Skoči na vsebino

Hrvaska // Slovenija

Marsa

Recommended Posts

(popravljeno)

Mogoce kaj o njihovi strpnosti na morju, o razlikovanju med slovenskimi in nemskimi turisti...o obnasanju hrvaskih policajev ( pa nam so to ocitali), najbrz je bila kaka pripomba o piranskem zalivu...aja...pa da so zavistni nam, ker smo ocitno bolj napredni x:o)x x:Dx pa v EU x:Dx

ugibam :inocent:

Popravljeno -> Michelle
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 345
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne...sploh niso hotel komentirat...nihce ni dal konkretnega odgovora... :o|o:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Se bom pa jaz nekaj dopisal...ce ze vsi.... x;)x

Bom malo razsiril zadevo, ne velja samo za SLO-HR.

Mislim, v cem je sploh problem ? A imajo Hrvati v genski zasnovi, da ne prenasajo Slovencev in obratno ?

A male otroke ze v porodnisnicah cepijo s cepivom 'nacionalne nestrpnosti' ?

Ne vem, a res ne razumete, da je to vse zmanipulirano, zmanipulirano s strani majhne mnozice ljudi, ki imajo od tega nekakso korist ?

Politika je biznis, to je menda jasno.Velik.Poglaviten faktor.

In vse kar je treba narediti, je ustvariti pogoje, ki nekaj nekomu prinasajo.Pa naj bodo to volilni glasovi, prodaja orozja....

Vojne so ista pesem...ni to ocitno ?

Mislite s svojo glavo. (ne glede na to, na kaksnem 'nacionalnem' vratu jo nosite).

.

ohhh... nisem že dolgo tule nč komentirala...

včeraj je bil spet incident v Piranskem zalivu, ko se je hrvaška policija vozila na našem delu tega ubogega morčka.. pa so se naši do njih prpelal in rekl da so v naših vodah.. pa so oni rekli našim kifelčkom da so naši v hrvaških!

kak se men zdijo..

tko kot da bi Krška elektrarna močno sevala tja dol.. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

pa še odpadke si naj dol vzamejo.. da ne bo učinek popustil.. ko pol bi normalni ratal..

Kar se pa kletvic tiče, imajo pa dobre.. se ti prav duša sprosti.. oz. itak so srbske..

Mushi

pa še odpadke si naj dol vzamejo.. da ne bo učinek popustil.. ko pol bi normalni ratal..

Kar se pa kletvic tiče, imajo pa dobre.. se ti prav duša sprosti.. oz. itak so srbske..

Ja mushi, ti bi vse resila.Zagotovo.

Preberi moj zgornji post.....

krokodil.. jst razmišljam tko kot na koži občutim... seveda je manipulacija... ampak.. sem že pisala njihov odnos do turistov iz Slovenije.. valjda mene ne vidijo več dol. Me ne zanima zakaj tako, tko je in jst jih ne mislim trpet. Onim pa ne bo treba mene pa mojga dnarja. x:px
Mushi

... tega ubogega morčka.. ..

ja. xrolleyesx xrolleyesx

3 metre morja, a ne, tocno hocejo 3 cm. xrolleyesx xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

krokodil.. jst razmišljam tko kot na koži občutim... seveda je manipulacija... ampak.. sem že pisala njihov odnos do turistov iz Slovenije.. valjda mene ne vidijo več dol. Me ne zanima zakaj tako, tko je in jst jih ne mislim trpet. Onim pa ne bo treba mene pa mojga dnarja.  x:px

:palec: :palec: :palec: Exaclly :palec:

Jp zame Hrvati in njihova lipa deželica :xx!: :xx!: :xx!:

Guest sstane
Nekaj tem je ze o temle, vendar namenoma odpiram novo, ker tega nisem mogla nikamor prikljucit (vse odprto do zdaj je postavljeno zelo specificno)...

Mushi je podala link (v Dnevniku XI/9.) na temo na nekem hrvaskem forumu, kjer se je razvnela besna razprava.

Tule je link na to debato: http://www.index.hr/forum/topic.aspx?IDFor...ic=12513&page=1

Sama menim, da je to grozljivo, da se tako razmislja in vecina komentarjev je zelo sovraznih.

Opazila sem komentarje nekaterih Slovencev, kul, le da so nekateri za moj okus prevec padli v stos, kake dva komentatorja oz. njuni komentarji (slovenska) pa sta mi bila zelo vsec oz. njun nacin debate.

Mislim, da je zelo neumno posplosevati in s tem, da se zdaj gremo igro in recemo, ne, vi Hrvati ste taksni, smo povsem isti...

Mozno pa je, da bom s tole temo spodbudila se srditejso razpravo kot je tam... tega se zavedam, zelim si pa seveda, da ne bi bilo tako in tudi upam, da ne bo tako...

ravno zato tole odpiram, hocem malo prepozicionirati zadeve...

Dajmo za spremembo startati iz - Clovek - Ljudje...

In ne Slovenec, Hrvat, Slovenci, Hrvati...

Prav jezi me, da se vrze kost (kot nalasc v pomembnejsih obdobjih - volitve, tusristicne sezone itd.) - pa se folk med sabo bode. Naj ima igre - ce ze kruha nima.

Slovenski parlament mora sprejeti odločitev, da bo o vstopu novih članic brezpogojno vedno razpisal referendum.

Naj se njihovi politiki trudijo prepričati slovensko javnost, da bo glasovala za, ne pa naši x:Dx x;)x

Da bi mi razpisovali referendum zato in zapravljali cash, Hrvati bodo pa itak v EU?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
Da bi mi razpisovali referendum zato in zapravljali cash, Hrvati bodo pa itak v EU?

Kako to misliš, vsaka članica mora dati soglasje. Eni izberejo pač referendum, tako kot Francozi za Turčijo x;)x

Guest sstane
In mislis, da je to tocno to, kar bodo naredili oz. kar je dobro narediti?

Seveda, naj hrvasški politiki prepričujejo našo javnost, pa da vidiš, kako bodo sladki x:Dx

:palec:

To ni odvisno od nas... bodo EU lobiji že dosegli tisto, kar bodo hoteli x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

... ja, meni se to ne zdi pametno, Stane, sploh ne dolgorocno, morda pa se zdaj, kratkorocno, to res zdi stratesko.

Picasso

:vragec:

prej bo chrna gora u EU kokr pa hrvati

referendum o novih chlanicah je pa nujen

ravno zato turkou v evropi po upadih ne bo nikoli vech x:Dx

pa sploh do pariza niso prshli x:o)x

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ja, reality bo pa vice-versa pa če se bomo po zobih metal... x8Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

• 2 weeks later...

Jaz bi jim rekla, da so verjetno zelo inteligentni narod, samo da tega pokazat zadnje čase ne znajo. Pa naj se gre za vrhove, morje al pa razne filmčke (ja ta je ena bolj brihtnih, res!)

x:Dx xyesx

Thought for the day: Every smile is started by another smile. :)

Nekaj tem je ze o temle, vendar namenoma odpiram novo, ker tega nisem mogla nikamor prikljucit (vse odprto do zdaj je postavljeno zelo specificno)...

Mushi je podala link (v Dnevniku XI/9.) na temo na nekem hrvaskem forumu, kjer se je razvnela besna razprava.

Tule je link na to debato: http://www.index.hr/forum/topic.aspx?IDFor...ic=12513&page=1

Sama menim, da je to grozljivo, da se tako razmislja in vecina komentarjev je zelo sovraznih.

Opazila sem komentarje nekaterih Slovencev, kul, le da so nekateri za moj okus prevec padli v stos, kake dva komentatorja oz. njuni komentarji (slovenska) pa sta mi bila zelo vsec oz. njun nacin debate.

Mislim, da je zelo neumno posplosevati in s tem, da se zdaj gremo igro in recemo, ne, vi Hrvati ste taksni, smo povsem isti...

Mozno pa je, da bom s tole temo spodbudila se srditejso razpravo kot je tam... tega se zavedam, zelim si pa seveda, da ne bi bilo tako in tudi upam, da ne bo tako...

ravno zato tole odpiram, hocem malo prepozicionirati zadeve...

Dajmo za spremembo startati iz - Clovek - Ljudje...

In ne Slovenec, Hrvat, Slovenci, Hrvati...

Prav jezi me, da se vrze kost (kot nalasc v pomembnejsih obdobjih - volitve, tusristicne sezone itd.) - pa se folk med sabo bode. Naj ima igre - ce ze kruha nima.

Slovenski parlament mora sprejeti odločitev, da bo o vstopu novih članic brezpogojno vedno razpisal referendum.

Naj se njihovi politiki trudijo prepričati slovensko javnost, da bo glasovala za, ne pa naši x:Dx x;)x

sstane, jst mislim, če bo referendum da bodo spet skoz šli... sej imamo mi tud dost slovencev hrvaške narodnosti tle, pa tistih k so čustveno vezani na hrvaško morje blj ko na svoj prostor pod soncem.. x:Dx

ena stvar je samo, da želim da se to bolj al manj porihta.. da slovenskemu gospodarstvu ne bo padu še ta trg dol.. pa da bomo še naprej uspešno posloval tam dol,.. drgač jih pa kakec gleda...... x:Dx x:Dx

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...