Mick 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 He-he, ja. Mu pa treba priznati retorične sposobnosti, pa s svojo zajedljivostjo je zlo primeren sogovornik nekaterim iz opozicije. Sicer pa je bil car na tiskovnih konferencah v času osamosvojitve, ni dvoma. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 Kaj je politika?Odgovor s prve roke: Tine je pristopil k očetu in ga vprašal, če mu lahko razloži, kaj je topolitika.Seveda! je dejal oče.Vzemiva na primer našo družino. Jaz nosimdomov denar in to bova imenovala kapitalizem. Tvoja mati trošidenar, zato jo bova imenovala vlada. Oba skrbiva za tebe,torej si ti narod.Naša hišna pomočnica je delavski razred, tvoj mali brat, ki še leži vzibelki paje naša bodočnost. Tinetu še ni bilo čisto vse popolnoma jasno, zato jeočeturekel, da mora vse skupaj še enkrat razmisliti, da bo bolje razumel. Ponoči se je prebudil dojenček v zibelki in pričel jokati na vso moč. Tinese jeprebudil in potrkal na vrata mamine spalnice. Ni se oglasila, saj jespala kot ubita.Odšel je do spalnice hišne pomočnice in v njeni postelji zagledal svojegaočeta.Kljub temu, da je večkrat potrkal na sicer odprta vrataspalnice, sta bila preveč zavzeta s svojimi opravili, da bi gasli šala.Tako se je vrnil v svojo sobo in zaspal. Zjutraj ga je pri zajtrku očevprašal:Tinček, ali ti je zdaj že jasno, kaj je to politika?Ja, zdaj pa vem! je odgovoril sin.Kapitalizem nateguje delavski razred,medtem kovlada spi. Narod je popolnoma ignoriran, naša bodočnost pa je polna dreka. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Michelle,očitno so otroku dobro razložili! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Sem včeraj ujel v delu filma o Nixonu : "Ljudje volijo iz strahu, ne iz ljubezni". Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Hm. Ne vem, če pade. Na jesenskih volitvah je zlo možna zmaga opozicije, ne Se pa pojavi tu lohk en blem, ki z druge perspektive potrdi ta Nixonov (če je njegov, ne vem, v filmu ga je pač on izrekel) rek.......da se ljudje ustrašijo Janševe radikalnosti in agresivnosti ter volijo drugo stran. Torej ne iz ljubezni do LDS in kompanije ampak iz strahu pred Janšo in kompanijo......kar sem prerpičan, da se je na naših volitvah že kdaj zgodilo. Čeprav se mi zdi, da je zdej to mal skužil in se je mal pomaknil v ozadje, mal....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Pa ja. In če verjameš al ne......me noben rezultat ne bo razočaral. Al pa bi me v bistvu mal razočarala tako močna zmaga LDS-a kot na zadnjih volitvah. Ja. To mi ne bi bilo prav všeč. Je pa res (kljub temu, da mi nekatera politična stališča opozicije res izrazito niso všeč), da je težko vedet kako bi vladale katere od opozicijskih strank, če nikol ne dobijo te možnosti....ker unih pol leta je tako blo brez veze. Tako da res...."živi bili pa videli" Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Jaz pa definitivno ne bi bla z vsakim izidom zadovoljna sem pa optimisticna za "moje" Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 http://24ur.com/media/images//large/Oct2002/2016965.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 ............ :xx!: Te pa rajš Desus volim Bemu, sam eni pravi Zeleni pa nam ne bi nič škodli, ne .......dober, pa mal Slani so še lohk Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 :xx!: http://www.zeleni.si/images/predsednik1.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 ...kdo pa te to je? Aja, un iz Desusa, kaj že je.....no un, no. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 ...kdo pa te to je? Aja, un iz Desusa, kaj že je.....no un, no. Zeleni predsednik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Zgleda bl siv..... :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Kaj pa ta zelenec http://24ur.com/media/images//large/May2003/2025416.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Ni čudn, da so Zekeni čist v k...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Menda jih bo Dimsi prevzel http://www.mladina.si/projekti/duplerice/img/480x360/dimitrij-rupel.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 a res? Kaj pa vem, jaz sem ful zato, da bi bli Zeleni res zeleni, da bi jih v osnovi najbolj zanimala ekologija...in kot take, ker mi trenutn ni nihče posebn blizu, bi jih tudi volil....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 A ono o letališču MB, Lipici in Rimskih Toplicah? :o|o: Ja, bedniki. Sem tud ono "levo spodaj" prebral. :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 a res? Kaj pa vem, jaz sem ful zato, da bi bli Zeleni res zeleni, da bi jih v osnovi najbolj zanimala ekologija...in kot take, ker mi trenutn ni nihče posebn blizu, bi jih tudi volil....... sej mislim, da sem zhe napisal...pa vseeno : ZELENI SO KOT ZELEN PARADIZHNIK....POSTAVISH GA NA SONCE IN POSTANE RDECH 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 sej mislim, da sem zhe napisal...pa vseeno :Sam, da si srečen...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 itaq... 666 neznansko srechnih zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.