Skoči na vsebino

NoČ

yoko

Recommended Posts

oči odprem v temo

hlad na čelu in luna ki vabi...

v ljubezni vzdignem roke k njej, obsijana

poljubi vode na stopalih, nogah...vedno višje

lebdim v neskončnoti.

x:Dx x:Dx

drugače pa mi je zelo všeč, ker sem se rodila ob polnoči x:px :vio:

Deli na socialnih omrežjih

No js vam pa želim nemistično lahko toplo meho noč... naj vas objame s svojo toplo temo, in vas razsvetli s svetlimi sanjami... :D hey works for me... jutr morem bit zlo priden tko da grem danes spat... saj jutri se rodi ljubezen.... x;)x
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ponoči vse drugače izgleda, ja, nekako se svet spočije od vse dnevne navlake, takšne in drugačne. Jaz tudi obožujem noči, najraje imam noči posute z zvezdicami. sem se že dostikrat namenila vsesti se na teraso, jaz s seboj in svojimi mislimi, pa mogoče čaj ali kava, pa mir, vasica, svež vaški zraki in glavo navzgor v zvezdice... zdaj pa si moram res privoščit enkrat x8Dx .

sicer me pa privlači umirjenost in spokojnost, ki se mi zdi, da še prav posebej pride do izraza na vasi (v mestu je vseeno malo bolj hrupno). Moram poleti res si jo privoščiti v vsej svoji lepoti x:Xx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Poletna noč... topla, mehka in romantična...

Zimska noč... skrivnostna in mistična...

Jasna noč... neskončnost vesolja...

Nevihtna noč... mogočnost narave...

Sicer pa... ali sploh še vemo, kako izgleda prava noč x?x ob vsej svetlobni onesnaženosti, ki sega že tudi v oddaljene kotičke sveta :o|o:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Če bi si izbrala življenje svobodnega umetnika, ki ima svoj lasten urnik, bi veliko delala ponoči. Tudi študirala sem najraje ponoči, ker v noči začutim, da je vse okrog mir in najlažje se skoncentriram... Mož me vedno krega: "Kaj se ne spravim (spat)!" ker se kar nekaj spomnim in še iščem in gruntam...ali se zagledam v nebo...tja daleč v vesolje in se mi včasih zazdi, da je Luna čisto blizu in da je tako zelo naša in pleše z Zemljo...

Noč. Močnejša in globja od dneva, ki drvi ... Noč. Tisti čas, ko čutiš mir, da otrok spokojno spi in se mirno pogovarjaš sam s sabo in z vesoljem...

:inocent: Stankaaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Noč ljubim tudi jaz, ja, samo si tudi jaz zaradi službe nekako ne morem privoščiti uživati v njej, tako kot bi si želela, zato komaj čakam en lep petkov večer, če bodo zvezdice žarele, ali pa sobotni, da si jo privoščim z zajemalko

xrosex :yumy: xrosex

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Noč. Močnejša in globja od dneva, ki drvi ... Noč. Tisti čas, ko čutiš mir, da otrok spokojno spi in se mirno pogovarjaš sam s sabo in z vesoljem...

Stankaa, lepo si tole napisala. :palec: x^x

Tudi jaz imam rada noč. Še posebno mi je lepo poleti, ko ostanem dlje časa na plaži, tako da potem ležim na hrbtu in zrem gor v zvezdnato nebo, poslušam valovanje morja, prijetna sapica pa me boža... mmmmm...

Pa tudi ko sem doma, mi je prijetno ponoči, ker je okoli mene vse mirno, otroci na varnem, nobenih skrbi, nobenih stresov... Tedaj se mi porodi največ idej za bilokaj. Nekako neobremenjeno razmišljam - v bistvu sanjarim... In včasih tudi kaj napišem na forum. x:Ix x:o)x x;)x

Poletna noč... topla, mehka in romantična...

Zimska noč... skrivnostna in mistična...

Jasna noč... neskončnost vesolja...

Nevihtna noč... mogočnost narave...

:palec: ....Coccinelle xDDx

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...