Skoči na vsebino

Retrogradna Venera

oona

Recommended Posts

retrogradna venera na mojo kombinacijo strelc/oven/ribi zelo slabo deluje!!! :V: Sicer pa name ze pol leta vse tole bl slab upliva..... ajojjjjjj gremo na morjeeeeee, da se zadeva postima x;)x
Uspeh je drznim zagotovljen!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 334
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xrolleyesx Venera v kozorogu mi ni nič všeč. :xx!:

a je sploh komu.....pa še retro je zapovrh..... xrolleyesx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ja kdaj pa sploh je naslednji? venera je retro do marca enkrat....se pravi, da se bodo do takrat rolale stare zadeve na področju, ki ga pokriva....če prav razumem stvar....

4.2. se obrne, marca pa prileze do stopinje na kateri je začela ritensko, pomeni da komaj takrat začne prav dihat kao...

aha...v tem je fora...štekam....hvala, bobnar....

natalna venera v kozorogu in luna tudi...šele zdaj vidim, zakaj me po božiču popada neka čustvena evforija, t.i. zaljubljenost(čeprav nič konkretnega,kozorogovski pristop, skrivanje teh čustev, če ni 100% da bo uspeh...)...pa zapravljanje(čeprav kozja venera) pa kile gor...(tko da lepota hm...jih spravljam na aerobiki dol, kjer mam tud nerazumljivo kondicijo)...Ja tako vpliva name tale venera...Sicer ascedent je v tehtnici (večna nesoglasja)..Aja koža je nekam manj mozoljasta kot ponavadi(kljub nezdravi hrani in nervozam pred izpitom) tle lepota...recimo.

LP redno vas berem in se učim , parkrat na leto na leto kaj pritipkam. x;)x

• 1 year later...
Guest mačona
Retrogradna venera bo od 4. 8. do 18. 9. Iz Device se bo začela pomikati nazaj v Leva. Potem spet nazaj v Devico 18. 9. in v začetku oktobra gre spet nazaj v Leva. Meni pohodi natalno Venero (ki je ravno tako retrogradna). Nekje istočasno pa imam tranzit Saturna čez natalno Venero. Venera je moj karmični planet (baje) in bom tako plačala denarne dolgove za nazaj.

Nekje istočasno pa imam tranzit Saturna čez natalno Venero. Venera je moj karmični planet (baje) in bom tako plačala denarne dolgove za nazaj.

Boš povedala, kakšen bo vpliv saturna čez venero. Ni nujno, da so to samo denarni dolgovi, čutiti je tudi na lastni vrednosti. x;)x

in med katerimi stopinjami leva in device se bo gibala......?........

:lol: :lol: ....nak ne bo nama "peglala" urana in plutija,....če me uč ne vara bo izzivala do nekje 6 stopinj do urana,......tolk dolgih tac pa tadva kompanjona nimata.....upam..... :huh:

bo pa zato vozila po njiju sredi oktobra.........lepa jesen se obeta... ;) :P

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

z retrogradno venero(šla mi bo čez luno) me še čaka tranzit satruna preko lune...

jupi :madpro: xsuperx :fiju: w:Iw

v istem obdobju seveda :wOOt:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

A ne me basat :eek: ... in to gre retro prav do sredine leva xrolleyesx .... Mi kvadrira natalni mars+venero, kot da nimam že tega Saturn kvadrat Venera dost xrolleyesx

Aja , natalno Venero imam pa tud retro.... Kaj to že pomeni?, da naj ne bi blo tolk hudo?

LP

A ne me basat :eek: ... in to gre retro prav do sredine leva xrolleyesx .... Mi kvadrira natalni mars+venero, kot da nimam že tega Saturn kvadrat Venera dost xrolleyesx

Aja , natalno Venero imam pa tud retro.... Kaj to že pomeni?, da naj ne bi blo tolk hudo?

LP

xyesx ta stvar ti je bolj domača x;)x in pol ti niti ni tako nenavadno, kot se zdi ostalim x:)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

:lol: :lol: ....nak ne bo nama "peglala" urana in plutija,....če me uč ne vara bo izzivala do nekje 6 stopinj do urana,......tolk dolgih tac pa tadva kompanjona nimata.....upam..... :huh:

bo pa zato vozila po njiju sredi oktobra.........lepa jesen se obeta... ;) :P

se pravi da glih tolk da bo pokukala v devico.....ja prav......tole pol sam dih po tistem, kar bo jeseni ......tud dobro...... x^x ....kaj pa sicer počne venera, ko se prevaža po plutiju pa uranu gor pa dol....?...... xDDx :inocent: xrolleyesx ........

xyesx ta stvar ti je bolj domača x;)x in pol ti niti ni tako nenavadno, kot se zdi ostalim x:)x

se pravi, da se mi bo povsem normalno zdelo, če bodo kaki spori v odnosih? hecno...

No, bomo videli,... za zdej smo še slepi x;)x

....kaj pa sicer počne venera, ko se prevaža po plutiju pa uranu gor pa dol....?...... xDDx :inocent: xrolleyesx ........

.....jest nimam pojma,.....bi znala Lunca na tole odgovorit (upam, da bo)... x;)x

....lahko da kako novo besedo iz slovarja tujk osvojiš,....."next" naprimer.... x:px x;)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

.....jest nimam pojma,.....bi znala Lunca na tole odgovorit (upam, da bo)... x;)x

....lahko da kako novo besedo iz slovarja tujk osvojiš,....."next" naprimer.... x:px x;)x

:wOOt: :wOOt: :wOOt: ....posluš....tole bo počas fobija..... :madpro: ...beseda pa po odločbi vrhovnega sodišča skenslana iz slovarja....... x:Dx :fool: .......ti se kr hecaj.....sva na istem.... :frog: x;)x

lunca....a maš ti kakšno bolj sprejemljivo razlago....... :switz: .......?..................

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...