Skoči na vsebino

Hrvaska // Slovenija

Marsa

Recommended Posts

Jaz se ne počutim tako. Še posebej, ker tja v glavnem ne hodim na dopust.  x;)x  x:Dx Ne vem koji k..... hodite tja, če vam je taki "bad". A ni to mal smešno?  x;)x

Se strinjam zato jat tja ne hodim na dopust niti tja sploh ne hodim;

Letos je bla po 12 letih pač izjema, k sm na 'ne svojo' željo zja peljal mamici, samo sm hitr od tam tud odšel in nadaljevali dopust tam, kjer smo se boljše počutili SLO ITA.

MICK - za uno 'NE MARAM'; sem se morda narobe izrazil. Morda bi bilo boljše, da se tam oz. ob njihovi bližini ne počutim dobro. Zato pač ne hodim k njim in dokler me pustijo pri miru je OK, nej živijo kokr čjo :palec:

x;)x x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 345
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

o, ti paconar... :D

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

• 1 month later...

"Re: Slovenija protiv ulaska Hrvatske u EU!

2004.09.23 13:40 Odgovori

Slovenci?? HAHAHA, mogli bismo ih zgaziti za sekundu da pošaljemo svoju vojsku na njih... Nasmijavaju me, patetični mali narod.

Ušli bismo mi u EU i prije njih da nismo bili u ratu, govnjari jedni...

Tu se prave neke velike dase, a pokazuju svoje pravo lice, primitivci... Primitivci da ne mogu biti veći, obične balkančine koje su zbilja prešle svaki prag tolerancije svojim izvoljevanjem. "

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Sem bil na linku iz prve objava v tej temi Marsa.

Malom sem bral kako si žogo med sabo podajajo in to nakar me je minilo ampak sem še malo vztrajal.

Eden je celo predlagal, da bi se morali Hrvatje v gostinstvu na Jadranu nespoštljivo vesti do Slovencev.

In potem ko mislim naprej o tem vidim, da mlajše generacije nimajo več cilja nekam na Jadran s spalko šibat. Oni gredo po svetu, poleti so postali poceni, možnosti je pa vsak mesec več.

In to je dejstvo, ki se ga Hrvati zelo slabo zavedajo.

Celo sodelavec mi je rekel, da je iz večih strani slišal, da teh Hrvatov pa res nihče posebej ne obrajta. :)

Andres

"Re: Slovenija protiv ulaska Hrvatske u EU!

2004.09.23 13:40      Odgovori 

Slovenci?? HAHAHA, mogli bismo ih zgaziti za sekundu da pošaljemo svoju vojsku na njih... Nasmijavaju me, patetični mali narod.

Ušli bismo mi u EU i prije njih da nismo bili u ratu, govnjari jedni...

Tu se prave neke velike dase, a pokazuju svoje pravo lice, primitivci... Primitivci da ne mogu biti veći, obične balkančine koje su zbilja prešle svaki prag tolerancije svojim izvoljevanjem. "

Ohhh to še ni nič. Hrvatje so nekakšna druga različica Slovencev, kar se tiče nevoščljivosti. Moraš vedeti, da se Hrvatje najbolj med seboj sovražijo. Slavonec se ne bo nikoli štekal z Dalmatinci. Bog ne daj, da purger parkira avto v centru Splita. Če se kdo spomni še tiste evforije iz časov osamosvajanja '91 in '92, v njihovi miselnosti so še zmeraj v teh letih. Propaganda preko TV dela tudi svoje. Tam zelo nekritično jemljejo propagando preko TV. Žalostno je edinole to da en kmet iz naše strani, na meji izpade isti kot tisti hrvaški primitivci iz HSP-ustaške stranke.

Ja sam ka mali pao s lipe

...Slavonec se  ne bo nikoli štekal z Dalmatinci.

To je res, imajo zelo strogo loceno tole. xrolleyesx

... Bog ne daj, da purger parkira avto v centru Splita....

Roko na srce je pa v tem primeru zelo podobno, ko MB parkira v LJ - veckrat sem videla, kako so se prav s posebnim veseljem nalagali avto in ga odpeljali s pajkom. xrolleyesx

Ja, zalostno.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Roko na srce je pa v tem primeru zelo podobno, ko MB parkira v LJ - veckrat sem videla, kako so se prav s posebnim veseljem nalagali avto in ga odpeljali s pajkom.  xrolleyesx

Ja, zalostno.

Aha. Tudi gorenjci imajo "poseben" odnos do Ljubljancanov - vikendasov :xx!: :xx!: :xx!:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Zanimivo na tistem hrvaškem linku je, da sta dva napisala o slovenskih politikih, ki da se vleče za svoje interese, narodu v korist. Hrvaški oblastniki pa da nič ne storijo ampak da se prilagajajo.

Isto se sliši v Sloveniji za Hrvate:)

Andres

In vceraj so iz hrvaske TV sprasevali folk po Ljubljani, kaksni se nam zdijo Hrvati... :eek: :o|o:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

In vceraj so iz hrvaske TV sprasevali folk po Ljubljani, kaksni se nam zdijo Hrvati...  :eek:  :o|o:

In kaksni so se nam zdeli? xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...