Skoči na vsebino

Retrogradna Venera

oona

Recommended Posts

Guest mačona
Boš povedala, kakšen bo vpliv saturna čez venero. Ni nujno, da so to samo denarni dolgovi, čutiti je tudi na lastni vrednosti. x;)x

Sicer sem že opisovala v "kako čutimo tranzite" ... Tranzit Saturna čez natalno Venero ... Manifestira se v vseh možnih oblikah ... Oz. se je. Zdaj mam mir. Ampak me rukne še tam enkrat avgusta in potem je mir. Je pa vse to: osamljenost, depresija, umik pred družbo, zmanjšanje skrbi za zunanji videz, zanikrnost, zmanjšana čutnost, zmanjšanje dohodkov ... Ampak je v glavnem vse to že mimo ... x:)x Nenehno pa se sprašujem o kvaliteti odnosov ... Ne glede na ta tranzit ... Pri meni je to karmično.

Latna vrednost? Vrh 2. hiše imam v Kozorogu, vladarja Saturna v 11. hiši in dela kvadrat na Luno ... Mislim, da veš, koliko je ura. x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 334
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

.....jest nimam pojma,.....bi znala Lunca na tole odgovorit (upam, da bo)... x;)x

....lahko da kako novo besedo iz slovarja tujk osvojiš,....."next" naprimer.... x:px x;)x

:8): Venera v taki družbi? S plutonom ima venera čuden predznak, zna biti precej bolj posestniška, lahko se prične porajat ljubosumje, pri nekaterih vulgarna, uran pa jo suče gor in dol in spreminja tvojo čutnost, mogoče celo okus. x;)x

.....jest nimam pojma,.....bi znala Lunca na tole odgovorit (upam, da bo)... x;)x

....lahko da kako novo besedo iz slovarja tujk osvojiš,....."next" naprimer.... x:px x;)x

:8): Venera v taki družbi? S plutonom ima venera čuden predznak, zna biti precej bolj posestniška, lahko se prične porajat ljubosumje, pri nekaterih vulgarna, uran pa jo suče gor in dol in spreminja tvojo čutnost, mogoče celo okus. x;)x

:wOOt: :0: :huh: :wacko: ............a čem sploh kaj komentirat.......lunca, a je to, da je venera že v natalcu v sco, kakšna olajševalna okoliščina.......?........

:flowers:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:wOOt: :0: :huh: :wacko: ............a čem sploh kaj komentirat.......lunca, a je to, da je venera že v natalcu v sco, kakšna olajševalna okoliščina.......?........

xDDx x:Dx Glede na to, da je postavljena na plutonovih tleh, sta mogoče bl v žlahti, x:Dx Je pa močna tale škorpionska venera že tko al tko, tle ni pol tko, pol drgač.

:switz: :switz: :switz: .......lunca, spet si mi polepšala dan....> tole je zate: :medal: :flowers: .....sem si kar oddahnila.....se pravi, da huje kot je, skor ne more bit....tega sem pa tako že vajena....pol je vse ok.....(aja....pa še na 29 stopinj jo mam.....menda je to še bolj orto....)........

sam uran zna mogoč mal štalo delat....no ja......bo treba poskrbet za dobro stabilnost in hkrati hitre prilagoditve.....dolgčas spet ne bo...... :vragec: x:Dx x;)x

Sicer sem že opisovala v "kako čutimo tranzite" ... Tranzit Saturna čez natalno Venero ... Manifestira se v vseh možnih oblikah ... Oz. se je. Zdaj mam mir. Ampak me rukne še tam enkrat avgusta in potem je mir. Je pa vse to: osamljenost, depresija, umik pred družbo, zmanjšanje skrbi za zunanji videz, zanikrnost, zmanjšana čutnost, zmanjšanje dohodkov ... Ampak je v glavnem vse to že mimo ... x:)x Nenehno pa se sprašujem o kvaliteti odnosov ... Ne glede na ta tranzit ... Pri meni je to karmično.

Latna vrednost? Vrh 2. hiše imam v Kozorogu, vladarja Saturna v 11. hiši in dela kvadrat na Luno ... Mislim, da veš, koliko je ura. x;)x

Zelo zelo podobno pri meni xyesx ... Razen tega, da imam Saturna (vladarja 2. hiše) v 9 hiši in dela prav tako kvadrat na Luno... Skoz imam občutek ,da moram neki študirat, da sem manjvredna, ker manj vem... pa mi niti ne znese kaj naštudirat, ampak samo skačem z enga področja na druzga (luna-Dvojček) xrolleyesx

Retrogradna venera bo od 4. 8. do 18. 9. Iz Device se bo začela pomikati nazaj v Leva. Potem spet nazaj v Devico 18. 9. in v začetku oktobra gre spet nazaj v Leva. Meni pohodi natalno Venero (ki je ravno tako retrogradna). Nekje istočasno pa imam tranzit Saturna čez natalno Venero. Venera je moj karmični planet (baje) in bom tako plačala denarne dolgove za nazaj.

V levu mam pa jz natalno saturna na 10* leva.Saturn je retrograden,venera na srečo ne... x:)x

Ko bo na isti stopinji kot moj N saturn ,bo tvorila naslednje aspekte:

T venera kvadrat N luna

T venera trigon N neptun

T venera kvadrat N uran

T venera kvadrat ASC

T venera sextil N pluton

xnckrivx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

:lol: :lol:

...ma ja, olajševalne okoliščine....."tale" venera se lohka na neptuna na levi zgovori,....al pa na lilitko na desni.......heh, jake olajševalne tole.....k da jih tovrstna venera rab pri zračenju oprsja.... w:Iw ;)

heh, kaj sta me narežale... :P :palec:

:switz: :switz: :switz: .......lunca, spet si mi polepšala dan....> tole je zate: :medal: :flowers: .....dolgčas spet ne bo...... :vragec: x:Dx x;)x

wOOt: :0: :huh: :wacko: ............a čem sploh kaj komentirat.......lunca, a je to, da je venera že v natalcu v sco, kakšna olajševalna okoliščina.......?........

xDDx x:Dx Glede na to, da je postavljena na plutonovih tleh, sta mogoče bl v žlahti, x:Dx Je pa močna tale škorpionska venera že tko al tko, tle ni pol tko, pol drgač.

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:lol: :lol:

...ma ja, olajševalne okoliščine....."tale" venera se lohka na neptuna na levi zgovori,....al pa na lilitko na desni.......heh, jake olajševalne tole.....k da jih tovrstna venera rab pri zračenju oprsja.... w:Iw ;)

heh, kaj sta me narežale... :P :palec:

:cry: ....na....pa spet.......

sam je pa res neptun na levi, lilith pa na desni......eh, kaj se pol sploh čudim enim rečem......glede na vse skupaj je še čist dobro...... :vragec: x:Dx :fiju: .......

Men tud Retro Venera v natalu mal nagaja poleg tega pa je še v izgonu sam se mi zdi, da sploh ni point v tem, da bi imela ful težav v partnerstvu ampak bolj, da jih sama delam oz. iščem napake in nikakor ne morem oz. ne znam bit zadovoljna oz. zadovoljena ha ha :)
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

• 2 weeks later...

Mars je v Cetus, Jupiter v Ophiuchus, Merkur v Orionin Venera v Hydra, razen Marsa in MARSE vsi so več ali manj retrogradni. Gre se za religiozne spremembe, planeta tudi lahko poči kar jo bodo svrdlali, drilling the planet to the core, luknjo bojo naredili pri Marijanah.

Eris in 2002 AW197 sta v Cetus, Sedna je pravkar odšla iz Cetus, hmm Sonce bo v Orionu kmalu...

Religiozni kaos pa vojne, saj to ni nič nov0ga, pa seveda ANTIKRIST...

LP... a se fenj'ma$? Amis si $e vedno v isti no-win situation??? k l a u d i o ... zic (at) yah o 0 . c 0 m

...retro venera je zakon sploh retrogradna luficer (aka morning star)... samo 1 od 30 je tak kromirjevc... in jest sm... x:)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest mačona

Saj res, zadnjic se je pojavila frendica, ki je poniknila in je dolgo ni bilo.

Pa en frend mi je po dolgem cajtu poslal mail.

Aja, saj se ni retro. Eh zamesala z retro necim .. Aja, s trenutnim Merkurjem v Raku. To bo. x:)x

...retro venera je zakon sploh retrogradna luficer (aka morning star)... samo 1 od 30 je tak kromirjevc... in jest sm... x:)x

samson a lahko ti tole mal razložiš? zakaj je retro venera zakon? a si mislil tranzitno retro ali natalno retro venero?

Kako jo pa ti doživljaš, če jo imaš v karti?

x:)x

Pr men je bla tud retrogradna, k sm se rodila.... xrolleyesx

Se sploh ne opaz, a ne...k mam polno ljubezni v lajfu. x:Ix

Pika a res :eek: ... je retro tud v mojmu natalu, a bi sama trdila ravno obratno. Mi je zanimivo tole. Te lahko povprašam kake imaš aspekte s tvojo venero?

x:)x

Mars je v Cetus, Jupiter v Ophiuchus, Merkur v Orionin Venera v Hydra, razen Marsa in MARSE vsi so več ali manj retrogradni. Gre se za religiozne spremembe, planeta tudi lahko poči kar jo bodo svrdlali, drilling the planet to the core, luknjo bojo naredili pri Marijanah.

Eris in 2002 AW197 sta v Cetus, Sedna je pravkar odšla iz Cetus, hmm Sonce bo v Orionu kmalu...

Religiozni kaos pa vojne, saj to ni nič nov0ga, pa seveda ANTIKRIST...

LP... a se fenj'ma$? Amis si $e vedno v isti no-win situation??? k l a u d i o ... zic (at) yah o 0 . c 0 m

ah...ja sej...tale kažin se močno čuti :xx!: :vragec: ...ej, thank's za odgovor....vidla šele danes.... x:Ix x:Xx

Guest mačona
samson a lahko ti tole mal razložiš? zakaj je retro venera zakon? a si mislil tranzitno retro ali natalno retro venero?

Kako jo pa ti doživljaš, če jo imaš v karti?

Jaz imam natalno retrodgradno Venero in vem samo to, da je to moj karmični planet. xnckrivx

Od aspektov pa trigon z Neptunom in žal kvadrat z ASC.

Tranzitna retro Venera ti lahko prinese "povrnitev" kakšne stare ljubezni. x:Dx

Jaz imam natano retrodgradno Venero in vem samo to, da je to moj karmični planet. xnckrivx

:palec: Trigon venere z neptunom prinaša precej lepih trenutkov, zato bodi vesela take čarobne venere. x;)x

Guest mačona
Hihi, no ja, všeč mi je poezija, ples, slikarstvo, slike slike slike, sanje ... Intenzivno sanjam. Rada bi igrala klavir. In neptunske učke imam baje. :2src:

Jaz imam natalno retrodgradno Venero in vem samo to, da je to moj karmični planet. xnckrivx

Kako pa določiš karmični planet? oz. kako veš kateri je to?

Nekje sem prebrala kot razlago natalne retro venere: razočaranja, ohladitve čustev, nezadovoljstvo, osamljenost, neravno sreča pri denarju,...

Zato me zanima, zakaj je pa po mnenju samsona retro venera zakon? xnckrivx

V moji karti je retro venera v konj z marsom + malo širši konjunkciji z Uranom (vse skorpio).

Povrnitev stare ljubezni zna bit fajn... sam vseen se ne morem izognit vprašanju, da če bi bila dva res za skupaj oz bi res obadva želela bit/ostat skupaj, bi jima že v prvo laufal oz ne bi šla narazen. No, a ni res?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...