Skoči na vsebino

Retrogradna Venera

oona

Recommended Posts

• Komentarji 334
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

To pol zame tud vela, a ne? Sej, to bo dobr, a ne? :inocent:

..zate pa ne... fortuna se hitr spreminja(glede na polozaj sonca, lune in asc.)... x8Dx

...sonck, ti si pa skor k Pikica... mas pa tut ti Rx venero v natalu, tko da zate tale perioda ne bo slaba, zna bit clo zlo fajn... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

..zate pa ne... fortuna se hitr spreminja(glede na polozaj sonca, lune in asc.)... x8Dx

...sonck, ti si pa skor k Pikica... mas pa tut ti Rx venero v natalu, tko da zate tale perioda ne bo slaba, zna bit clo zlo fajn... :palec:

Kok si zdej sam sebe zajebu! :lol: Napišš, da bo slabo zame, pol pa sončku, da bo fajn, k ma isto, kt jest! Jejhata, jejhata, sm ti že skor verjela. x:o)x

Kok si zdej sam sebe zajebu! :lol: Napišš, da bo slabo zame, pol pa sončku, da bo fajn, k ma isto, kt jest! Jejhata, jejhata, sm ti že skor verjela. x:o)x

..pa kwa, a mas dons bad brain day???

Napisu sm da ne bo vplivalo niti na tvojo niti na njeno tocko fortune(to velja za obe)... ce mas pa Rx venero v natalu pa itak obdobja Rx venere velik boljse prenasas kot ostala populacija(to imata tut obe)... kapis??Ne mesat marnarin in mandeljev!!! x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

dej še zame samson pleaseeeeeeeeeeeeeeee....................jaz 7.12.1979 ob 3.40 Trbovlje.............on 3.7.1976 x;)x x;)x x;)x :2src: :2src: :2src: :2src: xDDx xDDx xDDx xDDx
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

..u tole pa jest ne znam dobr... bi blo boljs, da tole Bern pogleda (sam prestavi tole vprasanje v temo "kako greva skupaj ali pa "sinastrija")

Frank Zappa

BUTL! x:o)x bat aj lav ju enivej. x;)x x:px xsrcx

..she loves me, yeah, yeah, yeah.... she loves me, yeah, yeah, yeah!!! :onfire: :onfire: :onfire:

Frank Zappa

jaz sem mela Venero neky časa nazaj na ASC, pa se nisem niti zaljubila, niti se počutila posebej privlačno, nič. ne vem, kje se je kaj poznalo. mogoče sem kaj preveč jedla, zapravila preveč denarja za lepe stvari (kdaj ga pa ne? x:Dx :inocent: )

Jaz sem jo tud mela v asc neki časa nazaj pa se tud nisem počutla posebej privlačno ampak lubi je pa glih obratno govoru, se mu je kr trgal zraven mene :2src: :2src:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

...haha, danes se mi je zgodilo neki nenavadnega... ze dlje casa razmisljam, kaj naj bi tista stacionarna venera na moji tocki fotrune v soboto pomenila... in se danes ponoci zbudim in pogledam na uro(drugace skoraj nikoli ponoci ne gledam na uro) in pogledam, ura je bila 3:33... se pravi 3x3... danes sem ze srecko kupil... porocam v soboto, ce bo kaj... x:Dx x:Dx x:Dx

Frank Zappa

Ce imas knjigo Astroloske efemeride, lahko za vsak dan, mesec in leto gledas, kje so planeti, po katerih znakih in stopinjah se pomikajo, je napisano.

Ce ves, na kateri stopinji katerega znamenja imas Ascendent ali druge planete, lahko ves iz tiste knjige, kdaj bo tekoca Venera, na keri dan, sla po istem znaku in stopinji, kjer imas ti Ascendent oz. druge tocke pa planete.

x:)x Če odpreš www.astro. com lahko na prvi strani levo dobiš položaje planetov za vsak dan.

hvala x:)x

Scio mi nihil scire

držim pesti, da je 333 tvoja srečna kombinacija... sicer pa se to število zelo dobro ujema s tistim 'zdravljenje ženske energije', kajti to je marijino število xcivx xDDx

..verjamem, da to je moja sreca... kajti 333(3+3+3) ali 3x3 je 9... rojen pa sem 18. kar je spet 1+8=9... kar veliko nakljucij, a ne?? x:Dx x;)x

Frank Zappa

... sta pa zdaj Tvenera in Tkiron v konjunkciji... se bomo šli zdravljenje ženske energije xcivx xDDx

ja, in vse skupaj se dogaja v moji vodnarjevi 11 bajti, kjer je tudi moja Nluna in severni vozel.... A se zato tolk veselim, da pride prijateljica iz tujine....

x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...