Ne, če pokažeš strah, jim je to le v spodbudo.
      3
    • Ne, kužki so zelo prijazna bitja.
      11
    • Hm, odvisno katerih.
      10
    • Drugo.
      2

Recommended Posts

Kje če se jih bojimo :eek: , a na krožniku :xx!: BBBBBEDAAAAAAAKLkkkkkkkkkkkTi si

ist usekan sploh nism misnla tega

blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabllablablab

lablablab :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

Deli na socialnih omrežjih

mislim Borism da je tole ful mlada dečva, tko da...

Selene

Mislim, da imaš zelo prav! Ene 12.

Tudi taki imajo pravico zdravit svojo dušo tukaj, a ne?

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Kje če se jih bojimo :eek: , a na krožniku :xx!: BBBBBEDAAAAAAAKLkkkkkkkkkkkTi si

ist usekan sploh nism misnla tega

blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabllablablab

lablablab :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

hej, mala! borism, ni bedak

ok, če nisi tega misla, ampak lahko to na lepši način poveš

O, hvala Kris!

Me veseli, da se je postavljena tema prestavila izven prehrambenih tem, ker zato sem jaz vprašal, če želi kužka na krožniku, sicer je potem v mojem citatu bilo njeno/njegovo pametno mnenje.

Sicer se mi pa zdi, da ni v ozadju ta oseba, ki se jo vi predstavljate, pa nič zato, jaz tukaj lahko povem, da se jih kar bojim teh napadalnih psov, še posebej, če sem kje na kolesu, pa se zaganjajo vate, sicer niso krivi oni, ampak brezvestni lastniki, ki še kdaj hujskajo nanje dej ga, daj, takšen je še premalo kaznovan, če komu raztrga hlače ali še kaj več.

Da ne bo pomote, ne smem v isti koš metati vse kužke, ker po večini so mi zelo všeč in rad jih imam, sicer oni to itak čutijo, še prej kot nekateri ljudje. No toliko, lp, B. x:)x :palec:

Vojko, nekaj je bilo vmes zbrisanega in zaradi tistega sem samo poudarila, a je mogoče starost kriva, da dekle ni postavilo ankete v pravo temo in podobno... ma sej ni važno...

Oj, nic nisem zbrisala (razen enakih 150 smeskotov, ki so popacili temo) - samo rpestavila sem temo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mislim Borism da je tole ful mlada dečva, tko da...

Selene

Mislim, da imaš zelo prav! Ene 12.

Tudi taki imajo pravico zdravit svojo dušo tukaj, a ne?

lp, Vojko

Vojko, ce smo natancni, v bistvu naj ne bi bilo tako.

V pravilih foruma je najmanj 13 let.

Zato posebej pobaram, ce starsi pustijo in vse tole...

Morda bi bil tako za zacetek primernejsi kaksen mlajse obarvan forum...

Tu se vendarle menimo tudi zelo 'odrasle' zadeve in forum ni zastavljen kot mladostniska chit chat varianta.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...

wuf, wuf, wuf x:px x:px x:px

Pes ne bo nikoli zahinavil. Začuti kakšne volje si in te razveseli. Zvestoba do konca.

Babica ima madžarsko viž(z)lo. Lola ji je ime. Kako igriva je. Takoj ko me opazi preskoči dokaj visoko ograjo in skače po meni, me liže, laje od veselja, čist je zacopana vame. :palec:

So pa zato pravcati lenuhi x:Dx x:Dx x:Dx

Ja sam ka mali pao s lipe

Ma jaz sem pri psih kar previdna, vsaj dokler se ne seznanim čisto z njimi. Kot otrok sem že bila korajžna, pa me je pes ugriznil, tako sem sedaj bolj previdna. Jih imam pa vseeno rada, ne toliko kot mačke x:Dx , ampak vseeno x;)x

how how

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

:palec: :palec: :palec:

jaz imam rešpekt do vseh živih bitij! jaz ne rinem vanje oni naj ne vame! :palec:

če se bojim psov?..... ni toliko odvisno od psa kot od lastnika...... če mi latnik čudno izgleda...pol ni variante da se približam psu!

glede na to da sem lastnica 2 smrčkov (veliki in mali "pujs") vem, kako se da psa vzogjiti .....

.... včasih v tivoliju, so mi kaki starši fula hvaležni, ko vidim, da se otrok boji psa, oni pa ne paničarijo, pa ga pokličem k sebi, ga dam na prostor, in povem staršem, da lahko otrok poboža psa, če to dovolijo in otrok želi.... pol pa vidiš tiste male sijoče otroške očke.... a res lahko?... ja valjda...... x;)x x;)x

• 1 month later...

x:Dx contes... ti faca..

kar se mene tiče... ne maram psov.. sem mačji tip.... mijav.... xflirtx

ne maram njihovega slinjenja.. pa skakanja.. me je enkrat od B. staršev pes obliznil po obrazu ko sem glih ležala v ležalniku..... bljaaaaaaaaaaaaaaaak! :sick: pa ovoha te čist in tko.. pol se pa zmeri fuuuuuj derem, k majo tako naučenga da stran pol gre.. pa še vedno full rad do mene pride, pa sej bojim se ga ne.. sam gravža se mi.. al pa greš na špancir ob Savinji, pa mu je B. palco v vodo metal, in pol ves moker se je stresel ravn ko je prišel čist do naju nazaj.... :xx!: So tak štorast, neotesani, pa glupi. Nč mačje elegance ni pa prefriganosti.. pa tko da bi jih blo zanimiv mal proučvat, pr psu takoj vidiš kaj hoče.. mačke so pa take zvite... Tisti spuščeni mi grejo pa full na živce, pol pa kak lovc kterga skine in taka panika.. ja pol mej pa prvezanga.

xnckrivx mislim..

Ampak mački.. ja čez dobro mačko/mačka je pa ni! xsrcbumx xsrcx :2src: x:)x

Mushi

ja jz sm tud bl mačji tim. mam ful rada pse in se rada igram z nijmi. ampak mela ga pa ne bi. mačke so čiste in to mi je ful všeč. pa ne rabjo tok pozornosti. :palec:
spet se mi je na bolš poslabšal

pol se pa za kako palco pul in miga z glavo sem in tja pa kr slina po luft leti.. xrolleyesx

sicer pa, za ljubitelje vseh priporočam, če še niste gledal ŽIVALSKE VIDEOSMEŠNICE na Animal planet-u al pa na Net-tv.. mislim da je vsak dan, razen konc tedna nisem sure... kake to kozlarije ujamejo s kamero! xzobkox xsuperx

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...