Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 ah to pa ne.... ta pravmu Janezu pa ne pade tri krat dol......... pa še tako krtačo - šumo - ne bi natepaval............ mal okusa pa le mamo.... Ta prav Janez za moj okus vse to in še kaj več nardi tud z velik bl filinga Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 ah to pa ne.... ta pravmu Janezu pa ne pade tri krat dol......... pa še tako krtačo - šumo - ne bi natepaval............ mal okusa pa le mamo.... Ta prav Janez za moj okus vse to in še kaj več nardi tud z velik bl filinga evomick prepoznava janeze po okusu sicer te je pa zhe volk(IĆ) prejle neki hvalu 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Tebe tud četrtpismenost jebe zgleda. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Tebe tud četrtpismenost jebe zgleda. spet mal zashel izven konteksta? 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 A tvojga.....konteksta? Daj mi mir, nimam časa zdej zate Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 A tvojga.....konteksta? Daj mi mir, nimam časa zdej zate je volk(IĆ) v obdelavi 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Mick a se ne bi midva zopet posvetila Aakhutu, da ga malce zadovoljiva. Eden naj ga od spredaj, eden pa od zadaj. Pa ne pozabi vazelina. Aakhuta zmeraj boli po ritki, pa še peče ga po ustih. Pol bi pa to objavili slovenski javnosti. Hrvaška naj ima svojo Severino, Slovenija pa svojega Aakhuta . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Mick a se ne bi midva zopet posvetila Aakhutu, da ga malce zadovoljiva. Eden naj ga od spredaj, eden pa od zadaj. Pa ne pozabi vazelina. Aakhuta zmeraj boli po ritki, pa še peče ga po ustih. vidva se raj za mizo usedta...pa navezhta shtajersko-chefurske odnose 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Saj je že podpisan sporazum o štajersko-čefurskih odnosih. V prvi točki sporazuma pa piše, da je treba Aakhuta po ustih in po ritki. To pa služi za izboljšanje medsebojnih trilateralnih prijateljskih odnosov in bilateralnih seveda. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Saj je že podpisan sporazum o štajersko-čefurskih odnosih. V prvi točki sporazuma pa piše, da je treba Aakhuta po ustih in po ritki. To pa služi za izboljšanje medsebojnih trilateralnih prijateljskih odnosov in bilateralnih seveda. dej se raj z mickom igrej...k se noben noche z njim 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ti pa res nimaš sreče z željami. Pa z ženskami zgleda tud ne......Sicer k berem tvoje poste ne vem, če je to glih posledica ne-sreče. He-he volkec.....ker mu nobena več ne da pa ga res ne bom jaz zadovoljeval. No vidte......se nam nekak ni za s slo-cro odnosi ukvarjat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Saj je že podpisan sporazum o štajersko-čefurskih odnosih. V prvi točki sporazuma pa piše, da je treba Aakhuta po ustih in po ritki. To pa služi za izboljšanje medsebojnih trilateralnih prijateljskih odnosov in bilateralnih seveda. dej se raj z mickom igrej...k se noben noche z njim 666 zlomkou....tralala Ma zdaj se s tabo, pol k boš reku šešeše, se bom pa že z Mickom. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Fak , men sta ta lucko in aakhut mal sumljiva volkec.....čuvaj rito ....se še sam na naju spravljata, bejb sploh več ne šljivita.........aja, one njiju ne. Ne morm verjet, še posebej za luckota, k je tak šarmer Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 kak so bli včeri naši politiki enotni da zelene luči za Hrvaško za vstop v EU od njih ne bi dobil.. Very important persons.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Hah... mal gledala tisto včeri ja...vsi imajo ob volitvah polne glave nekih rešitev in modrosti...kako neumni se mi zdijo... 8000 evrov ni tok danrja, pa zavajate folk...pa bla bla bla...vsi so eni te isti gnoji... :xx!: pluvajo drug drugemu v skledo, vsi pa nam... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 kak so bli včeri naši politiki enotni da zelene luči za Hrvaško za vstop v EU od njih ne bi dobil.. Very important persons.. Hm, viš taki tvoji posti mi niso všeč, ker napišeš kar se tebi pač zdi al pa fajn zdi. Vprašanje je bilo vezano za primer, če bi Hrvatska razglasila tisti pas. In samo v tem primeru je bil odgovor enoten - ne. Za tebe bo to pač dlakocepstvo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 kak so bli včeri naši politiki enotni da zelene luči za Hrvaško za vstop v EU od njih ne bi dobil.. Very important persons.. Hm, viš taki tvoji posti mi niso všeč, ker napišeš kar se tebi pač zdi al pa fajn zdi. Vprašanje je bilo vezano za primer, če bi Hrvatska razglasila tisti pas. In samo v tem primeru je bil odgovor enoten - ne. Za tebe bo to pač dlakocepstvo..... ti pa ironije v mojem postu ne vidiš, ne? To pa men ni všeč, ko neki komentiraš, skapiraš pa tud ne v celoti. Ja, ja.. Ata. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ha-ha.......ironija Boš morala zgleda mal preverit kaj ironija je..... Smešno je pa tud, da si ne izmisliš nič izvirnega meni v odgovor, ampak kopiraš komentarje drugih. To tud ironija, mama ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_9_140.gif Vidva...ha ha ha...a se bosta stepla... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 kdo je pa kej takega še komentiral, nisem gledala postov drugih, ampak tebi direktno odgovarjam, ko me skoz neki popravljaš. Tko kot ata, zato te tko kličem, a veš.a cinizem, je dober izraz.. tud ti ne bo v redu ne. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 http://smileys.smileycentral.com/cat/15/15_4_125.gifpejmo se... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ja kaj pa mene briga kdaj ktero besedo uporabiš mushi. Eventuleno osramotiš s kakšno trapasto tak sebe. Komentiral sem le, ker je dejstvo pač, da si svoj kao ironični post uporabila v kontekstu svoje "ljubezni" do hrvatov in v ta namen spustila bistvo. Majica, midva z mushi se pač ne bova stepla, zakaj le ....tako se ljubiva, da se že kar po domače...ata in mama kličeva Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 majica kak fajni smajliji danes, hehehe... jst si jih tud spravljam.. kak so eni djedi danes tečni.. Kaj tebe briga ktero besedo uporabljam, seveda očitno da te, če neki nergaš, da je neustrezna... nč seksa ni blo ponoč Mickec.. kaj si se pa dragi zameril.. ne smeš veš, men se lahka, njej pa ni dober, da si pol takle utrudljiv.. pa dej si hrvaško zastavo pod povšter.. sploh ne komentiram tega (hrvatov, temveč politike naše), ti pa še vedno v temi (s širokim e) capaš tam.. ne bom tiho. Pod krinko strpnosti se zdaj spravljaš neki name.. na moje komentiranje.. na način komentiranja.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 No pa se še mal pogovarjajva. Eni djedi so mogoče dans res tečni, sam ene bjabe pa so to vedno. Če maš ti tipa, k je njegovo razpoloženje odvisno sam od tega, če si mu dala, je pa res bogi. Hja, ti si pa daj uno zastavo s kljukastim križem pod pojšter, bova na nek način imela pol podobne. Aja, ne komentiraš hrvatov.....je naslov teme slovenska politika Al so za tebe odnosi sam ......odnosi s sabo? Seveda ne boš tiho. Ker zgleda ti včeraj pa res nisi dobla...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Lubči, jst vedno dobim. Teb je sex tolk pomembn (da ga povsod kej komentiraš, kar me sicer ne moti, a jst pa nč druga po tvoje ne bi smela, kot točno tisto, za kar je tema odprta, od kdaj to, od danes, ko si ti reku ), da sem pol pač sklepala, da verjetno nis ga mogu kam vtaknat, seveda ne boš priznal, tud če je res. Jst pa nisem na zastave majhnjena Mick, na nobene take simbole, se me kr v kalup dat ne more, tud če bi rad, pa bi mel še to popredalčkan, tko kot misliš da imaš vse, in da vse najboljš veš, tud TI nis popoln, pa če se še tko trudiš s to svojo širino, mene bi pa kr v eno ozko rupo stlaču, ker nisem tko širokega srca kot ti, al kaj? Mogla bi v isti rog kot ti povsod pihat, a ne? Pa bi mi pritrjeval.. ne jst tega ne rabim, sam da se človk v besedice moje vpikuje.. pa me kr neki sodi.. ha sodnik Mick.. to pa ne bo šlo tko gladko. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.