Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 jasno, de me je v luft vrgl, pr svojem karakterju sem itak babo sam ozmerjala...ker so slovenci...glupi slovenci...ha ha ha ha ha...kt nam pravijo... Aja, pozabu. Seveda. Ne vidim razloga, da bi se pustila komurkoli, ki tako ravna ne glede na narodnost. He-he....pa zate tak ne dvomim, da se nisi. Sicer pa kaj se čmo sekirat, če smo zanje glupi........jaz sem pač raje glup in na našem nivoju razvitosti itd., k pa pameten in na njihovem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 mick ah..... seveda da imaš prav.. ata. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 jaz sem pač raje glup in na našem nivoju razvitosti periferija ....kaj chmo 666 zlomkou...iz razvite prestolnice Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 jebal te , saj veš kaj sm hotu reč. Mushi, če bi bil jaz tebi ata še zdaleč ne bi bila tako zadrta. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 jebal te , saj veš kaj sm hotu reč. Mushi, če bi bil jaz tebi ata še zdaleč ne bi bila tako zadrta. che bi chlouk vedu, kaj si hotu recht,TI SPLOH NEB BLO TREBA POVEDAT 666 zlomkou....tralala....hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 smotko. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 smotko. se samo prilagajam....nerazvitim 666 zlomkou iz razvite prestolnice....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 He-he, bi kako še reku, pa naj bo dost za dans. Skor dost no, ker....kaj je lohk hujšega nerazvitemu posamezniku v razviti okolici. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 He-he, bi kako še reku, pa naj bo dost za dans. Skor dost no, ker....kaj je lohk hujšega nerazvitemu posamezniku v razviti okolici. me chudi....po temlem postu....da si se v torek menda dobro pochutil 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ne, ne. Počutil sem se odlično. Sam ti se zlo očitno ne. Pa-pa. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ne, ne. Počutil sem se odlično. Sam ti se zlo očitno ne. Pa-pa. oh...jaz zhivim v razviti prestolnici in sem vajen tega obchutka.....za tebe je pa verjetno bil kar velik shok 6666 zlomkou....iz razvite prestolnice....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ja, vem da si ti tam še bl izpostavljen občutku......nezadovoljstva . Sam, da ne boš preveč vajen tega občutka postal in ostal...........nerazvit. Še te kje kdaj deportirajo v MB. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ja, vem da si ti tam še bl izpostavljen občutku......nezadovoljstva . Sam, da ne boš preveč vajen tega občutka postal in ostal...........nerazvit. Še te kje kdaj deportirajo v MB. deportacija v MB :xx!: to bi biu pa: SAMOMOR IZ ZASEDE 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 knjižne HR pa se ne bom učila samo zato, da zadovoljim njihov ego nacionalizem za 14 dni.. ja,jaja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 ....he-he...pokowc.....ups...1budala, nad kakšnimi stvarmi se ti navdušuješ Hrvatski jezik je jezik k vsak drug........meni je všeč, če kdo obvlada katerikoli jezik. Ker če bi tako razmišljali.....se ne bi učili hrvatščine iz tega ali drgačnega razloga, za nemščino bi tud brez blemov našli kak razlog, ne , za italijanščino tud itd.itd. Hinavsko po svoje. Zaradi čefurstvomržnje naj ne bi hoteli znati hrvaščine, ki jo itak velik nas zna (vsaj pogovorno), jodlarjem pa se uklanjate z nemščino. Brez veze. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 občutku......nezadovoljstva. Sam, da ne boš preveč vajen tega občutka postal in ostal...........nerazvit. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Brez veze. hja, sj je brezveze..sam oni preprosto to izzsiljo..sj ko pridejo v slo. tut tolčejo po njihovo, se ne prilagajajo...treba met občutk kakšne navidezne pripadnosti.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 A avstrijci, madžari, italijani pa ne? Nimam pojma s čim bi se naj moj občutek pripadnosti sloveniji zmanjšal, če v kateri od sosednih držav govorim njihov jezik, pa četudi hrvaški. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 lohk bi se madzharsk nauchu...so ti mal blizhi 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 ...vuuuf, to pa je mal pretežek jezik, no. No, če bi me madžarke učile...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Nimam pojma s čim bi se naj moj občutek pripadnosti sloveniji zmanjšal, če v kateri od sosednih držav govorim njihov jezik, pa četudi hrvaški. hj, še to,da bo lažje razumljivo..hrvaški jezik je nam slovencem lažje razumljiv, kot pa vsi ostali jeziki, ki nimajo veze s podobo slovanskim jezikom! niti po vonju niti po duhuNo ja pripadnost˝; bit prilagodljiv vsaj v fazi turista in neki prčakwat, da te vpraša..se v trenutku tut prilagodiš, vsaj po humani naturi, Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 jest tle neki ne stekam... po eni strani se jih tolk otepate, pa sploh ne bi radi nic slisali o tem kako smo bli vcasih v isti drzavi in kaj vem kaj, po drugi strani se pa nikakor ne morete navadit na dejstvo, da je Hrvaska tujina, ravno tko kot Francija, Madzarska, Afganistan, whatever... in bi morali ti 'bivsi bratje' se zmer razumet vas jezik in ste vsi uzaljeni, ce morate na hrvaskem govorit hrvasko ali pa anglesko.. :o|o: (imam obcutek, da vas jezi to, da vi razumete njih, ko govorijo hrvasko, oni pa vas ne, ko govorite slovensko. Kaj jaz vem, mamo pac slovenci vec posluha za jezike, jaz bi bla ponosna na to. Je pa dejstvo, da nekateri hrvati ne razumejo slovenscine. Pac ne. Ne vem zakaj bi mi 14-letna punca, s katero sva se ful zastekale lagala v faco, da me ne razume, ko sem ji hotla neki po nase povedat, ker hrvasko pac se nikol nisem prej govorila.. ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 (imam obcutek, da vas jezi to, da vi razumete njih, ko govorijo hrvasko, oni pa vas ne, ko govorite slovensko. Ne vem zakaj bi mi 14-letna punca, s katero sva se ful zastekale lagala v faco, da me ne razume, ko sem ji hotla neki po nase povedat, ker hrvasko pac se nikol nisem prej govorila.. )AMPAK TO SE DOGAJA, NOnite še našu tak fulk...PA TO ZANALAŠČ DELAJO Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ja, ni me se nasu tak folk.. zakaj pa ravno mene ne? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.