Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 vesela za veslo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Bolje razburkano morje kot mirna stojeca mlaka. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2004 Venera je prispela na stopinjo, kjer se bo končno obrnila. Pri meni je na nek način povezana z 11.hišo in ne morem verjeti...včeraj sem po naključju naletela na prijatelja, s katerim se nisva ne videla in ne slišala cca 30 dolgih let... Hura!! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Venera je prispela na stopinjo, kjer se bo končno obrnila. Pri meni je na nek način povezana z 11.hišo in ne morem verjeti...včeraj sem po naključju naletela na prijatelja, s katerim se nisva ne videla in ne slišala cca 30 dolgih let... Hura!! Oona stara ljubezen nikol ne zarjavi ali pač? Uživaj! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2004 Bemu, Beli Vran, a misliš, da bo kaj kruha iz te moke??? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Bemu, Beli Vran, a misliš, da bo kaj kruha iz te moke??? Čas še ni primeren za odgovor, res pa je, da boš morala sama še kaj narediti, 30 let je neka doba. Ljudje se spreminjamo - v pozitivno; seveda. Lep pozdrav! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2004 Ma seveda...jaz sem čist pozitivno naravnana... lep dan Beli Vran, uživaj... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 uau 30 let -to sta imela dosti za nadoknadit, zanimivo, da ga ravno Venera prinaša, potem zna to biti prav luštno...Zdaj bo spet naredila aspekte, kot takrat, ko je šla retro in bomo še tretjič ponovili vajo-če nam prej še lekcija ni bila jasna, bo zdaj Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2004 uau 30 let -to sta imela dosti za nadoknadit, zanimivo, da ga ravno Venera prinaša, potem zna to biti prav luštno...Zdaj bo spet naredila aspekte, kot takrat, ko je šla retro in bomo še tretjič ponovili vajo-če nam prej še lekcija ni bila jasna, bo zdajLekcija postaja vse bolj jasna... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. julij 2004 Spremljala sem tole Venero na njenem pohodu skozi Dvojčka...prinesla je kup zmešnjav na ljubezenskem področju, varanja, dvolične osebe, veliko sladkih besed. SMS-i so kar deževali in ušesa me bolijo od dolgih telefoniad. V mnogih primerih sem slišala za ljubezenske brodolome, za vzajemno obtoževanje in laži... In, ko je šlo za varanje, sta bili v igri vedno dve osebi - dvojček. Vse zveze, ki so bile začete v času retrogradnosti, zdaj propadajo... Aja, pa tiste še od prej tudi...moja recimo... :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 uff Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Vse zveze, ki so bile začete v času retrogradnosti, zdaj propadajo... Aja, pa tiste še od prej tudi...moja recimo... :o|o: A tole tolk drži Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. julij 2004 A tole tolk drži A pri tebi pa ne drži? Potem si pa Srečko ne Boris! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Če bi bil Srečko, bi kdaj zadel na loteriji Oona, jaz sem imel bolj počasne planete retro, hitri so se gibali normalno, lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. julij 2004 Pa ne moreš zadeti na loteriji in imeti ljubezen! Oboje bi bilo preveč! Tudi tebi lep dan! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Če prav razumem, imaš ti več sreče pri hazardu, to je menda že zapisano v natalni karti, oboje bi bilo menda res preveč, potem ni v harmoniji življenje, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. julij 2004 Ne.... jaz imam srečo, da si upam biti jaz. In sledim svojim ciljem z vero v srcu... Tu in tam me pa kakšna retro Venera malo oneraspoloži! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 To je pa dobrodošla sreča, kar poslušaj se , tista obdobja, ko je Venera v "ritenjskem gibanju" so itak kratka in zato hitro minljiva. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. julij 2004 Pust Merkurja, ta nas bo drugi mesec. Še Venera ni naredila vsega kar mora. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Ne.... jaz imam srečo, da si upam biti jaz. In sledim svojim ciljem z vero v srcu... Tu in tam me pa kakšna retro Venera malo oneraspoloži! Pri tehle retrogradnih planetih je navadno tako,da planet predno gre iz retrogradnosti v direkcijo stacionira ..ta faza je pri planetu najvažnejša oz.najintenzivnejša in dobro ji je slediti. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Tale venera bo pa z mojim jupitrom 90 in saturnom v sedmi hiši 90. Ali se tud lahko nadejam kakšnega propada? A bo samo čutna ohladitev?? Sicer sta pa že natalno jupiter in saturn med sabo 180 in zdej še venera 90 gor, fajn kombinacija?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2004 fajn kombinacija?? ...full dobra kombinacija... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 fajn kombinacija?? ...full dobra kombinacija... A se ti mal hecaš?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2004 Ja, mal se hecam, ampak boš preživela... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Upam da res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.