Guest mačona 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Kako pa določiš karmični planet? oz. kako veš kateri je to?Pojma nimam. Tako mi je rekla moja astrologinja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. junij 2007 Prijavi Deli 9. junij 2007 Nekje sem prebrala kot razlago natalne retro venere: razočaranja, ohladitve čustev, nezadovoljstvo, osamljenost, neravno sreča pri denarju,... Zato me zanima, zakaj je pa po mnenju samsona retro venera zakon? ..ja kar gor poglej, a ves kolk se bomo mi v tej inkarnaciji vec naucili kot uni k jo majo direkt... pol pa se sprasujes??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. junij 2007 Prijavi Deli 9. junij 2007 Če je tako, mi ustreza, da mam natalno retro Venero. No no, v kombinaciji s Kironom in Severnim vozlom v 7. hiši je doza popolna. Uuu, Samson, daj mi povej, kaj pomeni progresirana Luna v konjunkciji čez natalni Severni vozel. Čez Kirona sem jo že mela (huuudeeee srčne bolečine ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. junij 2007 Prijavi Deli 9. junij 2007 Trigon venere z neptunom prinaša precej lepih trenutkov, zato bodi vesela take čarobne venere. Jz mam tud venera trigon neptun... Drugač pa zdj po novem vem,da nimam več opzicije med luno in venero..oz.je nikol nisem mela... Olajšanje..Pa opozicije med pluton in venero tud ne... Ma itak... Če je venera na 23 ovna ,luna pa na 4 škropijona,pluton pa na 13 tehtnice..pol ne more bit opozicije med temi planeti...Sam fora je v tem,da mam skoz na pisalni mizi moj chart,ki mi ga je naredla ena astrologinja 10 let nazaj in se skoz ravnam po njemu..oz.sem se ravnala po njemu..Zdj sem ga še stran zabrisala...tko,da... Lunca...potem opozicije sigurno ni?? Pol je venera čist free...venera sextil marsvenera trigon neptunvenera kojukcija južni vozel... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 9. junij 2007 Prijavi Deli 9. junij 2007 to šele bo žurka ko bo retro merkur Jaz imam natalno retrogradni Merkur v Škorpijonu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 ..ja kar gor poglej, a ves kolk se bomo mi v tej inkarnaciji vec naucili kot uni k jo majo direkt... pol pa se sprasujes??? No ja, brez zamere, a da so zato razočaranja in nesreča v ljubezni zakon? ... mi bolj sliči na kako anoreksično izjavo alla " hura gremo stradat" oz. izjavo nekoga, ki uživa v trpljenju. Tudi tistim z direktno venero so namenjene lekcije preko tranzitov ali že v natalu slabo položene venere. Tko da vprašanje kdo se več nauči? Meni retro venera bolj sliči na to, da nekaj plačuješ za daleč nazaj, ko niti nima take tesne zveze z sedanjim življenjem in tako sploh ne veš ZAKAJ neki plačuješ, saj v tem življenju TI nisi naredil nič takega krivega. Če je pa un v prejšnjem življenju grešil, bi moralo pa življenje njega štrafat že za časa njegovga življenja. No, a ni to ferplay? Zato men ta razočaranja niso zakon, ampak so mi kr neki... OK, sej se iz vsake stvari nekaj naučiš, a ima po mojem mnenju lekcija večji učinek, če veš zakaj in čemu. K sreči sama nisem zagreta okoli raznoraznih zvez oz porok itd, tko da delujem bolj premišljeno na tem področju...oz se ne zaletujem v razne zveze (pa zato včasih kako razočaranje lih ne štekam najboljš) ... ampak jebi ga vse je za neki dobr in vse je za neki slabo Ko bomo enkrat v penziji, bomo znali stvari za nazaj boljš povezat med sabo... Opazila pa tudi, da znajo osebe z retro merkurjem bolj paziti na komunikacijo kot osebe z direktnim merkurjem... Mogoče poznam povečini take primere, pa nimajo vsi samih dobrih aspektov z merkurjem. Mogoče retro res vpliva na premišljena dejanja, da prej premisliš preden kej rečeš, ne pa da butneš ven na prvo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Samson je mislu v tem smislu, da damo neke lekcije skoz mi retrovenerčiči že v tem lajfu ... Zarad tega je zakon. Ja, jst že plačujem ... Pa kaj čm, tko je. Zdele sploh, ko mam tranzitnega Saturna v konj. čez nat. Venero, sem se zresnila in zjasnila. Ne še čist, dost pa. Jas sej magar čez 10 let uvidiš smisel trpljenja, smisel definitivno je. Ja jst mam tud retro Merkurja, pol si pa zamisli še, da vlada mojmu področju partnerstva. Nice, a? Ni lahko, sam se bom že naučila.Sem pa tko, glede na to, da je ta moj Merkurčić v Tehtnici, znam oklevat ko ne vem kaj, pa bl počas razmišljam na hipe. Sam bleknem pa tut dostkrat kakšno bedarijo zarad Strelca, ki ga mam dost v karti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Jz mam tud venera trigon neptun... Če je venera na 23 ovna ,luna pa na 4 škropijona,pluton pa na 13 tehtnice..pol ne more bit opozicije med temi planeti...Sam fora je v tem,da mam skoz na pisalni mizi moj chart,ki mi ga je naredla ena astrologinja 10 let nazaj in se skoz ravnam po njemu..oz.sem se ravnala po njemu..Zdj sem ga še stran zabrisala...tko,da... Lunca...potem opozicije sigurno ni?? Ne, ne Lisbona, tvoja venera je kar lepo postavljena, bila si pač zavedena, važno, da ti ni kakšna rekla, da si po soncu levinja, čeprav maš sonce npr v raku, tudi taki so se javljali, hahahahaa. Nekateri pač eksperimentirajo po svoje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 No ja, brez zamere, a da so zato razočaranja in nesreča v ljubezni zakon? ... mi bolj sliči na kako anoreksično izjavo alla " hura gremo stradat" oz. izjavo nekoga, ki uživa v trpljenju. Tudi tistim z direktno venero so namenjene lekcije preko tranzitov ali že v natalu slabo položene venere. Tko da vprašanje kdo se več nauči? Meni retro venera bolj sliči na to, da nekaj plačuješ za daleč nazaj, ko niti nima take tesne zveze z sedanjim življenjem in tako sploh ne veš ZAKAJ neki plačuješ, saj v tem življenju TI nisi naredil nič takega krivega. Če je pa un v prejšnjem življenju grešil, bi moralo pa življenje njega štrafat že za časa njegovga življenja. No, a ni to ferplay? Zato men ta razočaranja niso zakon, ampak so mi kr neki... OK, sej se iz vsake stvari nekaj naučiš, a ima po mojem mnenju lekcija večji učinek, če veš zakaj in čemu....gre se za to, da retro venero tezje in globlje dozivljas kot nekdo, ki jo ima direkt... al je to kazen iz prejsnjega zivljenja ali ne... koga pravzaprav sploh zanima... a ti ta informacija sploh kaj pomaga... razen tega, da zapades v mentaliteo zrtve... to je stvar, ki se je ocitno moras nauciti pa konc... in zato, ker stvar dozivljas globlje in bolj intenzivno se je bos pac moral res nauciti... ...ce ima nekdo slabo polozeno(a ne retro) venero-mu mogoce na tem področju zivljenja ne bo slo, ampak ker se ga stvar ne dotakne tako globoko, ni nujno da bo lekcije sploh osvojil, saj temu ne daje tolko poudarka... pr retro veneri je potreba po ljubezni prevelika, da bi jo clovek lahko potlacu... in tko ma skor edini izhod v tem, da se nauci najprej ljubiti samega sebe... kar je temelj vsake prave ljubezni... ...kar se tranzitov tice pa... ce je venera v natalu dobro polozena ti "slabi" tranziti nic ne morejo... tranziti samo sprozajo energije zapisane v natalu... ... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Pika a res ... je retro tud v mojmu natalu, a bi sama trdila ravno obratno. Mi je zanimivo tole. Te lahko povprašam kake imaš aspekte s tvojo venero? Vejšde, bi ti že prej odgovorila, pa nism vidla...venera kvadrat saturnvenera inkonjunkcija uranvenera opozicija neptunvenera opoticija MC Baje so sami ''dobri''. Bom pa vesela kakšne tvoje obrazložitve. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Vejšde, bi ti že prej odgovorila, pa nism vidla...venera kvadrat saturnvenera inkonjunkcija uranvenera opozicija neptunvenera opoticija MC Baje so sami ''dobri''. Bom pa vesela kakšne tvoje obrazložitve. ..ne sekiri se pikec... jaz mam poleg vsega tvojga se:-venera kvadrat mars-venera inkonjunkcija asc.-venera trigon pluton(kao dober, ampak jaz mu ne bi lih dal tega pridevnika)......ampak bottom line je da se s tem DA ZIVETI... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 ...ampak bottom line je da se s tem DA ZIVETI... Ja, če si popoln JEBIVETER. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 ..ce JEBIVETER pomeni to, da nisi navezan na koncepte o tem je res in kaj ni... predvsem v zvezi s tem, da si ti zrtev... potem mas prav... potem mors bit JEBIVETER... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Težka bo...čeprov, pr določenih stvareh mi to prov lepo uspeva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 ...jst verjamem vate! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Ne, ne Lisbona, tvoja venera je kar lepo postavljena, bila si pač zavedena, važno, da ti ni kakšna rekla, da si po soncu levinja, čeprav maš sonce npr v raku, tudi taki so se javljali, hahahahaa. Nekateri pač eksperimentirajo po svoje. Lunca..pa sj ,če bi mi kakšna rekla,da sem po soncu rak,bi vedla,da to ni res..ker že najmanj 20 let vem,da sem po soncu ribi... Sam nisem se tolk poglabljala v aspekte,ker me še ni astrologija tolk zanimala..sam pogledala sem..mhm...venera je v opoziciji z luno..pa šla v knjigo gledat kaj piše o tem aspektu...Pol so mi pa ti aspekti kr v glavi nekak ostali... Sj vem,da full blesavo izpade vse skup... Pa dodala mi je še aspekt :mars opozicija saturn,ki ga v resnici tud nimam...mislim...pa kr fajn sem plačala za tist chart takrat...Na žalost še nismo imeli doma računalnika... :xx!: Glede moje venere...ja zgleda,da je res kr lepo položena... Sam tej moji veneri bolj po glavi hodi prijateljstvo kot ljubezen... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Lisbona, to zapoj tvoji Veneri : I don't wanna a lover Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 dober komad,taraja.. Eh ,moja venera rabi globoko prijateljstvo,da lahk funkcionira kot ljubimka... Pa premalo zapeljiva je..definitvno preveč prijateljska.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Jaz sem ista, brez prijateljstva, tudi prave ljubezni ni. Po moje plemenita lastnost. Nikoli ne bi hotela drugače. Kaj praviš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Jaz sem ista, brez prijateljstva, tudi prave ljubezni ni. Po moje plemenita lastnost. Nikoli ne bi hotela drugače. Kaj praviš? se strinjam... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 Pa premalo zapeljiva je..definitvno preveč prijateljska.. Na trdnem prijateljstvu se lahko zgradi precej dobra in precelj dalj časa trajajoča vez, zato to vzemi kot prednost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 ...gre se za to, da retro venero tezje in globlje dozivljas kot nekdo, ki jo ima direkt... razen tega, da zapades v mentaliteo zrtve... to je stvar, ki se je ocitno moras nauciti pa konc... ... pr retro veneri je potreba po ljubezni prevelika, da bi jo clovek lahko potlacu... in tko ma skor edini izhod v tem, da se nauci najprej ljubiti samega sebe... kar je temelj vsake prave ljubezni... ...kar se tranzitov tice pa... ce je venera v natalu dobro polozena ti "slabi" tranziti nic ne morejo... tranziti samo sprozajo energije zapisane v natalu......[/quote No, zdej sem pa izvedela tisto glavno bistvo! To sicer spoznavam počas v praksi, sam je lažje razumet, če veš tud iz kje izhaja... Viš, sam mal je treba spodbost, pa se dobi pravi odgovor HVALA za tole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 Vejšde, bi ti že prej odgovorila, pa nism vidla...venera kvadrat saturnvenera inkonjunkcija uranvenera opozicija neptunvenera opoticija MC Baje so sami ''dobri''. Bom pa vesela kakšne tvoje obrazložitve. Vidim ja, da sem preveč resno vzela tisto tvojo izjavo glede "polno ljubezni"... ker tole kar berem lih ni navdušujoče ... phe pol pa jaz jamram, k mam "p..... dim" napram tebi al pa samsonu Tisti JEBIVETER poznam... se mi po eni strani ne zdi lih full vredu in prav,... a sem ugotovila, da je res velik lažje če se ti mal fučka za vse skup ... da ne pol jemlješ vse tko osebno... tko da, če hočem, da stvari bolj normalno/umirjeno tečejo je tale jebiveter na konc kr potreben... Vse dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 Vidim ja, da sem preveč resno vzela tisto tvojo izjavo glede "polno ljubezni"... ker tole kar berem lih ni navdušujoče ... phe pol pa jaz jamram, k mam "p..... dim" napram tebi al pa samsonu No, vidiš, upam, da sem ti s tem polepšala dan, klinac, celo leto sm ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 pr retro veneri je potreba po ljubezni prevelika, da bi jo clovek lahko potlacu... in tko ma skor edini izhod v tem, da se nauci najprej ljubiti samega sebe... kar je temelj vsake prave ljubezni...A to je to ... Super, da imam obenem Kirona v 7. hiši ... Ranijo me, ranim druge, spet me ranijo, spet ranim nazaj ... Lahko sem še naprej večno ujeta v to past ... Odkar sem imela progresirano Luno v konjunkciji z nat. Kironom, se je vse skupaj še bolj sprožilo! Od tod pravzaprav izvira izvorna rana! Da je mera polna, imam v 7. hiši še Severni vozel! :OO!: Moja rana mora postati moja karma, tako nekako ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.