Lessko 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Kaj na tem svetu ste že ušpičili, pa čeprav ste bili vedno trdno prepričani v to, da tega nikoli ne boste? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Kaj na tem svetu ste že ušpičili, pa čeprav ste bili vedno trdno prepričani v to, da tega nikoli ne boste? [/size][/color][/font]</span>Lessko .. To je pa za Lp Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Hehja js sem si prisegel da nkol ne bom poslušal ne britny ne christine, in zdaj mi je všeč tale komad.. od Christine - Beautiful... pa poslušam... jebat ga... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Precej let nazaj sem si rekla, da ne bom poslušala hrvaške glasbe pa ne iz kakih nacionalističnih razlogov, ampak mi enostavno ni bila. Zdaj jih kar nekaj poslušam... . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 jaz pa sem rekla, da ne bom vozila avta, ker nisem tip za to in tudi nisem bila tip za racunalnike in internet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Tako veliko, da sploh ne morem naštet ! Zdaj držim jezik za zobmi, če se le da ! LP!V! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 tudi nisem bila tip za racunalnike in internet. Evo, tole isto velja tudi zame, jaz tudi čisto neračunalniški tip , zdaj pa kar tako povprečen uporabnik . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 jaz pa sem rekla, da ne bom vozila avta, ker nisem tip za to in tudi nisem bila tip za racunalnike in internet. Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 zaenkrat sem si reku da ne padam na blondinke hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 jaz sem tud stalno govorila da blondinci niso moj tip moškega...... zdaj imam pa sina z blondincem!! bom kar tiho Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Nikoli:- ne bom na internetu vec kot eno uro- se ne bom vec veliko zredila- ne bom popuscala pri ucni snovi na faksu- se ne bom hitro in nepremisljeno zaljubila- ne bom blond ( ta je bla huda )- se ne bom zanimala za politiko, ker je bedna.................in se marsikaj! :xx!: Tako, da zdej drzim gobcek! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 sj pa skos da ne bom poslušala južne glasbe... he...pa se skos rola v mojem stolpu... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 sj pa skos da ne bom poslušala južne glasbe... he...pa se skos rola v mojem stolpu... Men pa kar ne gre Na vsake tolk cajta kaksn komad..no pa sej mi tut slovenski ne grejo...z izjemo kaksne siddharte in kreslina Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 hja...siddharta pa itk RULA!!! Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Nikoli! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Jest sm tut rekla, da ne bom nikol blond, pa mam zdej že neki let pramene. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 ko bom poročena bom sigurno prevarala svojga deda saj ne bom mogla zihr vedeti,da ga mam zares rada -ja takole sem govorila ko sem bila še neporočena....zdaj pa v vseh teh dolgih letih jem zarečen kruh res,čisto zares Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sonce33 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Jaz pa sem rekla, da nikoli ne bom živela v stanovanjskem bloku, sedaj pa že eno leto domujem ravno v njem. Pa to še ni vse, kar sem rekla, zato sedaj držim jezik za zobnmi. No, ja, včasih me zasrbi, pa si rečem "ZAČEPI" in utihnem. Sončen pozdrav,sonce33 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jess 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Prepričana sem bila,da ne bom nikoli zamenjala desca-jah dobr da sem ga,hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 U ja tocno...tudi jaz...da bom za vedno z bivsim.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Starša sta gradila od mojega rojstva naprej. Malo, pa še malo - nikoli ni bilo dovolj denarja za HORUK (in konec). In sem si rekla - nikoli, NIKOLI ne bom gradila hiše!!! Kaj smo že rekli o zarečenem kruhu...? :o|o: Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 lahko samo ponovim...nikoli več ne bom rekla nikoli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Sfinga, Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lessko 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 ))) Poglej jih no "človeke", pa sem mislim, da sem samo jaz tisti, ki sam sebi stalno podiram neke nerazumno postavljene tabuje. Ohh, kako sem srečen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lessko 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 Teh peripetij je gotovo veliko, ampak tiste prave me zanimajo. Tiste, ki ste se jih dolga leta izogibali, negirali pa na koncu vendarle podlegli ... pa ne zaradi drugih, zaradi sebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.