oona 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Venera je retrogradna že od 18. maja. V tem času ste verjetno že občutili, kako vpliva na vas? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Venera je retrogradna že od 18. maja. V tem času ste verjetno že občutili, kako vpliva na vas? aha ..na 14.st.Dvojčkov.Kaj vem...teh hitrih tranzitov ne gledam.Počutje pa...danes Plutonsko in morda jutri Uransko Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 hja, vračajo se obrazi, ki pa ni mus,da so sprejeti, važno je, da prav reagiramo k vemo, da je le retro in ni dolgoročno morda drgač pa na ene vpliva sprejemljivo, na druge pohujšljivo, ostale pa le kot razumski pozdrav Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Ja,jaz jo kar občutim ali mi zato gre v ljubezni vse narobe Lep večer,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 ja,moram rečt,da je udarila z vso silo......no,po meni ne tolko....je pa zgleda kar fajn počila po mojem (bivšem) fantu.......ki se je kar odselil in šel svojo pot.....iskat srečo in svobodo......tako je on to obrazložil. :o|o: glede opazovanja ljudi okoli sebe.....opažam,da so nekateri zelo "čudni" zadnji mesec.....potem bo vendarle nekaj na tem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2004 Meni se sprehaja po 5.hiši...sami zateženi tipi me kličejo, poročeni ali kako drugače nepravi Sem se pa zabavala več kot ponavadi. Aja, in ker je v Dvojčkih, kar naprej visim na telefonu in na netu . Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Jaz imam natalno venero v dvojčkih...tako se mi zdi, da tole posebno čutim... Neverjetno, koliko ljudi iz preteklosti se pojavlja... ..včasih se že prav zabavam..in si mislim, no kdo se bo še oglasil... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Jaz jo imam na IC in želja za polepšanje doma je prisotna že kar nekaj časa. Upam, da bo tudi realizacija kmalu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Oona, kul, dbest si si spomnila! Ampak a mislis, da lahko vsakdo pri sebi opredeli, kaj tocno je bil vpliv tele venere in kaj recimo plutona v opoziciji (recimo ljudem z mocnim dvojckom)... Ipd. ...In Rak, ki zdaj dozivlja cudne, stare, odbite scene, ali je to zaradi saturna (in zdaj se marsa) tam ali je to zdaj zaradi venere...Pa filing, da smo vec doma, se ukvarjamo s tem podrocjem, je recimo tudi zato, ker se je mars preselil v raka... Jaz nimam nic v Dvojckih, sicer pa mi Venera zdaj tvori kvadrat z ribjim stelijem, nahaja pa se na osi moje 8. hise.Moram priznati, da sama nic zelo posebnega ne cutim.... da bi prav lahko opredelila - evo, to je pa zdaj vpliv venere...Cudno, ker je sicer kar mocna, jo imam doma, pa se vladar dveh his je...V bistvu bolj cutim Saturna v 8. kot pa venero na osi (meja med 7. in 8.)...No, oba pa sta zasluzna, da se nam na poti pojavljajo stare stvari, ljudje... (vendar ce sem natancna, je to bilo ze prej, torej potem v bistvu lahko to pripisem prej saturnu)...Prav tako pri obeh teh polozajih prihaja do prevrednotenja ipd.Tudi je take prehode (ki ti morda dolgorocneje kaj prinesejo) -vsaj meni- lazje opazovati 'za nazaj' kot pa, ko dogaja....Tako morda kasneje kaj postekam pri sebi...najbrz pa je itak tako, da ti seveda deluje oz. mocneje deluje, ce dogaja vse skupaj na kaksni pomembni tocki osebnega horoskopa. Aja, p.s. sory, sele zdajle sem opazila, da si napisala pravzaprav - posamezna znamenja...Torej - sem Riba (stelij -S,L,Me,Ma) z Venero v Biku (v 6., sicer pa vlada tako 6. kot 7.). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 ah, ne vem, če je to venera al cela grešta nekih drugih tranzitov , je pa precej zoprno in sam čakam, da mine :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slavi 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 No, jst sm pa rakica z venero v dvojckih in samo cakam, da gre to obdobje mimo, mi je do zdaj najbolj zoprno. Prekinitev dolgoletne veze do veckratnih popadkih je zdaj dokoncna.Kako pa retrogradna venera vpliva na tistega, ki jo ima v natalni karti (recimo v skorpjonu) in kako tale tranzitna retrogradna venera? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 No, jst sm pa rakica z venero v dvojckih in samo cakam, da gre to obdobje mimo... Saj bo - mimo, samo iz tega raje kaj potegni, se nauci... ko bo ze mimo, bo ze 'prepozno' (za ucit se ta test).. Pa sory, ker te spet odpravim z linkom, ampak o retrogradnosti (tudi venere, o tem sem prepricana), smo ze ogromno govorili, imamo celo dve precej aktivni temi odprti (ki pa ju se nisem uspela zdruzit, ker je malo komplicirano, ker se bodo najbrz komentarji prepletli)Tako te vabim, da si ogledas temi retrogradnost in si se tam pogledas, kaj smo nekateri ze povedali...Retrogradnost Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Ah moja natalna Venera v konjunkciji z Neptunom pa Soncem, v Škorpijonu. Hm, morda izgledam živahna, vendar ne, to je le videz, sem potegnjena vase in moje notranje življenje je trenutno zelo živo, kar brbota. Čas za resne premisleke ( oh, le kako?) in velike odločitve. MucaMaca (Sco) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Slavi, kako zanimivo...jaz sem tut rakica...z venero v dvojčkih...pa mi je to obdobje dbest.. Ful norim okoli... ...in dobro se počutim, samozavestna sem...in ker to širim okol sebe..tut dobivam same pozitivne reakcije...Prav v tem času pa imam še natančno opoz plutona z natal venero.. Tako da je verjetno res...da je treba pogledat druge planete, ki so sprožili dogodke pr teb...jaz razida s fantom neb pripisovala retro veneri...v času retro venere...se ljudje vračajo..po moje...ne pa izginjajo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Ne vem, Astra, meni se vračajo DOGODKI, ne nujno ljudje... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 u glavnem, najlepše bo, ko bo mimo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Mucamaca, upam, da prijetni.. ....čeprav se mi zdi, da ne... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 .. :o|o: tja, pravzaprav presenetljivi....(za moj age..) lahko so tudi prijetni, samo jaz sem malo v dvomih tule... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Muc mac, uživaj x!x ...dvome pusti za kasneje... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Heh, nimajo vsi venere v Levu in Marsa v ovnu... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 Jaz imam natalno venero v dvojčkih...tako se mi zdi, da tole posebno čutim... Neverjetno, koliko ljudi iz preteklosti se pojavlja... ..včasih se že prav zabavam..in si mislim, no kdo se bo še oglasil... AstraDa nimaš ti Venere v trojčkih... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slavi 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Marsa, oprosti, pomoje mas ze poln kufr mojih kiksov. Se bom zdej probala drzat zacrtane teme, ampak ti moram pa vseeno povedati, da sem prebrskala po vseh ostalih povezavah z retrogradnostjo in o retrogradni veneri nisem prav dosti zasledila. O vseh ostalih planetih je govora, o tem pa ne prevec. Kaksna ideja mogoce? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 00na - HJ, jest se ne bi hvalu s tako Venerosm mislu tist kar g.Astra poudarja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 00na - HJ, jest se ne bi hvalu s tako VeneroDrž se ! Sigurno ti Venera nagaja... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 UUUU, in če je pri IC, pa kakšni 4. ali 5. hiški al to pomeni,.... ma ne!! (otroke???) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.