Pujsita 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 z ljubeznijo ljudje radi poimenuje(mo)jo marsikaj... potreba po dajanju ob prisotnosti občutka nevrednosti, da bi bila ljubezen?... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
powerslave 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Kaj pa je koncni cilj? Samospoznanje! Citiraj meditation liberation Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Kaj pa je koncni cilj? Samospoznanje! S tem se strinjam.. torej spoznati SEBE.. ne knjige. Seveda ti tudi knjiga lahko pomaga.. ampak ne na nacin da se drzis nekih pravil ali dogem, ki so v knjigah. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Saj si ob branju različnih knjig lahko v sebi svojo knjigico spišeš, tako, ki velja prav zate . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Ja itak. Krava ti bo crknila zaradi moževe slabe karme. Če ne krava ti bodo pa tvoji otroci pocrkali. na kteri drogi pa si Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hirgaur 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Če je tvoj mož skregan z vsemi sosedi npr., si boš dejansko nakopala slabo karmo v tem pogledu, ker bodo tudi tebe grdo gledali. Lahko pa rešiš te težave in pomagaš moževi karmi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Dobro Jutro, mene pa nekaj zanima...ko se poročiš in prevzameš priimek od moža, naj bi prevzel tudi karmo njegove družine...ali tako nekako.Ne znam si tega predstavljati, oz. me zanima kaj vse to za seboj povleče. Natančno me zanima kako se to odvija...in kako si lahko pomagamo, če te stvari že vemo... Hvala in lep dan, Sončk v bistu je tudi on del tvoje karme in posledično vpliva tudi njegova družina, ki vpliva nanj, ki vpliva nate.in tvoji otroci v katerih je združen tvoj in njegov vpliv in oni tudi vplivajo na vaju oba... torej vse vpliva... Se strinjam s tabo Aira. On ima svojo karmo - svojo energijo - spomin družine. Več se giblješ v njihovih krogih in tako prej ali slej "pobereš" nekaj tiste energije. Ješ hrano, ki jo oni kuhajo, prevzemaš njihove navade in z vsem tem tudi del karme... Se mi zdi bolj pomembna karma tvoje družine, tvoje navade, tvoji vzorci zapisani globoko v tebi - oziroma v nas. Krepko se lahko "mučimo" preden se jih znebimo. Pri tem pa seveda pridobivamo svojo karmo (kramo). Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 vojko ...........ker si karmo spremenil v kramo...to je pa že čista haiku poezija in bolj jedrnato ne bi moglo biti Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Se mi zdi bolj pomembna karma tvoje družine, tvoje navade, tvoji vzorci zapisani globoko v tebi - oziroma v nas. Krepko se lahko "mučimo" preden se jih znebimo. Pri tem pa seveda pridobivamo svojo karmo (kramo). VojkoVojko- moje mnenje Karma ti je zapisana ob rojstvu, spreminjaš lahko samo pot in čas, a ostalo ne moreš, se pravi, lahko krojiš usodo, karme pa ne, lahko pri tem veliko tudi zase ven potegneš, lahko tudi ovinkariš in hodiš po vzporednih stopnicah, a vse ostalo bo prav tako, kot ti je namenjeno za dosego tvoje karmične naloge. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Spet uživam v eni super multi tekmi ping pong žogic. Powerslave, kapo dol, si mal zdrmal LF, pa adrenalin je poskoču, men se pa fino zdi, ko se možje začno tisto igrico :kdo je močnejši.(pametnejši oz kdo ima prav) hahaha, vsak po svoje, dojemamo točno tako in na tak način kot nam je dano, z določenim namenom. KAJ DELAM IN ZAKAJ ? Kaj mi to sporoča? Kaj je moj naslednji korak? Ja, ja, super ste! kar tako naprejCleanKaj delam in zakaj? Kaj mi to sporoča? Edino, kar je, je sedanji trenutek mi si pa delamo probleme z vsem drugim .... pa ne me zdaj za lase vlečt, od kje je to prišlo, ker še sama ne vem... prišlo pač v mojo glavčko zdaj ta moment, ko sem še enkrat napisala besede Cleana Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 pol ni mozno, dajat ljubezen pa hkrati mislit, da je nisi vreden?... kakor jaz doživljam sebe, življenje... ni možno... z ljubeznijo ljudje radi poimenuje(mo)jo marsikaj... potreba po dajanju ob prisotnosti občutka nevrednosti, da bi bila ljubezen?... potem bi bila ljubezen samo še ena kvaliteta življenja na Zemlji, ki enako, kot ostale, ločuje...Mateja A ne bi bil ta svet veliko lepši, če bi veliko več čutili in se dosti manj ukvarjali s koncepti in ubesedovanji Ne bi prihajalo do takšnih lapsusev, kakršen je opisan zgoraj Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 v bistu je tudi on del tvoje karme in posledično vpliva tudi njegova družina, ki vpliva nanj, ki vpliva nate.in tvoji otroci v katerih je združen tvoj in njegov vpliv in oni tudi vplivajo na vaju oba... torej vse vpliva... Torej... Vse vpliva na vse... Butterfly effect ali kako že? Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Vse vpliva na vse... Butterfly effect ali kako že? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ...Powerslave, kapo dol, si mal zdrmal LF, pa adrenalin je poskoču, men se pa fino zdi, ko se možje začno tisto igrico :kdo je močnejši.(pametnejši oz kdo ima prav)...Zdrmal ... nekaj pasjih bombic?igrice ... ali so bile bolj skrivalnice?močnejši ... skrivati se za mnenji močnejših?adrenalin ... komu in kaj je poskočilo?prav ... jaz vsaj vem, da - nimam prav!Piko is talk - na ponedeljek! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 kdo pa v svojem bistvu ni bog? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 aham... "recimo" Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Vse vpliva na vse... Butterfly effect ali kako že? to je to ja Butterfly effect najprej čutiš metuljčke pol pa hujej vsegaboga... konča se tko da piha El Nino Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 kdo pa v svojem bistvu ni bog?Majica, tebe je pa tale bOG prav obsedel! Res je, da se ta izraz uporablja bolj za hudiča...Pomisli, ali je to tvoja karma? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Mene pa zanima kako vi sami vidite svojo lastno karmo? Jaz gledam neko znanko, ki ima srečo že od rojstva. Dobesedno po cesti pobira denar, zadane na lotu,.... Potem pa druga skrajnost. Ljudje, ki jih stalno tepe v življenju, od rojstva dalje, so trpinčeni, prikrajšani za ljubezen, ostanejo brez staršev... In samo ob besedi karma se mi zdijo stvari sprejemljive. Če zanikam obstoj karme se mi namreč porodi toliko drugih vprašanj, kot npr. naslednje. Zakaj morajo otroci plačevati za "napake" staršev??? Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 In samo ob besedi karma se mi zdijo stvari sprejemljive. Če zanikam obstoj karme se mi namreč porodi toliko drugih vprašanj, kot npr. naslednje. Zakaj morajo otroci plačevati za "napake" staršev? hj, te razumem..sj ni treba, preprosto oddideš daleč stran, na drug kontitent Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Potem pa druga skrajnost. Ljudje, ki jih stalno tepe v življenju, od rojstva dalje, so trpinčeni, prikrajšani za ljubezen, ostanejo brez staršev... veš,večina misli tak,da morajo nekoga imet ob sebi za živet po normativih družbe,ki pričakuje tak.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 .Jaz gledam neko znanko, ki ima srečo že od rojstva. Dobesedno po cesti pobira denar, zadane na lotu,... hja, posnemat jo ne moreš Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 ...z ljubeznijo ljudje radi poimenuje(mo)jo marsikaj... potreba po dajanju ob prisotnosti občutka nevrednosti, da bi bila ljubezen?... potem bi bila ljubezen samo še ena kvaliteta življenja na Zemlji, ki enako, kot ostale, ločuje...obcutek nevrednosti je 'pomoje' lahko tudi locen od obcutka po dajanju!oz. se energije lahko mesajo.. nekdo spusca energijo skozi sebe,v naslednjem momentu pa je ze ne vec.. o potrebi po dajanju lahko verjetno govori le dejanje samo!in verjetno ne tisti, ki ocenjuje ali je bilo dejanje iz ljubezni ali ne...celo tisti, ki dejanje stori iz 'ljubezni' se verjetno ne sprasuje kaj in kako nekako... torej verjetno tudi ceni ne. ali lahko kdorkoli od nas zatrdi, da je brez obcutka nevrednosti ali manjvrednosti??morda kdaj pa kdaj... ali nekdo dlje casa...oziroma miruje v podzavesti.. torej? ali potemtakem, ce imamo vsi obcutek manjvrednosti torej nihce od nas nikdar ne ljubi?prav zato mislim, da je lahko eno ali drugo med seboj neodvisno, ker potemtakem nihce od nas ne bi nikdar ljubil. v primeru kot pravis, da slednji izhaja zaradi prvega pa se s teboj strinjam, zato ker je dejanje pogojeno oz. ne izhaja iz nagiba oz. verjetno ni ljubezen, ce nekaj pocnemo zato, da se bomo pocutili vecvredno. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Ja itak. Krava ti bo crknila zaradi moževe slabe karme. Če ne krava ti bodo pa tvoji otroci pocrkali. na kteri drogi pa si verjetno na taki, ki mu kaze, da ga je precej strah? no, sej koga pa ni! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Mene pa zanima kako vi sami vidite svojo lastno karmo? ...heh, zanimivo vprasanje; upam, da se um primerno zamislu a se sploh da 'videt' in 'vedet' kaj je nasa karma? oz. da vsak zase ve, kaj je njegova karma? no ja, verjetn se da! jaz ocitno pojma nimam kaj je moja :o|o: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.