Skoči na vsebino

Hrvaska // Slovenija

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

ma kwa

treba je postavt tastaro mejo (tko kokr je na Kozlerjevem zemljovidu kranjske dezhele)...pr mostu na Krk

pol nej se pa jebejo

666 zlomkou....je za VELIKO SLOVENIJO (od kalamegdana do minhna x:Dx ).....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 345
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

ma kwa

treba je postavt tastaro mejo (tko kokr je na Kozlerjevem zemljovidu kranjske dezhele)...pr mostu na Krk

pol nej se pa jebejo

666 zlomkou....je za VELIKO SLOVENIJO (od kalamegdana do minhna x:Dx ).....tralala

Jp,MILČINSKI je lepo povedal..........ZID........... :palec:

Vsaka ovira je priložnost.

Luc... občudujem tvojo neumornost... :vragec: x;)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Če še ne veš, verbalnega delikta ni več...

Uh tolk luciferizma zadnje čase na tej temi, pa dajmo še mal mickizma. :vragec: x:o)x

Lucifer, verbalni delikti so še vedno x;)x . Sam ti pač napišeš kaj ti kdaj paše in to "zdravo za gotovo". Kar gotovo ni zdravo, maš bleme.......... :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Samo micka bi bilo treba brcniti s foruma, pa bi bilo takoj lepše.

x:Dx x:Dx x:Dx

Te pa me brcni dol, no, lucko x:Xx Zate bi blo gotovo lepše. Sam nimam nbenga veselja tebi lepše delat, si zdej mel enih 10 dni čist dovolj, da si mal opomoreš. No, k pa že nimaš kaj za pametnega počet, daj preglej svoje poste in moje, pa seštej uporabo bednih pripomb in žaljivk na tvojih in mojih postih.......... x;)x Hahahahahahaha....si kar mislim kaj bi ti ugotovil.........Lucifer jih sploh ne uporablja, medtem ko Mick stalno žali. x;)x

Na zdravje xcheersx

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Osvobodili so jih izpod diktature, muslimani pa so tako nehvaležni!

To pa jasno pove, da si najbolj nestrpen in poln sovraštva ti - do kristjanov. Džamijo pa itak podpiraš samo iz sovraštva do kristjanov!

No, kako ti naj človek komentira tak tvoj beden post. Težko.......ker izraz "beden" je zate žaljivka, zame pa dejstvo. Meni je bedno forsiranje cerkvene institucije in grajenje cerkva za vsakim ovinkom, pa pika. Pa še marsikomu tukaj, če bi ti seveda to sploh znal opazit. Razen izjemno redkih primerkov na lnf sploh nisem opazil nekih gorečih zagovornikov cerkve, ker vsak, ki mal misli s svojo glavo, takoj opazi "kam pes taco moli". Namesto gradnje še več cerkva bi raje denar namenili organizacijam in ljudem, ki so ga potrebni, ne pa gradnji povsem nepotrebnih objektov.

Džamijo podpiram iz sovraštva do kristjanov???? Nekaj najbolj neumnega kar si lahko napisal! Neumnega.....je že spet žalitev? Kako pa naj ti to komentiram? Neumno je namreč "nežen" komentar, uporabljen v skrbi, da ne užalim preveč tvojega občutljivega srčka in nežne duše. Zakaj branim izgradnjo vsaj ene džamije navpram tisočim cerkvam pa sem že velikokrat pojasnil, očitno razlaga presega tvoje intelektualne sposobnosti. x^x x;)x In da ne boš presenečen, ko se bo le ta zgradila pod desno oblastjo......hahahaha......le kaj boste potem nestrpneži, ha? :vragec:

K. Čapek

Če že omenjaš norišnico, si tam verjetn res ti, ker ti očitno hodijo po glavi verbalni delikti iz komunističnih časov.........ej, Lucko, je leto 2004, samostojna in demokratična Slovenija je zunaj že, veš........ x:px x:Dx Mogoče ti morjo doze povečat......pa dostop do pc-ja prepovedat :vragec: x:o)x x:Dx

Verbalni delikti so danes zame npr. Razžalitev, Obrekovanje, Žaljiva obdolžitev, Opravljanje ipd.......vsa ta dejanja so v našem Kazenskem zakoniku opredeljena kot kazniva. x;)x

K. Čapek

Aja, ostalih tvojih neumnosti se mi ne da komentirat.......mogoče le to, da se izogni vsaj unim že prav bebastim trditvam....npr. da imajo kristjani več cerkva k muslimani.........ker za takšno ugotovitev ne rabiš bit glih znalac x;)x .........muslimani namreč džamije v Slo sploh nimajo.

Bodo pa jo imeli.... :vragec: x;)x x:Dx

K. Čapek

... ko smo ze ravno pri odnosih slo/hr, sem ze parkrat hotela, pa potem pozabila komentirat sledece; dbest se mi zdi, ko je tu na lnf tudi kar nekaj obiskovalcev s HR, pa ne samo obiskovalcev, nekateri so kar aktivni (v dolocenih casovnih intervalih pac).

Glede na statistiko, kjer lahko vidim obisk s hrvaske, in tudi na prestevilne maile na urednistvo (predvsem v povezavi na forum astrologija oz. zdravje in prav tako sporocila), lahko rpesodim, da isti ptici skup' letijo, ne glede na meje, katerih pa ptici itak ne poznajo. ;)

Pac pa se radi vracajo, kjer je lepo. :vio: x:Xx

To je pa spet en vidik. x^x x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a ne, premalokrat poudarjen vidik.

Clovek steje... in ne nacionalnost al karkoli.

ce ga pa hoces vkalupiti, ok, sam se te da pol vkalupit v ribe pa skorpijone pa kozoroge tud. ... pa v kolerike in sangvinike pa tak. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Upam, Mick, da se ne bos odzval.

Lucifer, nehaj provocirati, verjamem, da ne maras osladnosti - sama jih prav tako ne maram, ampak vseeno ne pomeni, da lahko samo na nek tak (sovrazen, napadalen, torej verbalno agresiven) nacin poves svoj point.

Torej - brezosebno necustven prosim bodi se dalje, kaj drugega ziheras v meni s tvoje strani nikakor ne bi doumel in ne prenesel :D, pac pa nenehna uporaba otrocjih zmerljivk pa postavlja pod vprasaj nivo razpravljalca.

Ob tem pa VSEM polagam na srce - MI SAMI smo tisti, ki razpravljamo ali pa ne, sebe kazemo samo sami. :palec:

Picasso

Ok, hvala za razlago, samo ti nisi neprijazen, pac pa sovrazen in tudi zaljiv - samo ker Mick sodeluje in ne ostaja dolzen, vaju v glavnem pustim pri miru.

Celo sem ti rekla, da ne bi marala, da bi bil zdaj lucifer pretirano prijazen, halo? :D

Pac pa zakaj je treba skoz tako tecno vzdusje ustvarjat...

ne vem no...

Imela sta nekje z nekom ful dobro debato (nisem nasla, sem sla celo iskat nekoc), pa v bistvu si tolk dobr padel v debato, skoda, ker v tehle parih temah (najbolj delikatnih navadno glih) tolk sovrazno nastopas.

ne pricakujem, da se bos zdaj spremenil, s temle celo 'tvegam', da bos se bolj gajsten...

Sam... dajva tkole rect - ce se res pocutis ok lahko samo tako, da si tak, tecen in vse, pac, jebiga, ce ne gre ne gre... bomo videli, upam, da pac folk ne bo nasedal provokacijam...

Sicer pa ne verjamem cist, da je to stanje zadovoljstva lahko le taksno, torej, daj bodi bolj cloveski, mislim saj obstajajo nacini in ti to ves, ampak nocem, da bi me kdorkoli prisilil vanje in me do zdaj se ni.

Da bi sla en post lohk normalno prebrat al pa clo napisat, s tem se pa vsem strinjam al pa tud - s tem se pa ne stirnjam, sam si ful dobro povedal.

Zakaj pa ne bi moglo biti tako?

In osladnost so morda srcki pa lupcki, ce pa das kdaj kak palec, pa je samo pac uporaba nekaksne 'mimike' - a tud ko govoris, nic z rokami ne opletas in tko, cist nepremicen si al kako? In tudi cist nikol se ne nasmehnes pol? :sori:

Sam mal se pac skuliraj, Lucifer. :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Jaz pa sem poln dobrote, ljubezni in sočutja!...

Kako pa jaz to lahko vem? :8):

A glih Mick pa Volk pa Muri (muri je gor en teden al kaj tacga).

Ampak pri miru se pa tudi ne boste pustili, drug drugega...

Ja, taka je ta rec...

Ti je pa res tezko priti do zivega...

OK, Lucifer, menim da se mal hecas, smo pa ze ugotovili, da imas cuden smisel za humor.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...