Skoči na vsebino

Nikoli ne reci nikoli ...

Lessko

Recommended Posts

Teh peripetij je gotovo veliko, ampak tiste prave me zanimajo. Tiste, ki ste se jih dolga leta izogibali, negirali pa na koncu vendarle podlegli ... pa ne zaradi drugih, zaradi sebe.

Jaz sem povedala tocno te, tocno to, kar omenjas - z vsemi stirimi se branila avta in prav tako neta, racunalnika...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 77
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jest sm tut rekla, da ne bom nikol blond, pa mam zdej že neki let pramene.  x:Dx

Hehe js pa se še kar srečno izogibam blondink... pa asc devičk.... :D zdaj pa upam da zarečenga mesa vegiji ne jemo :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hm recimo da sem rekla, da bom mojemu vedno vse povedala po resnici... sej skoraj vedno je, samo hvala bogu, da včasih resnico sprejme za hec, torej evo nikoli več ne rečem nikoli... sem rekla, da ko bom oddana me ne bo nihče od drugih pripadnikov moškega spola privlačil, to je bilo moje trdno razmišljanje... sem se kar nekaj časa prepričevala da to pa ni to... no recimo da je prešlo tisto kar me je privlačilo, ampak ne bom rekla nikoli več nikoli x:Dx

a nisem rekla tudi, da nikoli več ne pustim nikogar blizu sebe, pa da ne bom več tako prekleto odkrita, pa da ne bom nikoli več požirala žaljivk, pa da ne bom nikoli več.... blablabla

Jaz sem tudi previdna, ne rečem, to pa jaz ne bom nikoli, ker ponavadi se ravno tisti nikoli zgodi! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Tah nikol sem že tolk požrla, da jih mam dost v tem življenju...ampak dveh se pa držim...

Nikol več nočem spoznat tipa, ki igra kitaro za life...(Nino si izvzet, ker za life ti gre fizika...tko, da :palec: )

Nikol več se ne bom barvala po glavi...kar dosledno izvajam in tut resno mislim... x!x

Za vozniški izpit...pa pravim...enkrat...mogoče...čeprav bi raj rekla...nikoli... x!x

Se pa spomnm svoje sodelavke...ko mi je rekla...(leta 91)...Nikol se ne boš naučila računalnika (DOS...jajca x:Dx ), ker za to morš met faks... :o|o: Naučila sem se ga v treh dneh...ona pa v treh mesecih...ha ha ha...seronja...kva dela babja trma x:Dx x:o)x x8Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ker sem dajala barvo na barvo...pa si uničila lase... :V: evo...fakt... :vio:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Žal...ni ravno tako...barva poškoduje tudi lasni koren. Iz poškodovanega korena pač ne zraste več zdrav las...včas sploh ne zraste več...in lasje se redčijo...Poleg tega, pa barva za lase vsebuje amoniak, ta isti, s katerim čistimo WC-je... :V:

Kako naj ji prepovem, če sem sama v njenih letih zlivala tone farbe gor...pustim času, da naredi svoje, vmes ji samo prigovarjam, da ni kull...upam, da ne bo prepozno... w:Iw xnckrivx

Guest sstane
Žal...ni ravno tako...barva poškoduje tudi lasni koren. Iz poškodovanega korena pač ne zraste več zdrav las...včas sploh ne zraste več...in lasje se redčijo...Poleg tega, pa barva za lase vsebuje amoniak, ta isti, s katerim čistimo WC-je... :V:

Ne lomi ga, jaz se nisem nikoli farbal, pa so vseeno nekam bolj redki x:Dx :C:

Majica

pa si pomislila na to, da tisti amoniak ne škoduje samo lasni korenini.

Pa malo sanjajmo in pomislimo na to, da ta amonijak počasi začne razžirati lobanjsko skorjo, pa pronica naprej .................................

Jaz pa sem rekla, da ne bom nikoli imela mobitela. :vio: Zdaj ga imam že več kot 4 leta. x:o)x :8): x;)x

Sem pa tudi marsikaj rekla in je tako tudi ostalo! x^x

Vedno sem govorila, da ne bom živela ne pri tašči ne pri mami, čeprav se mi takrat še sanjalo ni, kje drugje bi sploh lahko živela. Zdaj živim v svojem stanovanju in ne vem, kaj bi se moralo zgoditi, da ne bi več živela tukaj.

Jaz se na veliko izogibam besedam, TEGA NE BOM NIKOLI, prav iz tega razloga, ker vem, da se iz zarečenega kruha največ poje.

Npr. moja mama je vedno trdila, da nikoli ne bo imela črnolasca in nekoga, ki bi igral na harmonik. A moram povedat kakšen je moj oče xDDx

No, za sebe pa lahko povem, da sem sovražila havy metal glasbo. Ko je prišel k meni na počitnice bratranec s celim kupom teh kaset, sem mu rekla, da jih lahko posluša le, kadar bom jaz zunaj.

Ne morem reči da sem sedaj ne vem kakšen fan te glasbe, a jo je moj fant poslušal in mi je s časom prišla v uhot, tako da je ne mečem več skozi okno xDDx

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

Majica

pa si pomislila na to, da tisti amoniak ne škoduje samo lasni korenini.

Pa malo sanjajmo in pomislimo na to, da ta amonijak počasi začne razžirati lobanjsko skorjo, pa pronica naprej  .................................

Aha, bingo potem ali kaj! x;)x x:Dx :palec:

A si me spet zignorirala majica?

A ti pravim, da ga po mojem ni cloveka, ki bi se vec barval oz. bolj divje scene dajal na lase kot sem to furala Ich, pa imam lepo vse lase, take kot prej, morda kvecjemu nekoliko bolj valovitejse in morebiti jih imam kvecjemu vec. x^x

Kaj pa ce je tako, kot z zobmi?

da lahko prezres tone sladkarij in imas ok zobe, ali pa skrbis, zres jabolka in vse, in imas nikakve zobe, ker je odvisno od drugih dejanvikov tudi ali pa celo predvsem...

OK, pustimo to, saj zdravo res ni, samo ful stvari se nekaj rece, ki sploh ne drzijo...

ZAME recimo tole z barvanjem ne drzi. Pa ravno zame, ker - res.... kaj sem si pa jaz ze na glavo vse napacala ali zlivala, tega svet se ni videl.

mdr. jajca (beljak), celo cuker (!!!! :eek: :O: :OO!: x:o)x x:Dx x:Ix)...

Ampak pravim - saj so samo lasje.... Postrizes, pa je... ;)

Mobitel Tamara?

jaz v bistvu tudi, in zdaj ga imam, a mi je dosti vseeno zanj, malo ga uporabljam, sem zelo na kratko, sms_ev prakticno ne posiljam... torej, nimam nekega odnosa...

pac pa do avta... :2src: :2src: :2src:

Tako kot ti, Pika, jaz imam izpit... hmmm, 4.5 let? Ja. Pa tudi sploh ne samo to, da je pac OK, fajn imeti, prakticno, pride prav in to... torej - kje pa, se zdalec ne samo to - UZIVAM, kot Pika. x^x x8Dx :palec:

V bistvu pa celo cist shizim. x:)x

Ce pa je moja mama rekla 'nikoli', pa je res bilo nikoli.

Jaz pa nisem tolk trmasta, jasno, saj nisem Bik... ;)

Pac pa je tamara lev... ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Starša sta gradila od mojega rojstva naprej. Malo, pa še malo - nikoli ni bilo dovolj denarja za HORUK (in konec). In sem si rekla - nikoli, NIKOLI ne bom gradila hiše!!!

Tole tudi jaz, smo imeli kar nekaj let samo kruh in mleko, pa jajca, tako da se mi je zasrala ta zadeva. Vem, da drugače ni šlo, ampak celo moje otroštvo se je šparalo, zgradili so si 3 nadstropno bajto. Jaz sem se že zdavnaj odselila, sestra 2 leti nazaj, mogoče bo brat tam ostal, mi smo bili pa celo otroštvo prikrajšani za normalne obleke , za normalno hrano, nikoli v življenju bila s starši v kinu, gledališču ali čem drugem. Ni blo dnarčka za kotalke,...

Skratka nimam kake take ambicije, pa tudi moj mož ni tip zato, tako da bo tale kruhek kar naprodaj, mislim x:)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:palec: ravno danes pri malici debata o "zarečenem kruhu" in o "nikoli ne bi dala roke v ogenj"...

Ko sem bil mlada, pa lepa x:o)x , pa idealistična, neobremenjena.. x;)x sem si rekla.. partnerju vse govori po resnici, če imaš nekoga rad, ga ne moreš in ga ne bi prevarala.. rad imej svoje bližnje , uf, nekaj hudih načel.. ki se ti z leti sesujejo kot hišica iz kock..

človek ni več idealističen, partnerju ne govoriš po resnici , :V: žalostno , toda resnično,.. bližnji pokažejo svoj pravi obraz in jaz ne odpuščam :vragec: ,...

Sem si rekla.. bom srečna, bom imela otročke , bom imela hiško, bom uživala ... nekaj od tega drži..

Sem si rekla .. nikoli ne bi koga prizadela, nikoli se ne bom nekomu "prilagajala", življenje imam v svojih rokah.. ... Eh, življenje je ena velika zaprašena gorska cestica.. polna ovinkov.. jaz pa moram krmariti med NIKOLI in VČASIH .. se ozirati na druge..

Leta, izkušnje prinesejo svoje.. mladi tega pač še ne morejo vedeti.. x:Dx ... lahko pa si samo rečejo "nikoli ne reci nikoli" in to drži kot pribito

A si me spet zignorirala majica?

A ti pravim, da ga po mojem ni cloveka, ki bi se vec barval oz. bolj divje scene dajal na lase kot sem to furala Ich, pa imam lepo vse lase, take kot prej, morda kvecjemu nekoliko bolj valovitejse in morebiti jih imam kvecjemu vec.  x^x

Ah, Marsa...zignorirala...ah ne... x:Ix xrolleyesx no... x:Dx x:Ix x:o)x

Pač pa...kar se tiče las, je frizer ugotovil, da so uničeni od barvanja...ni pravila, jasno, lahko se barvaš 100 let, pa ne boš imal niti enga lasu fentanga...ampak to je bolj izjema, kot pravilo...mislim, da ne bi foliral in mi rekel, pa ja de...barva je pa kulll in mi prodal barvo, ne? kar bi bilo lažje... x;)x mi je rekel, da me barval raje ne bi...in pri tem je ostalo...ni me hotel...(barvat...de nau kdo kej mislu...) :vragec:

Nikoli... x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...