borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 http://smileys.smileycentral.com/cat/15/15_4_125.gifpejmo se... Majica, ti si pa zelo tehnični tip ženske Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 a niso luštkani.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 ...kdo .....motorka ali pa tvoj podpis Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 vse... x!x Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Lubči, jst vedno dobim. Teb je sex tolk pomembn (da ga povsod kej komentiraš, kar me sicer ne moti, a jst pa nč druga po tvoje ne bi smela, kot točno tisto, za kar je tema odprta, od kdaj to, od danes, ko si ti reku ), da sem pol pač sklepala, da verjetno nis ga mogu kam vtaknat, seveda ne boš priznal, tud če je res. Jst pa nisem na zastave majhnjena Mick, na nobene take simbole, se me kr v kalup dat ne more, tud če bi rad, pa bi mel še to popredalčkan, tko kot misliš da imaš vse, in da vse najboljš veš, tud TI nis popoln, pa če se še tko trudiš s to svojo širino, mene bi pa kr v eno ozko rupo stlaču, ker nisem tko širokega srca kot ti, al kaj? Mogla bi v isti rog kot ti povsod pihat, a ne? Pa bi mi pritrjeval.. ne jst tega ne rabim, sam da se človk v besedice moje vpikuje.. pa me kr neki sodi.. ha sodnik Mick.. to pa ne bo šlo tko gladko.Kul, to mi delaj..... Ono "jst vedno dobim" je kot..."jst mam vedno prav" Kolk je meni seks pomemben al ne se tebi niti sanja ne, da pa se rad zezam na njegov račun pa je res. Težko je rečt, da ne komentiraš tud hrvatov, če rečeš, da so naši politiki rekli NE za njihov vstop v eu. Torej že v osnovi govoriš tud o hrvatih. Seveda čvekamo o tud drugih stvareh na vsaki temi, ni blema, sam ti si to napisala zarad navdušenja ob tvoji ljubezni do hrvatov, pa piši zdej kaj češ. Torej v bistvu sploh nisi šla s teme, bemu....toje pač tvoj odnos do hrvatov. Zastave si ti začela omenjat, jaz še mej ne rabim kaj šele simbolov. Zdaleč od tega, da sem popoln, trdim pa, da kot ata vem velik več od tebe. Pa ne sam kot ata. Nič se ne trudim za širino, ker se pač ne rabim, je pa res, da tebi mal tovrstnega truda ne bi nič škodilo. Ne, spoh ne rabiš mislit kot jaz, daleč od tega. Če pa nekaj napišeš bi blo fajn, da tist stoji.....ker sam če stoji je fajn, ne Sodim te ne, mnenje o tebi pa pač imam. Ali je ta tvoj zgornji post potemtakem tudi tvoja sodba meni? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 kaka ljubezen do hrvatov spet..joj... kje ti ideje iščeš.. PREBER! S TEM POSTOM NISEM IZRAŽALA NE LJUBEZNI DO HRVATOV, NE SOVRAŠTVA DO HRVATOV, lahk bi pa odprla novo temo, al jo pa poiskala - volitve v EU parlament in tja not napisala.. kam bi se pa pol obesu, zakaj sem tja napisala in ne sem.. EN STAVEK SEM NAPISALA HALO.. pa sej dober, imamo sej o čem pisat, ne ti nisi ata, ti si tak ko moja stara mama, ko ji neki poveš, in ona potem vse kontra obrne, vmes pa grunta par ur, če si res tak mislu, al si hotu kej druga, al namiguješ na kej in kaj naj bi to pomenilo in kaj iz tega lahk pride, pol pa pride čez 2 dni s takimi izjavami ven da vse . Jst tud mam o tebi določeno mnenje. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 ....pismo, kje ti vse vidiš ljubezen.......a pol pa moje do tebe ne čutiš ? Ha-ha, lubica, mal preveč se ukvarjam ter delam z ljudmi in sem se že zdavnaj naučil brati "med vrsticami". Kar pri tebi, glede na prejšnje tvoje poste, sploh ni bilo težko. Vidim, da se mal zgubljaš, ker se namreč v bistvu sploh nisem obesu na to kam si napisala ampak kaj si napisala. Ha-ha, bi blo fajn še mnenje tvoje stare mame o tem slišat, si ji verjetn pripisala vse kar je v bistvu značilno zate. Seveda ga imaš. In prav je tako. Samo mene zanima predvsem mnenje o meni mal starejših in izkušenejših od mene......kaj šele od tebe......pa če se da vsaj enako izobraženih, kar sicer ni povsem nujno. Ker za razliko od tebe al pa npr. bobnarja njihovo mnenje al nasvet ne jemljem kot pokroviteljstvo ali soljenje pameti. Ker.... kaj bom v določeni situaciji storil je tako moja odločitev, ne glede na njihovo mnenje. Tako kot tudi ali jih bom upošteval al ne. Sem se pač v lajfu naučil, da so izkušnje ob že prej omenjenih "atributih" zelo zelo pomembne. In da se od drugih lahko tud kaj naučim, še posebej starejših. Tolk....tud o starih mamah. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 mushi... .... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Ne dogaja se sam na Hr., da se po medijih poziva na bojkot izdelkov neke države...tut v SUN-u je novinar pozval na ignor vsega francoskega...(hja... :xx!: pa ni Balkan)... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2004 Meni je to totalno mimo... sem videla tudi v tisti debati (na katero je link tu na prvi strani teme), da so se nekateri zelo zavzemali za to varianto...Hecno pa mi je, ko kamorkoli smo prisli se na morje (ampak kamorkoli!) na HR, so imeli Gorenje hladilnik. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Če Rade Končar dela sam pol leta... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Če Rade Končar dela sam pol leta... GORENJE jim ne pošilja več kompresorjev...... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Ja... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Ja kaj pa mene briga kdaj ktero besedo uporabiš mushi. Eventuleno osramotiš s kakšno trapasto tak sebe. Komentiral sem le, ker je dejstvo pač, da si svoj kao ironični post uporabila v kontekstu svoje "ljubezni" do hrvatov in v ta namen spustila bistvo. Majica, midva z mushi se pač ne bova stepla, zakaj le ....tako se ljubiva, da se že kar po domače...ata in mama kličeva bemti mick... tečnoba stara.. tlele si Ti "ljubezen" napisu... zmuzne ljigavi...Upam da bo tvoja volja kej boljša ta teden... pa blalbalblablabla... Pa s starejšimi od sebe debatiraj... ko tist te bo kej obogatil... Z mlajšimi si lahko izmenjuješ samo asociacije... (s takimi ki niso v tvojem "rangu").... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 ....pismo, kje ti vse vidiš ljubezen.......a pol pa moje do tebe ne čutiš ? glej zgoraj. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 bemti mick... tečnoba stara.. tlele si Ti "ljubezen" napisu... zmuzne ljigavi...Upam da bo tvoja volja kej boljša ta teden... pa blalbalblablabla... Pa s starejšimi od sebe debatiraj... ko tist te bo kej obogatil... Z mlajšimi si lahko izmenjuješ samo asociacije... (s takimi ki niso v tvojem "rangu")....Dobro jutro mushi, tečnoba mlada. Ne samo tlele, ljubezen, pa to. Boljša volja ta teden .....težko je bit boljše volje kot sem jaz bil prejšnji teden. Ma jaz tud z mlajšimi rad debatiram........ne opaziš? In od nekaterih se tud kaj naučim.....jebi ga, od tebe pač ne. Vsaj na tej temi ne, no. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Sem se dopisovala na omenjenem forumu z dvema Hr...Zagrebčan in Dalmatinec...joj...fajn ljudje...zelo prijetno presenečena... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Prisla z dopusta...en teden v Umagu in okolici. Vsi so bli zeloooo prijazni. Dobili smo celo vecji apartma, kot pa smo imeli placanega....brez doplacila seveda Me je pa en Italijan fino zadel z zogo v glavo, kar pa je bila bolj posledica nogometnega navdusenja, kot pa mednarodnih odnosov Lp,L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Se je vrnil sodelavec z dopusta, opisuje svoj dopust na Hrvaškem, nič nenavadnega ni opisal, ampak men se tok ne gre v šahovski klub .Me res niti malo ne mika, bomo kaj drugega usekali . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 V medijih so spisali naslednje cene Grozdje, marelice, češnje 30 kunParadižnik 20 kunKumare 15 kunKalamari 50 kunRiba najmanj 220 kunKruh najmanj 8 kunMleko 8 kun ...in se čudijo, zakaj vlačimo hrano s seboj... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Ovi so tak pretegnjeni. Če pol cene povežeš še s ponudbo in gostoljubnostjo.......greš v Španijo. Mene letos Hrvatska ne bo vidla, hm...me pa mogoče mal mika Montenegro. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Meni je to čist mim, da se storitve od npr. kakih 20 let nazaj niso drastično popravile, cene so pa full nabite, pa še nekak mi na splošno ni... Črna gora je pa neki druzga, ja sam do ke je jaz ne bom mahnila . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Hvaški že upokojeni hotelir je rekel, da ne moremo dobiti nasmeha za 2500 kun...madona...brošur v slovenskem jeziku pa ne bodo tiskali, ker smo petorazredni turisti...kar koli bi to že pomenilo...Hrvaška sama sebi v skledo pljuva... :xx!: Turistična sezona je 80% slabša kot lani...to se pa upajo pojamrat... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.