Skoči na vsebino

Volitve

Michelle

Recommended Posts

Torej, greste 13.6.? :) xrolleyesx Al vam bolj "dol visi" kdo gre v evropski parlament oziroma kdo ne gre?

Jaz sem kar precej "notri padla" in ze imam svoje kandidate (ah..iste kot prej), kajti v nekaterih soocanjih se je pa ze dal malo presodit, kdo vec ali manj naklada in kdo vsaj nekaj ve x:Dx Sicer je pa to spet stvar posameznika in njegovega politicnega prepricanja :)

No tukaj je pa se en testek, za tiste, ki se ne veste, mogoce bo MALCE pomagal xrolleyesx x:Dx

http://www.rtvslo.si/volilnistroj

:) :)

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 120
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Men pa mal  :vragec: -sto zamima kam neki je izginila po javnomnenjskih raziskavah prednost SDS izpred mesca al dveh?  x;)x  :vragec: Muca papala?  x:o)x

:vragec:

verjetno beresh TOSHEVE raziskave x:Dx :xx!: x:Dx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x;)x vse po vrsti kažejo isto.  x^x  x:o)x

to je dober znak x^x

prej je blo obratno...pa vemo rezultat

666 zlomkou....tralala

sicer pa....vazhne so domache volitve

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Oki doki. x;)x Bomo videli, ne. Sam sem prepričan, da Janša ne more dobit nobenih volitev. Da pa bi jih opozicija lohk dobila z malo manj radikalno in bolj strpno politiko in brez njega. x;)x x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Oki doki.  x;)x Bomo videli, ne. Sam sem prepričan, da Janša ne more dobit nobenih volitev. Da pa bi jih opozicija lohk dobila z malo manj radikalno in bolj strpno politiko in brez njega.  x;)x  x^x

pol to ni vech to :xx!:

666 zlomkou....anarholiberalou...tralala

Ja, pol pa se že 1x sprijazni (te) z večno opozicijo, ne. x;)x Meni je prav. x^x Čeprav menim, da sprememba oblasti ne bi škodila, vendar pa ne spremeba na slabše......torej nestrpnost, radikalizem, kler, stare zamere itd.

K. Čapek

Oki doki.  Bomo videli, ne. Sam sem prepričan, da Janša ne more dobit nobenih volitev. Da pa bi jih opozicija lohk dobila z malo manj radikalno in bolj strpno politiko in brez njega.  

Jaz pa upam, da Jansa ne bo dobil nobenih volitev...

x:Dx Jaz sem bila sicer ob osamosvojitvi se res majhen pamz, ampak kar se zdaj dogaja... x:)x Ze kar se v zadnjem mesecu dogaja je bedno: tisti njegov "cas" v drzavnemu zboru zadnjic, pa dvoboji z Golobicom, pa neargumentirani dokazi, zdaj ze pljuvanje na Potocnika? Vse je na nizkem nivoju...

Samo, da nekaj klobasa :) Ah ja, sej ne recem, da so ostali pa neizmerno boljsi, ampak z Janso si nisva kompatibilna x:Dx :xx!: x:Dx x:Dx

x:Dx ...ja, mi2 z njim tud ne. x;)x Sam ga spremljam še od časov, ko je za Mladino delal....hm, takrat smo bili, kako naj rečem, vsi na isti strani. Zdej pa.... :xx!: :xx!: :xx!: Sam pa noče skužit, da opoziciji še največ škode nardi prav on. Ma, ko jih včasih gledam in poslušam......je tako dobro tako. Hm...mogoče pa on undercover dela za.........pozicijo. x;)x :vragec: x:o)x x:Dx

Aja...pozabu, na volitve pa grem kot vedno. Ven spustim v glavnem kakšne bedaste referendume. Škoda nedelje. Koga pa bom volil pa še ne vem. x^x

K. Čapek

Ja sej vem, da en cas, smo bli vsi na istem. Ga je se moj fotr ob osamosvojitvi hvalil x:Dx

Bo kr kriza pol na parlamentarnih volitvah po moje, ker kokr jst poslusam folk..bodo nekaj drugega volili, samo ker hocejo spremembo ( naj bo, sam je Jansa :xx!: xrolleyesx x:Dx )...

No, jaz grem tudi v nedeljo, ze tocno vem kaj bom, pa tudi tisti glupi testek je pokazal s kom se strinjam :)

Drugac pa mislim, da sm spustila 3 referendume; izbrisane, trgovine pa zeleznice...

Guest sstane

http://www.aljajenasa.com/alja_uvodna150.jpg

Povem kaj naj ti kaj? x:Dx

Alja? Sej je lusna, priznam...sam.... x^x

Še ostalih 6 x:Dx

Guest sstane
zakwa pa si jo prlimau gor?

si kaj v sorodu ,hmm

hmm, ne x:Dx

Kar tako mi je všeč, nekam pa metno izgleda x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...