Skoči na vsebino

Ray Charles

Guest sstane

Recommended Posts

V 74. letu starosti je umrl ameriški glasbenik Ray Charles. Kot je povedal njegov tiskovni predstavnik, je Ray Charles umrl na svojem domu na Beverly Hillsu, obkrožen z družino in prijatelji. Njegova glasba je bila mešanica gospela in bluesa, bil pa je avtor uspešnic, kot so Hit the Road Jack, What'd I Say in Georgia on My Mind.
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

Hmmm včeraj odprem tole temo in kaj vidim... umrl. :sori: No, ja, se ima ziher lepše zdaj in mu od srca privoščim :palec: x;)x xsrcx

Ker sem tudi sama pianistka (no, zdaj ne več redna x:Dx ), mi je bil Ray Charles vedno nek vzor, sploh pa ... eh... genij bi se reklo, itak. :palec: Škoda, da ga ni več med nami tu na zemlji. x:Ix

Sem pa prebrala njegovo avtobiografijo, ful luštna knjiga, zanimiva, v njej opisuje vse kar se spominja od najzgodnejšega otroštva dalje pa do takrat, ko jo je pač pisal... Priporočam, naslov je pa "Brat Ray" - je ful lepo berljiva, pa še narežiš se zraven - mislim, da se prav spominjam, da je napisana v zelo hudomušnem tonu x:o)x x8Dx

Hja... Ray Charles... tuki pa tale ikonca pride prav: x8Dx

x:Dx x:Dx x:Dx x;)x x:o)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

...ja pa bojda se z Stevie Wonderjem sploh nista mogla videt!

x8Dx :vragec: x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Jaz sem tudi brala njegovo biografijo, kulsko, pa res se tudi nasmeješ. Všeč mi je bilo, ko zaradi njegove slepote niso nič v rokavičkah ravnali, kar ga je izoblikovalo v samostojno in močno bitje.

Se mi je kar prikupil v tisti knjigici. x;)x x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Men je všeč, da človek izpopolni to, kar mu na drugih področjih manjka, al pa nima...da slepota ne ovira glasbenega genija...

Po drugi strani, se mi zdi pa čudno, že prav bebasto, da gluhe otroke silijo peti, (sem bila na eni proslavi...že dogo tega, ko so gluhi peli in plesali...) in te tršice dobijo neko kvazi "svetniško avro", češ, kaj jim je uspel, namest, da bi take otroke naučile uporabljat vizualnost v večji meri... recimo za risanje...ali fotografijo...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ja majica to se mi zdi res mal... gluhe učit pet... huhjej, to je kt bi zdej jst zrezke peku... .kako naj vem kako so dobri kako naj popravim recept če jih ne bom pojedu.... :xx!: ampak slepi in muska gre pa odlično skp... je del imiđa :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...