El Nino 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 pac pa do avta... Tako kot ti, Pika, jaz imam izpit... hmmm, 4.5 let? Ja. Pa tudi sploh ne samo to, da je pac OK, fajn imeti, prakticno, pride prav in to... torej - kje pa, se zdalec ne samo to - UZIVAM, kot Pika. V bistvu pa celo cist shizim. ajd sicer mam izpit kolk 1.5 let hehe ampak se pa podpišem pod tole takoj mmm loving it all the way... ej se vsedeš pa se kar pele čudo fizike, in nikol ni isto, zmer je drgač pa se furam vsak dan v lj (ajd poleti se ne) zmeraj je kaj.... ampak na žalost si nikoli nisem reku nikoli ... za avto.. hehja si pa pravim nikoli več nemški avto, in nikoli več Renault... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 in nikoli več Renault... Eeeeej, kaj imaš proti Renaultu????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 in nikoli več Renault... Eeeeej, kaj imaš proti Renaultu????? renault- kolnkista Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Moj Clio ni nobena kolnkišta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Točno, ta ima vse, kar imajo veliki Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Aha Ampak v bistvu res - sem glih na enga tacga naletela - omejena serija, pa je zato kr fajn opremljen. Sreča pač! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Saj, glavno, da si sama z njim zadovoljna, kar pazi nanj in lepo sodelujta Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Ja, zdaj sem se ga že navadila. Sem pa kljub vsej opremi na začetku pogrešala Citroenovo vzmetenje, ki me je prej navduševalo pri vožji po makadamskih, lunkjastih (pri)gorskih cestah! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Ko je že ravno govora o avtih - ko sem naredila izpit, sem rekla, da katerikoli avto si že kupim, katra sigurno ne bo! Mislim, da ni potrebno posebej poudarjati, kaj sem kupila - in uspešno vozila kar nekaj let ... mi je bilo na koncu še žal, ko so jih nehali delati Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Clio je out. Zdej je C3 lustkan Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Moj prvi avto je bil pa Spaček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Ne spomnem se sploh kako zgleda spacek Matr, sm mlada Moj prvi je bil 206 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Clio je out. Zdej je C3 lustkan Pozdravljena, 'sovražnica' cliotov! Moj clio je čist fejst za tist dnar - ritke pa res nima lepe, ampak važno, da dobro pelje PS O zarečenem kruhu: malo preden sem kupila Clia, sem trdila, da jaz ne bom imela avta, pri katerem za rikverc šaltaš tako, da pomakneš naprej, ker se ne bom nikoli navadila. Pa sem popapcala zarečeni kruh in se tudi navadila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Moj Clio ni nobena kolnkišta dash not kolm,pa je Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 moj prvi avto pa terabant caravan tri mesce je zdrzhu vseh mogochih vragolij slava mu Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 ...ha ha ha...seronja...kva dela babja trma Kaj mi je dobra (resnična) izjava! Bravo! Nikoli babi ne povej; da ni sposobna...ker če je ta prva baba bo ziher poskrbela da dokaže nasprotno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 ...če pa bo ji to tud uspelo, pa je že ena druga pesem...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Mickeni...v tem je car babje trme...da uspe, pa naj traja 100 let... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Majica , vidim da dobro poznaš nas, babnice.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Kaj pa mene briga tist čez 100 let..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Rekel sem si, nikoli ne bom ljubosumen. Pa sem bil . Zdaj se trudim in trudim, pa mi počas ratuje. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Moj prvi avto je bil petka - ze 3.5 leta govorim - nikoli vec R5 (tudi na ostale ne shizim, ceprav mi je cisto vsec renaultovo izvajanje). Japonec ali Nemec! Hawk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Da ne bom vec pisal po forumih... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Japonec ali Nemec! Hawk. Ta prvo, vsekakor. Obstaja celo rek na to temo: Vsak avto je dober.Dokler je Honda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 hehe, ko si ravno ti, kroko in ko smo ravno pri avtih..., pa se tole: Zakaj se lastniki jaguarjev na cesti, ko se srecajo, ne pozdravljajo med sabo? x!x - ker se vsak dan srecajo na servisu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.