Skoči na vsebino

Retrogradna Venera

oona

Recommended Posts

Marsa, oprosti, pomoje mas ze poln kufr mojih kiksov. Se bom zdej probala drzat zacrtane teme, ampak ti moram pa vseeno povedati, da sem prebrskala po vseh ostalih povezavah z retrogradnostjo in o retrogradni veneri nisem prav dosti zasledila. O vseh ostalih planetih je govora, o tem pa ne prevec. Kaksna ideja mogoce?

Slavi, sory, sele zdaj sem opazila tole... No, saj zdaj pa je itak ze kar ful komentarjev in zagotovo si lahko kaj razbrala iz vsega skupaj - in kaj se bo se sproti dodajalo...

Sory tudi, ker nisi nasla nic na linkih, kot sem ti nekako obljubljala... ker vem, da smo o retrogradnosti govorili sicer splosno, vendar tudi omenjali primere osebnih planetov s takim gibanjem, sem bila prepricana, da smo ziher obravnavali tudi venero. :palec: :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 334
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

A vidiš, da je tut odvisno, kako se sam počutiš...ko gledaš ene tranzite...in jih potem razlagaš... x:px

Sicer pa je Mihela res dobro opisala, kako se počuti, ker ima asc pač v tehtnici...ima logike...

Astra

Per aspera ad astra

Mihela, jaz bi takoj napisala, da boš imela kakšno skrito avanturo...ponovljeno iz davnih časov... x:Dx

Mah, se učim, kaj vse lahko pomen kak tranzit... x;)x

Astra

Sej bi lahko to pomenilo kar si rekla vendar, če bi šlo za zelo konkretno osebo, veš v močno zasedenostjo zemlje. Potem se te stvari morejo realizirati snovno. Pri meni pa je vse v doživetju in občutenju. Lahko bi bilo v domišljiji, vendar trenutno nisem v tej fazi, trenutno sem v fazi občutenj ( progresivna Luna v raku).

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Joj pa še to,

veš kaj se je zgodilo, na dan ko je bila retrogradna Venera v eksaktni konjunkciji z ascendentom in je tranzitna Luna aplicirala k tej Veneri.

Bla sem inicirna v neko mantro, neko vrsto meditacije (nevem kako se to prav reče, ker v teh zadevah nisem domača). In moja Venera je vladarica 12. hiše in vkleščenega znamenja 5. hiše, ter je med drugim v sekstilu z Neptunom. Tako, da je kar zanimivo, kako se lahko stvari izrazijo.

Če bi bila vladarica samo pete( in to ne vkleščenega znamenja), pa naprimer prve, potem bi mogoče celo začela ljubezensko avanturo z neko osebo iz pretekosti.

Ha ha.

Se mi zdi, da tega nisem niti sposobna, kot poročena in zvesta seveda.

Toda ne, vse je v občutenju, veselju, sreči. Nič konkretnega le notranje.

Pa še Astra, asc imam v dvojčku, stelij v tehtnici. Če je to kej pomembno. Pametna sem kolkor sem ( neki srednega), toda astrolgoja je edini talent, ki mi je v tem življenju dan, vsi drugi talenti ostajajo skriti v ukleščeni znamenju pete hiše.

Včerej je bil mlaj na mojmu ascendentu in kaže, da imam potrebo po tem da se pokažem. x:Dx x:Dx

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Včerej je bil mlaj na mojmu ascendentu in kaže, da imam potrebo po tem da se pokažem.  x:Dx  x:Dx

Vse dobro,

Mihela.

:palec: - Sem opazila, da te skorajda ni okoli... - se spomnis retro merkurja, no zdaj ko je venera, je se izraziteje to ocitno pri tebi... x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ojla, vem za dva, ki sta obnovila vezo...med retroVenero...

on, kot rakec v asc jo je tolažil, ko ga je zapuščala zarad drugega,

zdaj pa  :eek:  sta spet skupaj...

Cestlavie

dobro jutro in lep dan vsem  x:Xx

Stankaaa

Hihi Stanka... se ni za bat... SPLJOH x:o)x x:Dx x:Dx x;)x

Aja... in ko smo že v retro veneri... danes mi je pisal še en bivši, od katerega dobim mejl noro noro poredko - samo da on nič ne praska, ampak samo komaj čaka, da me spet stisne v objem kot dober prijatelj xsrcx . Rada ga imam. xsrcbumx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

A ne, no?

'Coln je v pristaniscu varen, a dno mu bo pocasi zgnilo'.

Moja prispodoba (morje, mlaka) pa ni bila nakljucna.

Sem riba, skorpijon - dejansko obozujem morje in reke, ne maram pa jezer in mlak (nimam nic v raku, kljub polni 4. hisi z luno vred - razen vozla in vertexa v raku - v konj.)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...