Skoči na vsebino

Hrvaska // Slovenija

Marsa

Recommended Posts

Selene :palec:  Takšen kot si ti do drugih, takšni so tudi drugi do tebe! x8Dx

Tako je to :palec: x;)x

Malo prevečkrat sem videla, da so se ljudje izzivalno pojavljali in potem dobili kar jim gre! :vragec:

Delo z ljudmi zahteva strpnost , prav tako pa je obvezen tudi tisti delež, feedback, ki ga stranka da. Saj ne more delovati le v eno smer!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 345
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

Pišite karkoli grdega od Hrvatov..., v tem trenutku bi dala uhhh kaj vse....da bi se znašla na plaži...gola v morju...da obležim na kamnu (seveda oblečena x;)x ) in pustim, da mi sonce greje telo....zaprem oči i "nikome ništa".... (v ruksaku pa laškipir x^x )

A ste bili res dragi "negodovalci" samo na Hrvaškem razočarani?

London, Pariz, Praga, Budimpešta, Rim, Milano, Bratislava, Bruselj..... pa so prijaznost in pravljica????

Dajmo no objektivnost :8):

Hrvati imate :palec: morje.

Odnos pa je zmeraj - kar daješ, to dobiš. xDDx

Se mi zdi, da gre tule kot pri vsaki zadevi, da pač imaš nek odnos do Hrvaške in potem najdeš pluse, če si tako naravnan in jih tudi dobivaš, ja, ali pa ti ni za Hrvaško pa najdeš minuse. x;)x
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Doba črnobelih filmov je že davno za nami. Danes gledamo na filmu vse barvne odtenke, od najsvetlejših do najtemnejših. V življenjeu je pa pravtako. Hrvaški odnosi do Slovencev imajo vse barve, slovenski odnosi do Hrvatov pa tudi.

Za posameznike pa velja to, kar je napisala Contesa: Kakršen odnos imaš ti do drugih, takega dobiš nazaj.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

V glavnem nisem imela problemov na Hrvaškem. x^x

Pravzaprav imam rada vse ljudi iz bivše skupne države :palec:

Grem pogosto v hrvaški del Istre. Tudi prejšnjo nedeljo, po  plaži smo šli na kosilo-večerjo v en lokal.

Za sosednjo mizo je sedela ekipa Ljubljančanov, ki so se resnično nemogoče obnašali.  :xx!:  :V:  :V:

Otroški del družbe se je lovil med mizami, nadlegovali so vse goste, ovirali strežbo, se drli.. :V:

Odrasli so nekateri prišli za mizo kar bosi :eek:  :eek: , pa v kopalkah, zgoraj goli, pa čiki za pasom :eek:  :V:  :xx!:

Kričali kot opice, natakarja pa klicali kar z žvižganjem :V: , pri tem se mu posmehovali in omalovaževali siromaka, ki se je okoli vseh nas zelo trudil

Da x!x Takšni gostje so tudi Slovenci, Nemci, Hrvatje, Avstrijci, Italijani, Skandinavci, Angleži pa sploh-njihov imidž.

Ja sam ka mali pao s lipe

• 5 weeks later...

Jaz bom napisal nekaj, kar verjetno mnogim ne bo všeč -- TODA POVDARJAM - TO JE MOJE MNENJE!

Jaz hrvatov ne maram, ker so nesramni in se obnašajo tako kot, da bi se sami 'delali'; ne glede na to kakor daješ-tako dobiš; kajti prevečkrat je bilo tako, da nisem bil nesramen ali z družbo nismo ne 'provocirali' (kot smo kasneje slišali od njih), nikoli niso bili prijazni z nami ali z menoj. Da o tem kako se obnašajo, tudi oni v sloveniji (imam pač tako službo, kjer to lahko vidim), češ mi moramo znati oz. razumeti njihov jezik oni pa ne slovensko...--- :eek: :vragec: hudo!!

Če pa ste drage slovenke doživele da so bili Hrvatje z vami prijazni pa se seveda ne čudim, saj bi rad videl slovenca ki ne bi bil prijazen z deklino (tujko), saj ima med drugim v glavi predvsem - sex (ko vidi, da si tam le na dopustu); Na žalost je to res, pa mi lahko kontrirate (punce), da ni tako; pa po drugi strani fantje povejte kaj bi se zgodilo (morda je kdo to že občutil), če slučajno nanese situacija, da samo 'flirtaš' s kakšno hrvatico -- bog ne daj, da je slučajno domačinka (kjer se nahajaš).

V glavnem še enkrat povem da je to moje mnenje in ne mi zamerit, če je kdo iz južnih krajev; (so izjeme, kot povsod-to je res; čeprav je teh izjem na hrvaškem v procentih na št. prebivalcev toliko; če bi bil isti procent v sloveniji, bi bili vsi slovenci prijazni);jaz pač hrvatov (zato sem tudi napisal z malo) NE MARAM

Sicer pa kamor-koli grem na dopust, v tujino VEDNO odidem z pozitivnim mnenjem in v prepričanju, da ljudje po srcu niso slabi in maščevalni

Pa Še TO

Imamo Cybrčka, ki ga imava z JanjoK zelo rada in bi vse naredila za njega in, da jim je težko na hrvaškem dati malo vode za njega je bi pa višek :vragec: :vragec: :vragec: sicer imamo vodo zmeraj sabo, ampak, ko sem vprašal, če jo lahko dobimo in je bil zelo neprijazen, da ne bo pomote jo je prinesel, toda s tako težavo, da bi si verjetno rajši dal lukno v koleno zvrtat.

ZA PRIMERJAVO:

Ko sva bila v Prekmurju, sobili tako prijazni, da sava bila resnično začudena, tudi do Cybrčka, so mi celo brez da sem omenil, ko so nama prinesli pijačo je prinesel posodico z vodo tudi za našega cukrčka :palec: x:Dx

ja vsak ma svoje izkušnje. ampak za v prekmurju sem bila pa prijetno presenečena, da je blo tko fino. In so tko lepo ravnali z ljubčkom cukrčkom. Jz sm ga pa čist napadla k je h men pršu. Ta velka gmota volne! Cyberček! čukrčk!muček velik! x:Dx
spet se mi je na bolš poslabšal

• 2 weeks later...
Jaz bom napisal nekaj, kar verjetno mnogim ne bo všeč -- TODA POVDARJAM - TO JE MOJE MNENJE!

Jaz hrvatov ne maram, ker so nesramni in se obnašajo tako kot, da bi se sami 'delali'; ne glede na to kakor daješ-tako dobiš; kajti prevečkrat je bilo tako, da nisem bil nesramen ali z družbo nismo ne 'provocirali' (kot smo kasneje slišali od njih), nikoli niso bili prijazni z nami ali z menoj. Da o tem kako se obnašajo, tudi oni v sloveniji (imam pač tako službo, kjer to lahko vidim), češ mi moramo znati oz. razumeti njihov jezik oni pa ne slovensko...--- :eek:  :vragec: hudo!!

Če pa ste drage slovenke doživele da so bili Hrvatje z vami prijazni pa se seveda ne čudim, saj bi rad videl slovenca ki ne bi bil prijazen z deklino (tujko), saj ima med drugim v glavi predvsem - sex (ko vidi, da si tam le na dopustu); Na žalost je to res, pa mi lahko kontrirate (punce), da ni tako; pa po drugi strani fantje povejte kaj bi se zgodilo (morda je kdo to že občutil), če slučajno nanese situacija, da samo 'flirtaš' s kakšno hrvatico -- bog ne daj, da je slučajno domačinka (kjer se nahajaš).

V glavnem še enkrat povem da je to moje mnenje in ne mi zamerit, če je kdo iz južnih krajev; (so izjeme, kot povsod-to je res; čeprav je teh izjem na hrvaškem v procentih na št. prebivalcev toliko; če bi bil isti procent v sloveniji, bi bili vsi slovenci prijazni);jaz pač hrvatov (zato sem tudi napisal z malo) NE MARAM

Sicer pa kamor-koli grem na dopust, v tujino VEDNO odidem z pozitivnim mnenjem in v prepričanju, da ljudje po srcu niso slabi in maščevalni

Tud jaz bom samo napisal svoje mnenje. PoUdarjam, le moje mnenje. Sicer ne vem čigavo mnenje bi naj sicer napisal. Ampak za vsak slučaj, da bo vsem jasn, tud teb, da gre le za moje mnenje. x:o)x Stavek "jaz hrvatov ne maram", se mi zdi milo rečeno trapast in obrazložitev je delno pač plod tvojih izkušenj, delno pa spet tako priljubljeno posploševanje. Sam imam velik poznanih ljudi tam in sem tako bil še kar pogosto v Hrvaški, pa nič niti blizu tem tvojim izkušnjam. Mal jih res včasih muči zavist, pa kako to velemojstri zavisti - slovenci - ne mormo razumet. x;)x Pa tud flirtal sem že s kako hrvatico, nobenih posebnih blemov ni blo, da pa noben domačin, tud na kakšni slovenski vasici, ni ravno ne vem kako navdušen nad zunanjimi osvajalci, je pa menda jasn, ne. x;)x Tud če so sam iz sosednje vasice. Sam nekoč, še precej mlajs, nemcev nisem kao maral. Pol sem jih velik spoznal, dobrih in slabih, vsekakor pa jih nisem več ocenjeval po njihovem nacionalnem poreklu. Če pogledam potem "jodlare", bi lohk popenu od bljakov, pa vendar......ne morš verjet, tud med njimi je velik ok ljudi. In pozabljaš, da so pa hrvati za razliko od nas ratovali zares, zgubili velik ljudi, čutili vojno v vseh njenih grozjivih oblikah........in tud to ima vpliv na njihovo obnašanje, tud nacionalizem.

V glavnem še enkrat povem........tak stavek......ne maram hrvatov, nemcev, italijanov al kogarkoli že....je najmanj trapast. Bi se našu še kak bolj primeren izraz, pa te nočem užalit. In men bo tak stavek vedno TRAPAST. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

No ja tudi jaz jih ne ljubim najbolj, ker sem imela nekaj slabih izkusenj, samo vseeno ne bi posplosevala nekega naroda.

jaz imam najboljse izkusnje s francozi in belgijci x:o)x

Pa velik folka pravi nasprotno. Jaz sem pa tam dozivela najboljse obravnavanje ( se posebaj v Bruslju), najbolj prijazne ljudi itd...pac odvisno od izkusnje x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Jaz sploh ne bi folka "ocenjeval" po narodnosti. Hrvati so kreteni. Nemci so nacisti. Italijani so fašisti. Srbi so bedaki. Amerikanci so idioti. Na primer. A ni to brez veze? x^x x;)x

K. Čapek

Ja...ampak je pa zanimivo, da se vsak dan na hrvaškem namesto turista počutiš kot hlapec...pa ne zaradi lastne manjvrednosti, ampak zaradi odnosa hrvatov do nas...

Zaradi Mance sem si hotla sposodit pedalino...vsi Nemci pred mano so ga dobil brez problemov, men je pa reku, da moram po osebno izkaznico. Bolj, ko sem govorila, da je moja osebna na recepciji...manj je pomagal...pa sem mu prinesla potem zdravstveno...čeprav se mi tut ni mal dal nazaj, pa še enkrat dol, vse zarad otroka, če mu že obljubiš...ampak mi je kuhal in kuhal...pa kaj, je mislu, da bom s tistim pedalinotom do Piranskega zaliva poganjala...bemu!!! Ni meja...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Jaz se ne počutim tako. Še posebej, ker tja v glavnem ne hodim na dopust. x;)x x:Dx Ne vem koji k..... hodite tja, če vam je taki "bad". A ni to mal smešno? x;)x

K. Čapek

JOJ...Mick...a zdej nej ti še to razlagam...navajenost pač...kam pa greš mal tko, čez vikend...

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

zdej pa vem, kaj si po poklicu... :D ;)

...in za to maš svojo pisarno...

...a tko se zdej reče sobi... :D

Meni so tudi takole morili kot Majici sam za neko drugo stvar. Pa v gostilni so bili vsi tujci prej postrezeni, pa iz cele kolone je moral policaj lih mene s slovensko registracijo ustavt x:Dx

Sam jaz se ne zadrzujem xnckrivx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...