Michelle 14. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2004 No zdaj so volitve že mimo. SDS in N.Si so zmagovalci. LDS in ZLSD pa popušili do amena. Barbika se tako na eleganten način rešil predsednikovanja DZ. Se mu je videlo da ne prenese tolikšnih pritiskov, da ga je ta položaj zdelal.Zaradi takih neumnih izjav, se je brezveze ukvarjat z vami Borut Pahor se se zdalec ni navelical DZ, ce se mu je na faci kej videlo, se mu je kaj drugega Jaz mu dam + ze, ker ostaja na svojem nivoju in se ne spusca na....bom tiho Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2004 Da te potolažim. Če zmaga desnica in se ne bodo med sabo skregali, sem prepričan, da ne bo Janša premier, četudi bo SDS dobila večino. Bistveno več verjetnosti je, da bo Bajuk ali pa kdo čisto nov.A sem jaz edina, ki tukaj VE , da SDS ne bo dobila vecine najboljs se je hecat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 He-he. Jaz tud to vem. Zdej je tuki še en blem, da se lahko zgodi, da ne bo dobila večine niti na desnici. Kar lahko zlahka pomeni fajt na desnici, saj do sedaj je izgledalo, kot da se NSi zlasti šlepa s SDS. Ma, meni se tud ne zdi, da je Pahor bi kaj dosti vesel, da gre. Če bi to želel, se ne bi dal kot zadnjega na listo, zdej pa so ga volivci kljub temu izvolili s preferenčnimi glasovi. Na listo pa se je dal tako samo, da bi pomagal svoji stranki. Škoda je tudi Peterleta. Za obe stranki sta onadva biten faktor v svojih strankah tudi za prihodnje volitve. Me prav zanima kako se bo to razpletlo......in kaj če odklonita? Men se zdi, da to ne gre tako enostavno, ponovno volit glede njiju al kako že? Ne vem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2004 Ja tako je, da ce sedez odklonita zdele v teku 6 mesecih, imamo spet volitve Ce pa odstopi po 6 mesecih, bo sel pa v evropski parlament drugi uvrscen, torej Juri... Kolikor sem jaz razumela nasega profesorja Drugace se pa strinjam zakaj je Pahor na listi sploh bil...Itak ce si spremljal kaj, je vedno govoril, da ga ta sluzba ne zanima...pol pa kr naenkrat bum na prvo mesto, bum na zadnje mesto Ne razumem volivcev zdruzene liste, zakaj so dali njemu preferencni glas...bi blo treba mal vnaprej gledat Enako za Peterleta ja... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Ne lupajte, večino bodo dobile ženske z DD Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2004 Ne lupajte, večino bodo dobile ženske z DD Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Seveda, volivci glupi ...so mu hoteli pokazati zaupanje, sam to ni bilo najbolj pametno na teh volitvah. Kaj je to DD? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Jao, Mick, ne kliči vraga, če poleg soli pride še delnica države v obtok, bo Marso šlag DELNICA DRŽAVE Delnica države je vrednostni papir, ki zagotavlja lastniku stalno upravljalsko pravico in stalno mesečno dividendo. Lastnik delnice države je vsak njen državljan. Delnica države nima nominalne vrednosti. Delnica države ni prenosljiva. Vir in mera dividende je davek od dobička vseh podjetij v državi v celoti. Minimalna ciljna vrednost za vse državljane enake mesečne dividende je deset odstotkov povprečne mesečne neto plače v državi. Delnico države izda Banka države. Zakon o Delnici države sprejmejo državljani na referendumu z dvotretjinsko večino. Ciljna vrednost dividende je 100EUR mesečno :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Delnica drzave - se jaz vem to, ki se mi zdi, da nisem enkrat sla v tisto temo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Jao, Mick, ne kliči vraga, če poleg soli pride še delnica države v obtok, bo Marso šlag Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 No, ja, seveda, jasno da je ze Stane odg., saj je minilo ze 10 minut - ko sem vmes delala nekaj drugega...Ja, si pac odgovoril, a ne, Stane... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2004 c c c Mick Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Jih naj oborožim z bogastvom in zdravjem za volitve http://www.glaszensk.si/gzsi/add/dl01.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2004 Joj kaksen plakat...men je butast...kt da bi se mal norca delale iz sebe... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 c c c Mick ............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Joj kaksen plakat...men je butast...kt da bi se mal norca delale iz sebe...A ni simpatiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2004 A ni simpatiš am....NE! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Misliš, da se morajo s politiko ukvarjati moški, ženske pa ne, ali ti dama na fotografiji ni všeč kar tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2004 Misliš, da se morajo s politiko ukvarjati moški, ženske pa ne, ali ti dama na fotografiji ni všeč kar tako AAAA prvi del je grozen! :xx!: :xx!: :xx!: Povedi namrec... Pac ni mi vsec tale flajer...ne zgleda mi resno, nacickan je, pac....to je moj oseben okus Seveda da zenske v politiko! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Seveda da zenske v politiko! ... in politika bo postala lepa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2004 Ja, ker zdej je grda...pahor edin dviga povprecje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Škoda, da ni Butke zraven, bi bile štiri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2004 V EU-parlament grejo 3 ženske (od skupno 7 kandidatov).Ja. Dobra fotka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Kje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2004 Kje Bobnarjeva Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.