Skoči na vsebino

Prevzem karme

sončk

Recommended Posts

• Komentarji 124
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

* slabo karmo je prevzemal Kristus nase in zato ga je doletelo krizanje

* slabo karme hitro dobis ob uzivanju zaklanih zivali, dobro se jo je tudi resiti ce pripravljas vegetarijansko jed

* karmicni dolg iz prejsnjih zivljenj je nate nalozen ob rojstvu in ima vpliv, dobro karmo si prodobivas z dobrimi deli

Najlazje se karme, ki je sam ne ustvaris (fini nivoji energij, ki se prenesejo recimo za zaklano zival ali gojena zivila, ki jo prevzemajo od slabovoljnega obdelovalca, za moza ne bi vedel, ceprav se verjetno prenasa, ker imata s partnerjem trenutno skupno karmo, ki jo morata zakljucit, to pise v knjigi) resiti tako da se ponavlja Gayatri mantro med kuhanjem, npr. 3x (stevilo naj bo deljivo s 3). Gayatri ima tudi vpliv cez dan,

Meni se to zelo cudno slisi.. da bi jezus prevzel karmo.. in so ga zato krizali. Sej zdja bi kristjani tudi krizali Jezusa, ce bi se enkrat prisel. Vatikan, bi ga prvi postavil na elektricni stol.. ker ziher ne bio prisel kimat njihovim dogmam.. ampak bi prisel z namenom rusenja prepricanj, ker prepricanje je osnova in temelj vsake karme in vsega zla. Ko pa nekomu, ki ima neko prepricanje hoces to zrusit. je vojna neizbezna.. Se nobene vojne ni bilo zaradi cesa drugega, kot halucinacij. Posebno religijske vojne..

Jezus je govoril mimo njihovih prepricanj.. in krizali so ga,. Kaj pa naj bi storil?

Ne dobis vedno slabo karmo, ce uzivas zaklane zivali.. definitvno pa jo dobis, ce podpiras vzrejo zivali za zakol.. Kaj bolj podlega na tem svetu ne obstaja.. Vse zaradi krvolocnosti in strahu..

Ce je karmicni dolg nalozen ob rojstvu.. tega ne vem.. Ni moje zavedno izkustvo..

Tisto spodaj.. pa pravis, da pise v knjigi... Torej cimprej zavrzi, ker je mrtvo. Kako bo ziv clovek jemal teorije iz mrtve knjige? Ali knjiga postane ziva.. ali pa ti postanes mrtev.. Knjiga pa se ni postala ziva.. torej lahko le ti umres.. To pocnejo vsi takoimenovani clani organiziranih religij.. Postali so mrtvi.. knjiga jim je alfa in imega njihovega umiranja. Naberi si svoja izkustva..

Pa neke meditacije, ki potekajo po sistemu.. v bistvu sploh niso meditacije.. Ce ima meditacija pravilo, ni vec meditacija, ker bistvo meditaciej je, da uma ni.. ce obstaja sistem, um je.. in ce um je.. ni meditacije. Simpel ko pasulj.. Ti sistemi vcasih delujejo dobro.. ampak so treningi uma.. da um ne zapada v negativnosti.. ne pa meditacije..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy
Deli na socialnih omrežjih

Tjazy,

se strinjam s tabo "poroka je iluzija", tako kot vse kar smo si ljudje na zemlji "izmislili", da bi si "kvazi" olajšali življenje. Jaz menim, da si karmo delaš sam in to sam sebi in ne drugim.Čeprav so neposredno v našem življenju, si karmo delajo sami, zato ker so z nami. Saj nas nihče v nič ne sili, vse je naša svobodna volja, biti s kom! Se pravi, karmo si delaš sam sebi, določaš si jo s svojimi odločitvami, po kateri poti greš se sam odločiš, poti pa je toliko kot je odločitev, neskončno mnogo. Kaj pa imajo potem na primer moja dejanja dobra ali slaba s karmo mojega partnerja? saj se je sam odločil da je z mano! Pa, da ne kompliciram dalje, ker mi je zelo všeč tvoja (Tjazyjeva) SVET JE NAREJEN PREPROSTO!

Kapica,

ja, ja svet je res narejen preprosto, kot pravi Tjazy, mi zemljančki pa ga zakomliciramo.

Zato bi ta situacija, ki sem jo opisala v postu potrebovala več besed, kot je bilo napisanih. Kot sem že zgoraj napisala sem mnenja, da si karmo delamo sami sebi. To velja za odrasle. Pri otrocih pa je drugače. Otrokom "del karme" dajo tudi starši!, zato "pozor" pri ustvarjanju novega bitjeca!

Olajševalne okoliščine: v tej vezi ni bilo otrok. Tisti, ki so pa bili so bili že odrasli.

Sončen dan želim!

Etna

Sem gledal zadnjih pet minut nogometa Anglija-Francija.. Anglezi full veseli.. kar prekipevali od srece.. pol pa Franzozi v zadnji minuti 2 gola.. in Anglezi vsi poklapani.

Kako se lahko resnicnemu cloveku tako spremeni razpolozenje.. zaradi ene zabavne igre? Namesto da se skozi vso igro veselili vsi.. se veselijo tisti, ki kao zmagujejo.. In nora druzba ta idiotizem podpira.

Vse zato, ker se je nekomu totalno zmesalo in misli, da je Anglez ali pa Francoz. Torej potem tudi prevzema skupno karmo te celotne drzave.. S cimerkoli se poistovetis.. tisto hoces noces kasiras.. ker se v podzavesti nabira vse sranje neke drzave.

Ce tega ni vec.. karme ni vec.. Ce bi obstajal samo clovek na zemlji.. kako bi lahko prevzel karmo? Nemogoce, saj se z nicemer ni poistovetil.

Ker obstaja druzina.. kao.. lahko obstaja tudi karma druzine.. in vse skupaj je iluzija.. Ko se bojo zrusile druzine.. bo padla tudi karma.

Kako lahko v neki zdravi skupnosti obstaja druzina? Druzina naj bi imela nikje svoje korenine.. Kako bos dolocil moje korenine? Ni mogoce...

Stanka pravi da je pomembna ljubezen.. Ja je.. ampak tisti hip, ko postane ljubezen pomembna.. ljubezni ni vec. Ne more obstajati.. Stanka.. saj vem, kako si mislila.. samo ce nekomu, ki se mu zdi da vlece karmo reces, da je pomembna ljubezen, ne bo nikoli tega dojel v praksi. Vsaj to mara pozabiti, da je ljubezen pomembna.

Ker ce mislis, da imas karmo, to je tudi edini razlog, da jo imas.. se je hoces znebiti.. in to je tvoj cilj. Ljubezen pa je orodje.. To pa jasno ne more biti..

Je pa dejstvo, da mnogo ljudi.. z ljubeznijo kopujo vstopnico za nebesa.., boljse drugo zivljenje.. ciscenje karme.. ponovno rojstvo na planetu vecnih (realjani) itd.. in to ni ljubezen.. to je pohlep po dobroti.

Enako tisti nogomet ni igra.. je pohlep po ponosu. Vse zaradi manjvrednostnega kompleksa in obcutka krivde.

Ko imas obcutek krivde.. dobis v kompletu tudi karmo. To pa povzrocajo predvsem religije, posebno krscanstvo..

Meni se to zelo cudno slisi.. da bi jezus prevzel karmo.. in so ga zato krizali.

Nobeden Mojster ali Sai Baba se ni govoril teh besed. Ce ti je to kdo drug povedal imas pac tisti zate verjetno prav. Ti si razlagas s stalisca 'razuma'.

Jezus je zdravil bolezni, ozdravljal dusevno bolne, preobrazal kriminalce in slabe ljudi, delil ljubezen tistim, ki to se niso zmogli...in to v dobesedno barbarskem casu. Nase je prevzemal negativno energijo, tako je odplacal karmicni dolg. Kateri pa mu je bil veckratno poplacan.

Se nobene vojne ni bilo zaradi cesa drugega, kot halucinacij.

??Kaj je zate halucinacija?? Zadnji svet. vojni je povzrocil cloveski EGO, v njih so se spopadale pretezno krscanske drzave

Ne dobis vedno slabo karmo, ce uzivas zaklane zivali...

Kako to ves??

definitvno pa jo dobis, ce podpiras vzrejo zivali za zakol..

.

Spet definitvno ves, od kod?? Povedal si 2x enako in 2x razlagas drugace.

Ce je karmicni dolg nalozen ob rojstvu.. tega ne vem.. Ni moje zavedno izkustvo..

Je je,...vsi tvoji strahovi, ki so 'prirojeni' so del tebe, del tvojega nezavednega reagiranja na zunanje drazljaje. Vprasaj se zakaj je tebi nek drazljaj neprijeten, drugemu pa ne. Le to ima nek vzrok, ki se ga sploh ne zavedas...zavedas se samo strahu.

Tisto spodaj.. pa pravis, da pise v knjigi... Torej cimprej zavrzi, ker je mrtvo. Kako bo ziv clovek jemal teorije iz mrtve knjige?

Govoris v isti sapi o naukih Sai Babe zapisanih v mrtvi knjigi. Smesno. Nisem ga se videl v zivo, rad bi bral njegove nauke. Kako to storiti po tvoje?

Zakaj ucijo Preserna ce pa je mrtev skupaj s svojimi knjigami?!

Pa neke meditacije, ki potekajo po sistemu.. v bistvu sploh niso meditacije.. Ce ima meditacija pravilo, ni vec meditacija, ker bistvo meditaciej je, da uma ni..

Potem pa meditiraj brez sistema. he he. Ne mores odklopit uma brez sistema, saj nimas stikala. Ce zapres oci bo um begal. Potrebujes navodilo, tehniko, da ga usmeris. S tem ne mislim kontemplacije in koncentracije.

Bistvo meditacije so rezultati, lastni so me prepricali.

Prevec zapadas v konflikte sam s seboj. Isces in ne najdes!

meditation liberation

TJAZIY+[/color]15. Jun 2004 ob 14:32] Poroka je iluzija.. in karma se ne more spreminjati zaradi ene iluzije. Ce verjames v karmo.. pol ne mores tako omejeno gledati na svet, da bi kar neke poroke postale pomembne.. V globali ni locenosti.. zato ne more poroka sploh obstajati. Obstaja le zaradi zanimivosti zivljenje.. in zaradi pogojenosti. V bistvu ja.. poroka poveca karmo. ker v principu velikokrat poveca negativnosti.. predvesm lastninjenje in posedovalnost in izkoriscanje. Ko nekoga izkoriscas.. se ti izkoriscanje vrne

zanimivo in prekoračen opis.

Poroka je že fajni hobi, sam prav ga je treba štekat x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Poroka je iluzija.. in karma se ne more spreminjati zaradi ene iluzije. Ce verjames v karmo.. pol ne mores tako omejeno gledati na svet, da bi kar neke poroke postale pomembne.. V globali ni locenosti.. zato ne more poroka sploh obstajati. Obstaja le zaradi zanimivosti zivljenje.. in zaradi pogojenosti. V bistvu ja.. poroka poveca karmo. ker v principu velikokrat poveca negativnosti.. predvesm lastninjenje in posedovalnost in izkoriscanje. Ko nekoga izkoriscas.. se ti izkoriscanje vrne

zanimivo in prekoračen opis.

Poroka je že fajni hobi, sam prav ga je treba štekat x:Dx

nisem jaz to napisala :vragec: mi samo zveni blizu.. jaz bi malo polepšala x:Dx bi vpletla ljubezen in božanskost in dodala srčka na koncu x:Dx

mene pa nekaj zanima...ko se poročiš in prevzameš priimek od moža, naj bi prevzel tudi karmo njegove družine...ali tako nekako.
Mene pa zanima, zakaj tooooliko ločenih žensk obdrži možev priimek!

Pa ja ne menda zaradi dela s papirji ? Ali je res nekaj (miselnosti) na tem?

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

JAJA TU TO MENE ZANIMA, SE MI PA ZDI VSE ZATO,DA SE VIDI IZVOR MORDA OTROK AL PA ZAT0 ,DA BOJO SE KAJ DOBILE NEKOČ....na koncu pa se izgovarjajo, da so dragi dokumenti spremembe..pa imajo tolko povedat čez može

Če bi se jaz ločila, bi zagotovo obdržala možev priimek, ker se z dekliškim nisem nikoli poistovetila, izražal je pripadnost družini, ki to nikoli ni bila. Bolj se počutim jaz jaz s tem priimkom in ziher ne bi menjala. :8):
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

JAJA TU TO MENE ZANIMA, SE MI PA ZDI VSE ZATO,DA SE VIDI IZVOR MORDA OTROK AL PA ZAT0 ,DA BOJO SE KAJ DOBILE NEKOČ....na koncu pa se izgovarjajo, da so dragi dokumenti spremembe..pa imajo tolko povedat čez može

Računica! Na nekaj še vedno računajo, pa same nikdar ne vedo, na kaj! x:Dx

A kaj, če se na koncu - uračunajo? :vragec:

Kot bi hotele nadaljevati neko karmo x8Dx ?

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Power.. OK..  ne bova dalje..

:palec:

BTW o prenosu karme:

Bral sem v knjigi Memento, kjer te s to tehniko vrnejo v prejsnja zivljenja, kaj vse so ljudje doziveli. Sicer se ne spomninjas vseh, ampak le nekaj mocnih detajlov iz enega (bliznjega ali oddaljenega), ki ti je pustil najvecji pecat. Tehnika se po razbranem ukvarja s spreminjanjem obcutkov tik ob smrti, ki imajo velik vpliv na nasa nadaljnja zivljenja. Veliko ljudi je tudi prepoznalo svoje partnerje ali sorodnike v drugih sorodstvenih vlogah in okoliscinah. Opisani so primeri, povecini iz Srbije saj je avtor od tam. Tehniko je moc skusiti tudi pri nas.

meditation liberation

Računica! Na nekaj še vedno računajo, pa same nikdar ne vedo, na kaj!  A kaj, če se na koncu - uračunajo?  Kot bi hotele nadaljevati neko karmo ?
PIKO, vse je možno..k takim zgodbam vse paše˝zraven. Jest bi os. zahtevu ,da naj se znebi mojega ,morda..če nekdo vztraja, kljub ločitvi naj se loči totalno, ne pa sam na pol nekak :8): Za karmo˝se niti ne poglabljajo samo ,da so še delno v navidezni pripadnosti, nekega izvora

Tehniko je moc skusiti tudi pri nas.

Veliko se pogovarjam in gibljem v različnih krogih pa prav nobenega ne poznam, ki bi to doživel. Prejšnje in naslednje življenje sploh ni pomembno za opravilo karmične naloge. Pomembna je sedanjost in nova oplemenitena informacija univerzumu za razvoj do bolj popolnega uma, informacija, ki je zrasla iz našega izkustva ali doživetja. To je razvoj intelegence, ki jo lahko vsi tudi koristimo in nadgrajujemo, to je tudi smisel karmične naloge.

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

@tomazslo: se danes dobis naslov in gsm na OS x;)x

Popolnoma se strinjam da je pomemben ZDAJ! Vendar tudi karma doloci (dokler se je pac ne resis) kam te bo 'poslala'...v telo, kraj, cas, namen... Z njo ti je dana najboljsa podlaga da opravljas naloge skozi zivljenje, ki te dvigujejo visje, vse do koncnega cilja.

@tomazslo: preveri OS

meditation liberation

Spet uživam v eni super multi tekmi ping pong žogic.

Powerslave, kapo dol, si mal zdrmal LF, pa adrenalin je poskoču, men se pa fino zdi, ko se možje začno tisto igrico :kdo je močnejši.(pametnejši oz kdo ima prav) hahaha, vsak po svoje, dojemamo točno tako in na tak način kot nam je dano, z določenim namenom. KAJ DELAM IN ZAKAJ ? Kaj mi to sporoča? Kaj je moj naslednji korak?

Ja, ja, super ste!

kar tako naprej

Clean

peace and love

Klinar

Sej ne vem, če res obstaja skupinska karma, družinska, čeprav nekaj sem res slišala na tem...ampak v smislu, ponavljajočih se vzorcev na relaciji mati hči... :inocent:

Kaj pa mam s tem, če je moj mož huligan, jez pa dobra...ne bom njegovo karmo preživljala...ma ni logično...

x:Dx x:Dx :vragec: he he...fajn primerjava... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Power.. OK..  ne bova dalje..

:palec:

BTW o prenosu karme:

Bral sem v knjigi Memento, kjer te s to tehniko vrnejo v prejsnja zivljenja, kaj vse so ljudje doziveli. Sicer se ne spomninjas vseh, ampak le nekaj mocnih detajlov iz enega (bliznjega ali oddaljenega), ki ti je pustil najvecji pecat. Tehnika se po razbranem ukvarja s spreminjanjem obcutkov tik ob smrti, ki imajo velik vpliv na nasa nadaljnja zivljenja. Veliko ljudi je tudi prepoznalo svoje partnerje ali sorodnike v drugih sorodstvenih vlogah in okoliscinah. Opisani so primeri, povecini iz Srbije saj je avtor od tam. Tehniko je moc skusiti tudi pri nas.

Verjamem, da je to zanimivo prebrat.. Ampak kaj bos pocel s tem? Prejsnje zivljneje.. je le mrtev spomin.. Samo EGO hoce vedeti kaj ej bil v prejsnjem zivljenju.. itak pa je to strahotno brez smisla.. ker v globali itak ni locenosti..

Cist vseeno je.. s kom si bil porocen, ce si bil.. in kaj si pocel.. Ker po logiki, da je to pomembno.. se zdaj vecina ljudi vara.. in itak je vecina proti varanju.. Sej iz tega stalisca je to cist razumljivo..

Karma pa obstaja, samo zato, ker mislis, da obstaja.

* slabo karmo je prevzemal Kristus nase in zato ga je doletelo krizanje

* slabo karme hitro dobis ob uzivanju zaklanih zivali, dobro se jo je tudi resiti ce pripravljas vegetarijansko jed

* karmicni dolg iz prejsnjih zivljenj je nate nalozen ob rojstvu in ima vpliv, dobro karmo si prodobivas z dobrimi deli

Najlazje se karme, ki je sam ne ustvaris (fini nivoji energij, ki se prenesejo recimo za zaklano zival ali gojena zivila, ki jo prevzemajo od slabovoljnega obdelovalca, za moza ne bi vedel, ceprav se verjetno prenasa, ker imata s partnerjem trenutno skupno karmo, ki jo morata zakljucit, to pise v knjigi) resiti tako da se ponavlja Gayatri mantro med kuhanjem, npr. 3x (stevilo naj bo deljivo s 3). Gayatri ima tudi vpliv cez dan,

Meni se to zelo cudno slisi..

... meni tudi... x?x :o|o:

pol ni mozno, dajat ljubezen pa hkrati mislit, da je nisi vreden?

... kakor jaz doživljam sebe, življenje... ni možno...

z ljubeznijo ljudje radi poimenuje(mo)jo marsikaj... potreba po dajanju ob prisotnosti občutka nevrednosti, da bi bila ljubezen?... potem bi bila ljubezen samo še ena kvaliteta življenja na Zemlji, ki enako, kot ostale, ločuje...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...