Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Umrl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 I know. Legenda Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 šmrc... boli me k regan... ampak Ray je bil pa ful romantična ikonca... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Legenda res, večno ostaja v spominu... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 1 zamorc manj 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 1 zamorc manj 666 zlomkou...tralalanebi reku Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Večna mu slava. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 V 74. letu starosti je umrl ameriški glasbenik Ray Charles. Kot je povedal njegov tiskovni predstavnik, je Ray Charles umrl na svojem domu na Beverly Hillsu, obkrožen z družino in prijatelji. Njegova glasba je bila mešanica gospela in bluesa, bil pa je avtor uspešnic, kot so Hit the Road Jack, What'd I Say in Georgia on My Mind. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Hit the Road Jack Faca je (bil). na ta komad smo plesali jive....pol si je pa ona koza premisla, pa dala nekaj čist tretjega za valeto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Hmmm včeraj odprem tole temo in kaj vidim... umrl. No, ja, se ima ziher lepše zdaj in mu od srca privoščim Ker sem tudi sama pianistka (no, zdaj ne več redna ), mi je bil Ray Charles vedno nek vzor, sploh pa ... eh... genij bi se reklo, itak. Škoda, da ga ni več med nami tu na zemlji. Sem pa prebrala njegovo avtobiografijo, ful luštna knjiga, zanimiva, v njej opisuje vse kar se spominja od najzgodnejšega otroštva dalje pa do takrat, ko jo je pač pisal... Priporočam, naslov je pa "Brat Ray" - je ful lepo berljiva, pa še narežiš se zraven - mislim, da se prav spominjam, da je napisana v zelo hudomušnem tonu Hja... Ray Charles... tuki pa tale ikonca pride prav: Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 hjaja Blind man who tought how to see Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 ...ja pa bojda se z Stevie Wonderjem sploh nista mogla videt! Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 ha, to pa res Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 ...ja pa bojda se z Stevie Wonderjem sploh nista mogla videt! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 No wonder:) hehe hja ej Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Jaz sem tudi brala njegovo biografijo, kulsko, pa res se tudi nasmeješ. Všeč mi je bilo, ko zaradi njegove slepote niso nič v rokavičkah ravnali, kar ga je izoblikovalo v samostojno in močno bitje. Se mi je kar prikupil v tisti knjigici. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Men je všeč, da človek izpopolni to, kar mu na drugih področjih manjka, al pa nima...da slepota ne ovira glasbenega genija... Po drugi strani, se mi zdi pa čudno, že prav bebasto, da gluhe otroke silijo peti, (sem bila na eni proslavi...že dogo tega, ko so gluhi peli in plesali...) in te tršice dobijo neko kvazi "svetniško avro", češ, kaj jim je uspel, namest, da bi take otroke naučile uporabljat vizualnost v večji meri... recimo za risanje...ali fotografijo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Bemu, sem bil par let nazaj na eno učko ene 4 mesece popolnoma slep........tako se še nikol nisem ustrašil. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Ja majica to se mi zdi res mal... gluhe učit pet... huhjej, to je kt bi zdej jst zrezke peku... .kako naj vem kako so dobri kako naj popravim recept če jih ne bom pojedu.... :xx!: ampak slepi in muska gre pa odlično skp... je del imiđa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.