Michelle 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Torej, greste 13.6.? Al vam bolj "dol visi" kdo gre v evropski parlament oziroma kdo ne gre?Jaz sem kar precej "notri padla" in ze imam svoje kandidate (ah..iste kot prej), kajti v nekaterih soocanjih se je pa ze dal malo presodit, kdo vec ali manj naklada in kdo vsaj nekaj ve Sicer je pa to spet stvar posameznika in njegovega politicnega prepricanja No tukaj je pa se en testek, za tiste, ki se ne veste, mogoce bo MALCE pomagal http://www.rtvslo.si/volilnistroj :) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 eh, spet ne....sj so vedno tam doma; zakaj niso povsod, kot bencinske črpalke Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Men pa mal -sto zamima kam neki je izginila po javnomnenjskih raziskavah prednost SDS izpred mesca al dveh? Muca papala? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Men pa mal -sto zamima kam neki je izginila po javnomnenjskih raziskavah prednost SDS izpred mesca al dveh? Muca papala? verjetno beresh TOSHEVE raziskave :xx!: 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 vse po vrsti kažejo isto. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 vse po vrsti kažejo isto. to je dober znak prej je blo obratno...pa vemo rezultat 666 zlomkou....tralalasicer pa....vazhne so domache volitve Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Oki doki. Bomo videli, ne. Sam sem prepričan, da Janša ne more dobit nobenih volitev. Da pa bi jih opozicija lohk dobila z malo manj radikalno in bolj strpno politiko in brez njega. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Oki doki. Bomo videli, ne. Sam sem prepričan, da Janša ne more dobit nobenih volitev. Da pa bi jih opozicija lohk dobila z malo manj radikalno in bolj strpno politiko in brez njega. pol to ni vech to :xx!: 666 zlomkou....anarholiberalou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ja, pol pa se že 1x sprijazni (te) z večno opozicijo, ne. Meni je prav. Čeprav menim, da sprememba oblasti ne bi škodila, vendar pa ne spremeba na slabše......torej nestrpnost, radikalizem, kler, stare zamere itd. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Oki doki. Bomo videli, ne. Sam sem prepričan, da Janša ne more dobit nobenih volitev. Da pa bi jih opozicija lohk dobila z malo manj radikalno in bolj strpno politiko in brez njega. Jaz pa upam, da Jansa ne bo dobil nobenih volitev... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Brez skrbi. Jaz tudi to upam. Me po osamosvojitvi ni več prepričal v čisto nič. Čista nula. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Jaz sem bila sicer ob osamosvojitvi se res majhen pamz, ampak kar se zdaj dogaja... Ze kar se v zadnjem mesecu dogaja je bedno: tisti njegov "cas" v drzavnemu zboru zadnjic, pa dvoboji z Golobicom, pa neargumentirani dokazi, zdaj ze pljuvanje na Potocnika? Vse je na nizkem nivoju...Samo, da nekaj klobasa Ah ja, sej ne recem, da so ostali pa neizmerno boljsi, ampak z Janso si nisva kompatibilna :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 ...ja, mi2 z njim tud ne. Sam ga spremljam še od časov, ko je za Mladino delal....hm, takrat smo bili, kako naj rečem, vsi na isti strani. Zdej pa.... :xx!: :xx!: :xx!: Sam pa noče skužit, da opoziciji še največ škode nardi prav on. Ma, ko jih včasih gledam in poslušam......je tako dobro tako. Hm...mogoče pa on undercover dela za.........pozicijo. Aja...pozabu, na volitve pa grem kot vedno. Ven spustim v glavnem kakšne bedaste referendume. Škoda nedelje. Koga pa bom volil pa še ne vem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Ja sej vem, da en cas, smo bli vsi na istem. Ga je se moj fotr ob osamosvojitvi hvalil Bo kr kriza pol na parlamentarnih volitvah po moje, ker kokr jst poslusam folk..bodo nekaj drugega volili, samo ker hocejo spremembo ( naj bo, sam je Jansa :xx!: )... No, jaz grem tudi v nedeljo, ze tocno vem kaj bom, pa tudi tisti glupi testek je pokazal s kom se strinjam Drugac pa mislim, da sm spustila 3 referendume; izbrisane, trgovine pa zeleznice... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Michelle, še meni povej, da si ne bom glave razbijal. Samo Aljo mi not pusti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Povem kaj naj ti kaj? Alja? Sej je lusna, priznam...sam.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 http://www.aljajenasa.com/alja_uvodna150.jpgPovem kaj naj ti kaj? Alja? Sej je lusna, priznam...sam.... Še ostalih 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 no...jst sm zhe volu....predchasnov nedeljo pa morchek v ponedeljek pa nashi v bruselj 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 zakwa pa si jo prlimau gor?si kaj v sorodu ,hmmhmm, ne Kar tako mi je všeč, nekam pa metno izgleda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Alje nam volila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 http://www.sjn.si/forum/index.php?action=v...orum=1&topic=18 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Vsi so eni in isti kurci. Tako da je brez veze volit. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Vsi so eni in isti kurci. Tako da je brez veze volit. ti ne volish? 666 zlomkou ne voli ni tebe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 niso eni in isti... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 hmmm... tokrat pa je celo neke vrste žlahta na listi kandidatov ... bratova tašča ... bivša dopisnica Dela z Dunaja (gvišn se našmu aakhutu zlo dopade ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.