Skoči na vsebino

Hrvaska // Slovenija

Marsa

Recommended Posts

majica dream on...

razen za naju dve pa lohk rečeš.. pa ne bi pomagal.. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx , ja res je, v primerjavi s Poljaki in Čehi smo vedno kr dost zapravli, pa nč kej velik gledal na cene in dnar, morje pač, sej tud na slovenski obali če greš ven jest daš več, kot pa v notranjosti države, valjda ti razgled na morje zaračunajo.. Mogoče pa se ktermu dol zdi da pol kažeš kolk si premožen al kaj.. Res pod kritiko so bli kelnarji v kampu v Rižani, se mi zdi da se reče, nasproti Brionov... Tak zaničljiv odnos so imeli do naju, da me je res minilo, srečo poskušat, se človek res vpraša zakaj, če so okrog tud dobre variante, pač z letalom pa greš, sej nočem da me strežejo spred in zad in se klanjajo, daleč od tega, ampak da me ignorirajo, da mi z jezo neki prnesejo, da se full trudiva bit ponižna in paziva na izgovorjavo besed pa to pa ni dopust zame no. Normalen odnos, samo to, pa so očitno natakarji ena taka skupina ljudi po mentaliteti da oni zelo padejo na te podpihovalske štose.

Ah ja.. pa še to.. meni se ne zdi da je to za enačit, turiste na Hrvaškem, al pa brezdelneže in švercerje v Slovenji z juga, ki pa bi imel al pa imajo slovensko državljanstvo in vendar v 100 letih ne bojo govoril slovensko, take Slovence me res zanima kako bi Hrvati gledali nanje, če bi bivali tam. Če že TURISTE grdo.

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 345
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Čaki mal...v angliji mi ne bo noben zameru, da ne govorim brezhibno angleščino...sej sem razložila, kvoltal si pa sam tist, k ti paše... :xx!:  x;)x če nočejo, da govorim HR/SRB...bom slovensko, knjižne HR pa se ne bom učila samo zato, da zadovoljim njihov ego nacionalizem za 14 dni......al nej se pa je***jo :xx!:

Si ziher? Vidiš, jaz tud govorim hr/srb.....pa še nisem imel nobenih blemov zarad tega. Najprej je pomembno kakšen "človeški" stik vzpostaviš z nekom, pol pa se lohk meniš tud v hebrejščini x;)x , sam da se razumeta kolk tolk. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja, forum je res zoprn...sam po drugi strani...saj je tut pr nas kup forumov...kjer je blo grozno brat, kaj pišemo o "južnjakih"...

Berete AAkhuta...in on je kao ok...z njegovimi izjavami...tule pa se zgražate...ker nekdo udarja po nas..

Dvolično.. :xx!: ...

Od koga je pa to dvolicno?

Saj nas ne sodeluje prav veliko... x?x

Ce si mislila mene...

*Dnevnik LNF 11/9:

... Bogve kaj si je mislil Musliman, ki je bral naso temo oz. stevilne srdite komentarje v njej....

...

... A kot receno- kako lahko Mushi tebe to razjezi, ce pa si sama ista, ko gre pac za 'interese' Slovencev? ...

...

Ravno zato sem temo nanovo odprla, da ne bluzimo s temi jetri v Dnevniku, ker sem si mislila, da se utegne razvit debata, pa je zoprno iskati tam zadnji odgovor o tocno eni temi, ker je vmes 5 strani vsega mogocega in je tezko sledit...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tole o kretenih si odlichno napisal....

temu v newage-u pravijo SAMOSPOZNAVANJE x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Vidim, da ti tudi v newage varianti gre samospoznavanje dobro od rok. x;)x

:vragec:

vidim, da nisi samo kreten....tudi chetrtpismen si

celo svojega teksta ne znash prebrati....pomilovanja vredno

zhal te moram ponovno razocharati....ne poznam nobenega kretena (mariborchana)....razen ene smrdulje :xx!:

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx ...znam, znam, ne skrbi. Včasih pa rad berem v tvojem stilu......in si interpretiram napisano kot mi pač paše. Sicer pa, ko berem tvoje poste vidim, da sem zate ne samo pismen, ampak superpismen.....v slovenščini. x;)x

Hi-hi....le poglej kako pišeš.......poleg tega, da se prvi del tvojega posta takoj krega z drugim delom. Ni tolk hudo, da kljub temu, da si vsaj OŠ končal, nepismen, blem še je, če si poleg tega še........eh.......idi si ponapotnico že 1x no. Mogoče te še porihtajo ..... x^x

K. Čapek

Čaki mal...v angliji mi ne bo noben zameru, da ne govorim brezhibno angleščino...sej sem razložila, kvoltal si pa sam tist, k ti paše... :xx!:  x;)x če nočejo, da govorim HR/SRB...bom slovensko, knjižne HR pa se ne bom učila samo zato, da zadovoljim njihov ego nacionalizem za 14 dni......al nej se pa je***jo :xx!:

Si ziher? Vidiš, jaz tud govorim hr/srb.....pa še nisem imel nobenih blemov zarad tega. Najprej je pomembno kakšen "človeški" stik vzpostaviš z nekom, pol pa se lohk meniš tud v hebrejščini x;)x , sam da se razumeta kolk tolk. x^x

Jasno da ne, če si pri prijateljih...bodi solo, pejt v trgovino pa naroč pola kile leba...boš že vidu...če boš mel srečo...ti bojo sam nazaj sikal, al pa v najboljšem primeru...te bojo samo ignor...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Joj, grem k prijateljem, šibam pa okol, tako kot povsod, po svoje. Zlo redko pa sem naletel na kakršnekoli bleme. S tem, da se tudi sam do njih vedem spoštljivo in prijateljsko in zato verjetn dobim tak odziv. Eni slovenceljni pa se tam vedejo , ko da so bog ve kaj več od njih.....in dobijo ustrezno reakcijo. Deloma pa na njihov račun tud mi. In sam se strinjam z vami glede odhoda na dopust........če plačam, hočem kvalitetno storitev. In za tiste, ki se hodijo na hr spočit in uživat na plaži.....hrvaška ponudba po moje ni ustrezna. In zato tud letos zlo verjetn tud jaz tja ne bom šel. Če se odločim za en del lenobnega dopusta. Ne vem pa zakaj ljudje potem tako množično hodijo tja. Očitno nimajo vsi tolk slabih izkušenj. x;)x

K. Čapek

Pol se pa čudimo...če nastane takšno zmerjanje...če že tule gor...postaja **** in kreten ...običajen izraz...

:xx!:

Astra

VSEM razen onimadvema se opravichujem za neokuseno besedo: SHTAJERC

odslej bom za ta pojau uporabljal imenovalec v ljubljanshchini: KRETEN

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ja Mick...jez ne grem na morje, da bi zje*ala njihov koncept nacionalizma...grem plavat...pa se sončt, pa uživat...boli me, za njihov nacionalizem, za njihove hrvatizme in njihovo slovnično izražanje...te pa nekam pretera, da naše otroke stare 8 let pluvajo in zmerjajo s psovkami...jasno, de me je v luft vrgl, pr svojem karakterju sem itak babo sam ozmerjala...ker so slovenci...glupi slovenci...ha ha ha ha ha...kt nam pravijo... x:Dx :palec:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ja, forum je res zoprn...sam po drugi strani...saj je tut pr nas kup forumov...kjer je blo grozno brat, kaj pišemo o "južnjakih"...

Berete AAkhuta...in on je kao ok...z njegovimi izjavami...tule pa se zgražate...ker nekdo udarja po nas..

Dvolično.. :xx!: ...

Od koga je pa to dvolicno?

Saj nas ne sodeluje prav veliko... x?x

Ce si mislila mene...

*Dnevnik LNF 11/9:

... Bogve kaj si je mislil Musliman, ki je bral naso temo oz. stevilne srdite komentarje v njej....

...

... A kot receno- kako lahko Mushi tebe to razjezi, ce pa si sama ista, ko gre pac za 'interese' Slovencev? ...

...

Ravno zato sem temo nanovo odprla, da ne bluzimo s temi jetri v Dnevniku, ker sem si mislila, da se utegne razvit debata, pa je zoprno iskati tam zadnji odgovor o tocno eni temi, ker je vmes 5 strani vsega mogocega in je tezko sledit...

Jst nimam nč proti Turkom, če pridejo v Slovenijo na dopust. Ni mi pa všeč gradnja objektov, ki na naš kulturni prostor niso spadali v preteklosti, pa se mi zdi da bi mogli ohranit svojo identiteto, ampak očitno jo zaradi vse večje globalizacije ni mogoče, in mešanja različnega prebivalstva. Tega mi je žal, ker bo globalizacija povzročila poenotenje določenih stvari, in če bodo vse države zgledale isto, pol ne bo več smisla nikamor it kaj pogledat.

Kar se muslimanov tiče sem odločno proti gradnji njihovih verskih objektov, toliko bolj še zaradi dogodkov po svetu, njihovega verskega fanatizma, no to je lep primer, da agresivni narodi daleč pridejo.

Mushi

Ehh... pa ne spet s teem... xrolleyesx

(aakhut, stajerci itd.)

Aja, Astra- saj ves, da sem samo bila natancna, hkrati pa se namignila, da smo malo spregovorili ze tam - ce sem mordapostavila iz konteksta oz. se v glavi teme pravzaprav sploh ne ve, o cem se govori. ;) x:Ix

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jst nimam nč proti Turkom, če pridejo v Slovenijo na dopust. Ni  mi pa všeč gradnja objektov, ki na naš kulturni prostor niso spadali v preteklosti

Oja...so...v času turških upadov... x:o)x x:o)x x:Dx x:Dx x;)x

Jst nimam nč proti Turkom, če pridejo v Slovenijo na dopust. Ni  mi pa všeč gradnja objektov, ki na naš kulturni prostor niso spadali v preteklosti

Oja...so...v času turških upadov... x:o)x x:o)x x:Dx x:Dx x;)x

bemti...

jst tut NIMAM NICH PROTI turkom, shtajercem, hravatom...etc

NIMAM NICH UCHINKOVITEGA PROTI x:Dx

666 zlomkou....tralala

:vragec: x8Dx x:Dx

za štos... x:Dx

x:Dx x:Dx ...bemu, kake ti včasih pišeš mushi. x;)x Kot prvo muslimani še zdaleč niso sam turki. Kot drugo je mošeja namenjena slovenskim državljanom - muslimanom. Kot tretjo si ne znam predstavljati kako bi ena, dve al tri mošeje lahko povzročilo, da bi vse države izgledale enako, pa tudi nasploh je tvoja trditev traparija, ker države drugačne od naših so ta svoj, da rečem "image" gradile skoz tisočletja, tako da.... x;)x Kot četrto....govoriš o muslimanih in agresivnih narodih.........muslimani niso narod. Kot peto.....recimo nemci so bili v evropi agresivni narod...in kako se je končalo zanje.......do tal porušena nemčija x;)x Eh, se mi ne da več.....če pa želiš še lahko dodam......šesto, sedmo, osmo...itd. x^x

K. Čapek

osem čudes sveta... x:Dx x:Dx x:px

Kot peto.....recimo nemci so bili v evropi agresivni narod...in kako se je končalo zanje.......do tal porušena nemčija  x;)x

danes pa ena najmochnejshih drzhau sveta

so pach dobili marshalou plan

mi pa ne

666 zlomkou....tralala

mick fajn da si tak dlakocepski.. x;)x

ti kr.. bistvo sem tko povedala.. mal sem posplošla, da ni blo treba preveč na daleč povedat...

ampak Nemce so lahk skinal Mick, ker oni narod so, Muslimanov se ne da, ko so povsod in svoje bombe nastavljajo..

Image držav se gradi čez stoletja, sej mamo na vsakem hribu krščansko cerkev, a to džamijo je treba zdej.. ne.. za take ko si ti Mick, če bi se kak vesoljc pr nas naselil, bi mu kr krater v zemljo naredu..

Mushi

Ostanimo pri temi... :o|o:

Bila sem na Hvaru...v času afere okol nakupa hotela...govorila z zaposlenimi, z direktorjem..

mnenje vseh je bilo...daj bog, da nas kupijo Slovenci...če pridejo recimo Avstrijci...smo ga na******...

potem pa povedali...da se gredo fuuul politično gonjo...sklicujejo sestanke in zbore ljudi...kjer jim govorijo kao svojo resnico...podprto za najhujšimi zmerjanji Slovencev.. :xx!: ...in potem ni8 čudno, da del naroda potegnejo za seboj...

lani doživela nekajkrat, da so šimfali čez Italijane...nam recimo dali prednost pred njimi...in podobno..

na Korčuli smo ostali brez vode...tudi oni so bili v stiski...ker nekaj mesecev ni deževalo...pa so nardili celo akcijo...enga še domov poklicali...da nam je prišel vodo natankat... x^x x:Xx

Ma kaj vem...jaz imam res dobre izkušnje....in nikoli nisem imela problema z jezikom...mal kombiniram hrvaščino...in slovenščino...pa gre...

v Istri pa je parkrat res blo mal zoprno.. :o|o: ...sam grem preko tega, kaj se čem zdaj zarad enga vznemirjat...še celo s policaji na Hrvaškem dobre izkušnje...če te dobijo...pač moraš plačat, tako, kot povsod...sam so bli zlo vljudni...ene parkrat celo zlo na hec...pa smo se mal pogajali... x;)x ...da je bilo za vse ok...

v enem malem selu blizi Splita...nam je crknil avto...in je bilo treba vlečno službo do mb...zorganizirat...celo selo je pomagalo...da smo rešili...

mah,kaj čem pisat... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

mick fajn da si tak dlakocepski..  x;)x

ti kr.. bistvo sem tko povedala.. mal sem posplošla, da ni blo treba preveč na daleč povedat...

ampak Nemce so lahk skinal Mick, ker oni narod so, Muslimanov se ne da, ko so povsod  in svoje bombe nastavljajo..

Image držav se gradi čez stoletja, sej mamo na vsakem hribu krščansko cerkev, a to džamijo je treba zdej.. ne.. za take ko si ti Mick, če bi se kak vesoljc pr nas naselil, bi mu kr krater v zemljo naredu..

Ja, po tvoje sem dlakocepski, po moje pa ti napišeš traparije, ki jih pač zavračam. In že spet nakladaš......nič ne vem, da bi bili povsod in povsod bombe nastavljajo. Vem pa kaj so jim Ameri nardili npr. v Afganistanu, Iraku itd. Američani so povsod, vsiljujejo svojo politiko, ogrožajo svetovni mir....to te nič ne moti? Ja, res imamo skor na vsakem hribu cerkev......žal :xx!: . Saj sem ti povedal....tudi ti ne poznaš naše ustave in terminov...."enakost ver", "svoboda veroizpovedi" itd. Vesoljc.....ja, pa res, če bi se le dalo. Ti bi ga pač poskusila takoj uničiti. Ker se pač bojiš vsega kar ni takšno kot ti. Tudi jaz sem previden. Vendar moj začeten pristop je poskušati doseči konsenz, razumevanje, sožitje...........pri tebi pa prevladuje strah......odstraniti, nagnati, uničiti....sam čim bolj stran od mene. Si pač sama sebi več kot dovolj. x^x

K. Čapek

Ne vem zakaj ne greste od Ankarana do Sečovelj na letovanje?....Recimo jaz grem. Pa govorim slovensko, včasih malce italijansko-ker je velik Italijanov tukaj (pa saj ne da bi res znala Italijansko ampak silom prilik) ker Italijani, govorijo večinoma samo italijansko. Noben me ne zajebava, razen slovenskih počasnih kelnerjev, kar me pa tudi ne nervira, saj sem na dopustu. Recimo, če sem na morju v Umagu, se vedno peljem čez mejo v Portorož na papico...saj je blizu, fino se imam, fino se najem...pa nič mi ni treba šimfat čez hrvaške kelnerje.

Pa ni samo hrvaško morje lepo....recimo Istra...Halo? A ste že kdaj videli lepo morje?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...