borism 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Vse je za ljudi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Tale venera bo pa z mojim jupitrom 90 in saturnom v sedmi hiši 90. Ali se tud lahko nadejam kakšnega propada? A bo samo čutna ohladitev?? Sicer sta pa že natalno jupiter in saturn med sabo 180 in zdej še venera 90 gor, fajn kombinacija?? ojla Lunca, razen tega,da se boš v zvezi s partnerstvom oz.partnerjem nekaj novega naučila ,skozi malce tršo šolo,hujšega ne bo. Bodi pozorna na napake iz preteklosti. Želim ti vse naj naj... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Ma jaja, kaj zdj to, ta venera in to, pa kaj retrogradna, solit naj se piše, malo stabilnosti, kaj!?Sj ne, da mora bit vse kotprbito, dinamika mora bit, ma tud tko po vertu ne more it......... AAAAAAAAAAAAA??!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2004 dinamika mora bit, AAAAAAAAAAAAA??!!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! Dinamika pa je! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 JA, sure da, sam ta mene fleša v eno smer, unga pa tud fleša, pa se pol ne morva uskladit, kam jo bova kdaj mahlna, to je pa tud za znort, a!!?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2004 JA, sure da, sam ta mene fleša v eno smer, unga pa tud fleša, pa se pol ne morva uskladit, kam jo bova kdaj mahlna, to je pa tud za znort, a!!??Ma full...za znort. . Mahnta jo vsak po svoje. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 To se že dogaja, mal me že srček boli........ to, pa prehodi jupitra čez descendent............ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2004 Meni se zdi, da bolj prehod Saturna... oboje, nooo... ne žaluj! Je rekel enkrat eden, da ko se zaprejo ena vrata, se odprejo vsaj tri nova! Drž se, Rakica! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Tale venera bo pa z mojim jupitrom 90 in saturnom v sedmi hiši 90. Ali se tud lahko nadejam kakšnega propada? A bo samo čutna ohladitev?? Sicer sta pa že natalno jupiter in saturn med sabo 180 in zdej še venera 90 gor, fajn kombinacija?? ojla Lunca, razen tega,da se boš v zvezi s partnerstvom oz.partnerjem nekaj novega naučila ,skozi malce tršo šolo,hujšega ne bo. Bodi pozorna na napake iz preteklosti. Želim ti vse naj naj... Hvala Čveka za dobre želje, sicer pa že dalj časa pravim, vse se zgodi z določenim namenom. Všeč mi je tvoj nasvet, naj pazim na napake iz preteklosti, teh se še nisem čisto otresla. Bom pazljiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 .pazim na napake iz preteklosti, teh se še nisem čisto otresla. Bom pazljiva. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 oOONA, hvala, ampak trenutno mi res ni do tega, da bi spet menjala...partnerja mislm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 Rakica! Si napisala, da te že mal srček boli...kaj pa vem zakaj?! Nekaterim stvarem se pa tudi ne da izognit, ne! In te se kar drži preizkušenega! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Ma ja, čez gvišno ga ni..al kako....Saturn ga pa neki mede po 4. hiši , ja, seveda, venerca je tam, ma cela mineštra ratuje v mylife.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2004 Naj kar še traja tale retro Venera,Je šla Venerca včeraj naprej, v Raka... pa bomo zdaj malo bolj resni pa čustveni, pa bla, bla... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Misliš, da bo kaj boljše... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2004 Misliš, da bo kaj boljše... Nimam pojma, če bo boljše. Samo mi je šla tale luftarska venera v Dvojčku že kar na živce... pa toliko enih ljudi... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Če sem te motil, prosim povej Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 ...evo se par dni pa bo s5 tuki... ...toX bo/je stacionarna (iz direkta v retro) lih na moji fortuni(na zacetku 3. hise, pol se pa odpravi nazaj v 2.)... me prav zanima kaj bo to prneslo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Kaj pa zdej to pomen za nase ? Pizdarije al bo kej uredu to?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Kaj pa zdej to pomen za nase ? Pizdarije al bo kej uredu to?!4 mer mortalz-nic dobrga, 4 čozn fju-great!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 4 mer mortalz-nic dobrga, 4 čozn fju-great!! dej po slovensko povej prosim Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 http://www.astrologycom.com/venusret.html Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Kaj bo pol z mano k se Venera že neka časa sprehaja po moji 1.hiši pa še v natalu jo mam retro???? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.